NSA vakoilla laukaisee oikeusjuttuja

Freedom Watch johtaja Larry Klayman sanoi lausunnossaan se oli tarpeen pitää hallituksen vastuuseen.
“Emme voi sallia” Big Brother “Orwellin hallituksen vakoilla Amerikan kansa käyttää niiden luottamuksellisen viestinnän tehokkaasti kääntää” kansalaisista vangeille. ‘”, Hän sanoi. “Siksi tämä ryhmäkanteen oikeusjuttu, jossa kaikki Verizon käyttäjät ovat tervetulleita, riippumatta heidän poliittisen vakaumuksen, toimii ajoneuvon toista Amerikan vallankumousta, joka tehdään rauhallisesti ja laillisesti, mutta myös voimakkaasti.”
Muut oikeusjuttuja yli NSA valvontaohjelman voitaisiin jättää lähipäivinä muiden tietoliikenneasiakkaiden.
ACLU, muiden yksityisyyttä kannattaa ja yksittäisten telealan asiakkaat ovat kiistäneet eri National Security Agency ohjelmia aikaisemmin, mutta ei ole onnistunut liittovaltion tuomioistuimissa.
Korkeimman oikeuden helmikuussa estetty oikeusjuttu yli lakaistaan ​​sähköisen salakuuntelusta amerikkalaiset mahdollisesti liittyvät epäillyt ulkomaisia ​​terroristeja ja vakoojia.
Esittämistapaa Guardian-sanomalehdessä ja Washington Post ovat järkyttäneet vapaudenkannattajat, poliittiset liberaalit ja jotkut konservatiivit, ja poikinut uusia politiikan ja yksityisyyden keskusteluja. Mutta oikeudellisia haasteita odotetaan olevan ylämäkeen taistelee liittovaltion tuomioistuimessa.
Stranges “puku ja toinen on kansalaisvapauksia ryhmät tällä viikolla keskittynyt puhelimen seuranta, jossa NSA sanotaan saaneen tietoja suuri teleyhtiö.
“Tämä nuotta-ohjelma on varmasti yksi suurimmista valvontaan liittyvien toimien koskaan käynnistämä demokraattisen hallituksen omia kansalaisiaan vastaan”, sanoi Jameel Jaffer, sanoi oikeudellinen johtaja American Civil Liberties Union, joka liittyi New York Civil Liberties Union arkistointi puku .
He väittävät ohjelman, jonka Valkoinen talo sanoo huolellisesti ja lainmukaisesti soveltaa ja välttämätön väline terrorismin torjunnassa, rikkoo ensimmäisen tarkistuksen sananvapausoikeuksien sekä neljäs muutos oikeutta yksityisyyteen.
Ei merkkiäkään NSA leaker kuin Yhdysvaltain tutkimuksen rakentaa höyryä
Kantelu koski myös laskuttaa aloitteen ylittää viranomaisen että kongressi kautta Patriot Act, joka oli vastaus syyskuussa 2001 annetun al-Qaidan iskut Yhdysvaltoja vastaan.
Stranges pojan, Navy SEAL Michael Strange, kuoli 2011 helikopterin onnettomuudessa Afganistanissa.
Yhdessä hallituksen vahtikoira Freedom Watch, Stranges sanoa niiden puhelutiedot laittomasti käsiksi kotimaisten vakooja virastojen, koska ne “ovat olleet äänekkäästi kritiikkiä presidentti Obaman ylipäällikkö, hänen hallintonsa, ja Yhdysvaltain armeija.”
NSA: n entinen tietokone urakoitsija, Edward Snowden, on myöntänyt vuotaa tietoja hallituksen valvontaa toimintaa, kertoo brittiläinen toimittaja, että Verizon Business Network määräsi salainen liittovaltion tuomioistuin kääntää yksityiskohtia puheluita julkaistavat 25.4.-19.7..
Tiedusteluviranomaiset myöhemmin vahvisti ohjelman, jonka analyytikot sanovat todennäköisesti kattaa kaikki yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden.
Ne aiemmin jätti syytteen hallitusta yli Afganistanin kopteri kaatua joka tappoi 38 ihmistä. Strange, 25, ja kollegojen hänen eliitin SEAL Team VI kuoli, yhdessä muiden amerikkalaisten erikoisjoukkojen, National Guard, ja Afganistanin armeijan joukkoja.
Stranges ovat haastaa Obama, oikeusministeri Eric Holder, NSA johtaja Keith Alexander, Verizon, valtion virastot ja tuomari, joka allekirjoitti salaisen määräyksen puhelimen seuranta.
Kantelusta, pari väittää heidän yksityisyyttään ja sananvapausoikeuksien vaarantuisi väitetyt “rikokset”.
Väitettyä valvontaa “rikkoi kantajien ja luokan jäsenten oikeus yhdistymisvapauteen tekemällä heille ja muille väsynyt ja peloissaan yhteyttä muihin henkilöihin ja yhteisöihin kännykän kautta pelosta väärinkäytöstä valtion vallan ja koston näitä henkilöitä ja yhteisöjä, jotka haastaa väärinkäytön hallituksen valtaa. ”
Oikeusjuttu ei tarjonnut yksityiskohtia tahansa kohdennettua seurantaa. Stranges perustuvat väitteensä “tieto ja usko.”
Stranges ja muita perheitä surmansa saaneista ovat väittäneet hallituksen peittely, kyseenalaistaa virallisen tarinan tapahtumasta.
Stranges sanoa, että kuulusteluissa on tehnyt niitä tavoitteita valvontaan.
Ei ollut ensimmäinen vastaus valvonnan oikeusjuttu hallinnon virkamiehet, kuten oikeusministeriö.
Alustava oikeudellisia haasteita hallituksen laajat sähköisen valvonnan ohjelmia alkoi syntyä yksi pari jonka ne tuotiin esille seurantaan, koska ne arvosteli Yhdysvaltain armeijan.
3000000000 dollari-ryhmäkanteen valituksen Mary Ann ja Charles Strange Philadelphia uskottiin olevan ensimmäinen riita-asiassa vastaan ​​Obaman hallinto viime viikolla blockbuster paljastaminen julkaistu raportteja super-salaisen National Security Agency valvontaan liittyvien toimien.
Että tietojen luovuttaminen ja toinen liittyy NSA valvonta sähköpostit ovat virittäneet keskustelua hallituksen henkilötietojen kerääminen maailman metsästää terroristeja ja rikollisia.
Kansalaisvapauksia kannattaa sanoa toimenpiteet eivät ole hyväksyttäviä tunkeutumista. Mutta kannattajat sanovat oikeudellisia ja ovat tuottaneet näyttöä siitä, että on auttanut lopettamaan terrori tontteja.

EU-Asia