Obama kanggo nyalonake anyar lake IRS

Koskinen sadurunge ana tumindak Pegawe eksekutif saka Freddie Mac, Federal hipotek agensi, lan ana Wakil Walikutha ing Washington DC uga Wakil direktur Manajemen ing Kantor US saka Manajemen lan Budget sawise Karir bisnis karo Co Palmieri
Ing sampurna Clinton, kang ana Wakil direktur kanggo ngatur ing kantor budget banjur oversaw efforts kanggo ngatur konversi ing millennium sing wonten ing pungkasan taun 2000.
Uga wis tokoh utama ing US bal-balan, bantu dadi wakil ketua saka Amérika Profesional Soccer Liga lan presiden Amerika Serikat Soccer Foundation.
Ing tax koleksi lembaga 90,000 karyawan saiki iki tumuju dening pimpinan sak wentoro, Daniel Werfel, sing diwarah dening Obama ing Mei ing akibat saka Revelations sing sawetara grup seeking tax-exempt status padha diangkah kanggo ekstra nliti adhedhasar politik labels kayata ” teh katelu. ”
Republik wis nyariosaken ing Jumlah nargetake kanggo politik serangan ing pamaréntahan mungsuh, nanging penyidik ​​wis dadi adoh ora ditemokake bukti politik motivasi utawa keterlibatan saka njaba IRS.
Yen dikonfirmasi, Koskinen bakal padha ngadhepi diselidiki terus saka nargetake dening Departemen Kehakiman, Keuangan AS inspektur umum kang kantor lan House Republik, uga GOP efforts kanggo undermine Obama kang kesehatan hukum care kang bakal diterbitake ing bagean gedhe dening IRS.
“Yokhanan pakar ing ngowahi watara institusi ing mbetahaken pembaharuan,” Obama ngandika ing statement, sing nambah “saben bagean kita pemerintah kudu operate karo Absolute integritas lan sing utamané bener kanggo IRS. Aku manteb ing ati sing Yohanes ate punapa mawon kang njupuk kanggo mulihake dateng masyarakat nang agensi. ”
Presiden Barack Obama announced ana sing kang bakal nyalonake Koskinen Yohanes, sing Veteran kaloro umum layanan lan sektor pribadi, kanggo njupuk liwat embattled internal Revenue Service.
Kirim blog ing Putih website House diterangake Koskinen, sing bubar diuripake 74, minangka “sing pensiun perusahaan pakar di toto maneh” ingkang dados Komisioner saka IRS marang konfirmasi dening Senat.

EU-Asia