omkring to tredjedele af polakker forkerte situationen vurderes i landet

Omkring to tredjedele (67%) Polakker mener, at udviklingen af situationen i landet er på vej i den forkerte retning, kun omtrent en femtedel (18%) var den modsatte opfattelse, og 15% af de adspurgte havde ingen mening om emnet-er på grund af November CBOS meningsmåling.
Ifølge CBOS kritik i evaluering af udviklingen af situationen i landet har domineret i alle socio-demografiske grupper, med relativt den værste situation i Polen mener ufaglærte (82% af negativ feedback), landmænd (81%), arbejdsløse (78%), folk er utilfredse med deres egen materielle betingelser (77%) og adspurgte med den laveste månedlige indkomst pr. indbygger (75-78%).

 

Den politiske situation er dårlig, ifølge 56 procent af de adspurgte

 

Mere end halvdelen af respondenterne (56%) den politiske situation i Polen beskriver som fattige, er næsten en tredjedel (31%) som gennemsnit, 7% af respondenterne tilfredse med det, mens 6% undladt at udtale sig om dette spørgsmål.

 

Næsten alle socio-demografiske grupper-som CBOS-the situation på den polske politiske scene er for det meste som onde. Kun elever og studerende definerer lidt oftere det som gennemsnit.

 

Relativt mange negative anmeldelser om den politiske situation i landet er dem med højrefløjens politiske synspunkter (65%), respondenterne i alderen 35-44 år (64%), og faglige grupper af hovedsageligt faglærte arbejdere, landmænd og private iværksættere (64%).

 

Ifølge forskning, ændre ikke ved vurderingen af den økonomiske situation i Polen. I øjeblikket mente 15% af de adspurgte, at det er godt, og den større gruppe (44%) er dem, der ser det som dårlig. Til gengæld mener 36% af de adspurgte, at det er hverken gode eller onde, og 5% havde nogen udtalelse om emnet.

 

Udtalelser om den økonomiske situation i landet, der i størst omfang afhænger af den månedlige indkomst pr. indbygger, evaluering af deres egen materielle betingelser og alder af adspurgte. Tilfredshed med tilstanden af den polske økonomi mere end andre fag express top-earning og placeret under gode forhold.

 

De fleste af polakkerne er død forkert

 

Ifølge CBOS forskning forværret sidste måned lidt levestandard vurdering test og deres familier. Stadig, de fleste mennesker (46%, en stigning på 3 point pct.) mener, at de lever i, i gennemsnit lidt mindre (41%, et fald på 3 procent point.) mener, at så godt, og den ottende test (13%) udtrykte utilfredshed med niveauet af sin eksistens.

 

CBOS undersøgelse tyder på, at lidt værre end i oktober er der også vurdering af de materielle betingelser for husholdningernes respondenterne. Minimum kom folk, der mener, at de er dårlige (en stigning på 3 procentpoint, at 16%), og disse forsvandt, at de betragter dem som gennemsnit (et fald på 2 procentpoint til 44%). Siden maj 2007 ændres procentdelen af mennesker godt at vurdere din finansielle situation dybest set ikke. I November, tegnede de sig for 40% af alle fag.

 

Sammenlignet med den foregående måned, med et minimum af negative situation vurderinger forsvandt på arbejde (drop fra 17% til 14%), steg en smule gruppe medarbejdere sądzących at statsvirksomheder, hvor de er ansat, det er gennemsnit-hverken gode eller onde (fra 29% til 31%). I princippet har ikke ændret procentdelen af arbejdende mennesker udtrykker deres tilfredshed med situationen i deres arbejdspladser (52%).

 

CBOS meningsmålingen blev gennemført på November 7-14 990 mennesker af et repræsentativt udsnit af voksne beboere af polsk.

EU-Asia