Nolak seng Hotel nyekel wong-wong mau nanging sampeyan bisa

Sing Hotel kabeh bisa dicocogake miturut menyang kothak 36, cukup kanggo isi lorry siji. Nalika unpacked, wong bakal isi makings ing modern kamar hotel, kalebu kasur, sofas, jedhing, sekat, plus unsur kanggo pakaryan klub wengi, restoran – malah dadi blumbang, yen dijaluk.
“A Hotel tradisional bisa njupuk lima kanggo enem taun mbangun, saka wiwit rampung. Kanthi Hotel sembul, kita ndeleng iku njupuk loro kanggo patang minggu,” pangandikane Tan.
Hayuning of the project, ngandika Lai, iku sawijining keluwesan.
Tandhani Sorrill, ing ngedegaken saka UK-based Hotel pop-up, wis nyiyapake akomodasi ing wangun kemewahan kemah-kemah (lan ing sawetara kasus yurts, angon huts lan Airstream seluler omah-omahé) ing sawetara Inggris paling Mboten biasa situs. Ing Agustus, contone, wong iku partnering karo Warisan Inggris lan obah kang operasi ing latar kang Estate Osborne, a sprawling 19 abad Manor sing dibangun minangka panggonan panas kanggo Ratu Victoria lan Albert Pangeran.
Hotel pop-up uga misuwur ing Circuit Festival. Kasunyatané, siji dibukak ing Glastonbury, ing UK paling musik Festival, setahun kepungkur. Banjur, iku mung ana 20 kamar. Taun iki, sawijining mbalek 130 metu, lan kanthi dipesen.
“Tamu koyone tenan appreciate sing yen padha teka lan tetep karo kita maneh ing lokasi liyane, iku bakal dadi beda liburan pengalaman,” kang ngandika.
Pesenan ora kudu mirah – kemah-kemah ing patang dina Glastonbury Festival miwiti ing $ 1.525.
Sauntara, New York iku Hotel panggonan tarif ing 96% – meh kebak kapasitas. Jambon Cloud dadi solusi punika nggawe Hotel sak wentoro ing P bangunan kantor. Sing cara, turis njaluk Panggonan kanggo turu kanggo wengi lan pemilik bangunan bisa narik pungkasanipun ing sawetara Nyewa.
Watch: reinventing ing nedha isuk Hotel
“Yen ora bisa nyiyapake ing Miami, sampeyan bisa nggawa njero ruangan pools nglangi. Ing Manhattan, tamu bisa uga pengin nonton match menyang tinju. We bisa ngowahi ing sak wentoro tinju dering. Iku kabeh gumantung ing kutha lan umum,” Gusti ngandika.
Titik rega, padha lagi imagining, kang uga dipun anggit murah. Rata-rata ing New York City Hotel kamar iku $ 350 a wengi. Jambon Cloud iku kamar, Kangge, ngatur jam ing watara $ 130.
Sanalika, mung amarga tembok ana kanvas ora ateges sampeyan’d bakal roughing iku. Concierge lan Porter Layanan biasane bagean paket lan, gumantung ing acara, ana biasane gawan Restaurant, garis lan spa kemah-kemah.
Konsep wis entuk doyo tarik. Snoozebox liya perusahaan sing nawakake hotspot akomodasi, asring pegged utama kanggo acara, kayata Olimpiade London pungkasan taun lan Summit G8 ing Irlandia Lor ing Juni taun. Snoozebox iku kamar sing diset ing kapal kontaner, nggawe wong gampang kanggo ngeterake. Sing padha lagi poto-liya sing padha duwe Iklim kontrol opsi, lan kauntungan liwat Hotel pop-up.
Cina kang dhuwur-kacepetan sepur ora duwe pengarep-arep narik kawigaten fliers
Salah siji sing paling inventive nyembul konsep, Nanging, durung resmi dibukak durung. Punika brainchild saka Copenhagen basis Arsitèktur tenan Jambon Cloud, lan pungkasan sasi iku menangaké inovasi radikal ing Hospitality Award. Perusahaan iki wus kanggo bebarengan alamat loro masalah mencet plaguing akeh kutha mujur nengen: vacated iman lan boten cecek hotel lowongan.
Sing bebarengan, kang arupi partners Eric Tan, Leon Lai lan Nico Schlapps, iki wus kanggo nggawe New York ngetokake sawijining titik. Tan nilai metu yen kantor lowker tarif ing kutha alarmingly dhuwur ing 26%.
“Nyewo badhe rodo ngenteni anyar mundhak dhuwur kanggo bakal dibangun saka nyewa leftover sing gedhe-gedhe saka ’60s lan ’70s, kang, sayangé, kutha wis akèh,” kang nerangake. “Ing langit-langit ana kurang lan Simpenan misale jek outdated kanggo potensial nyewo.”
Perusahaan Saiki scoping metu partners kanggo nggawe konsep karo kasunyatan. Cara Jambon Cloud sumerep iku, Hotel bisa dadi sawy marketing stunt kanggo account tengen. Contone, ngandika Tan, gelar fashion label bisa nggunakake Jambon model Cloud kanggo ningkataké dhewe sak fashion minggu.
Cara tradisional, Hotel sing dibangun kanthi pangarep-arep wis padha tetep daya. Kanggo jenis anyar akomodasi, Nanging, long-term punika passe.
Suwene rong taun wis katon menyang tambahan ing nomer nyembul Hotel – manggon ing tindakan saka tepees kanggo lawas kontaner kapal. Akeh sing nggawe sing cara ing panggonan cara tradisional mati-watesan tradisional Hotel.

EU-Asia