No hi ha escapament de Robatori boss

Això vol dir que els executius poden controlar i administrar els equips des de qualsevol lloc, canviï la seva presència entre sucursals té milers de quilòmetres de distància, i visitar i interactuar amb col · legues del seu espai de treball – tot mentre navega avatars robòtics.
“La telepresència i col · laboració visual és una eina de gran abast, però, històricament, ha estat en un entorn fix, ja sigui en una sala de conferències o d’escriptori”, va dir Youssef Saleh, vicepresident i gerent general de la unitat de negoci de presència remota de iRobot, amb seu a Bedford, Massachusetts .
“Amb la telepresència robòtica, que realment obre la porta a la llibertat total. Ara vostè podria estar en qualsevol lloc en qualsevol moment i en qualsevol lloc. No es limita a un conjunt limitat de sales de conferències i oficines.”
Aquests robots estan dissenyats de manera cares dels executius apareixen a través d’una càmera a la pantalla de vídeo, que s’assenta en un suport que sovint pot ser ajustat per l’usuari per ser a l’altura correcta, depenent de la interacció.
Llegir més: Una empenta per a reunions walk-and-talk
La idea darrere de la telepresència robòtica pràctica és posar directors en dos llocs al mateix temps, proporcionar els costos i estalvi de temps en un ambient de treball cada vegada més global.
Els investigadors també estan tractant de trobar maneres de fer que la interacció humà-robot s’assembla més als usuaris d’Internet estan realment presents. A la Universitat Xinesa de Hong Kong, per exemple, els investigadors estan desenvolupant un robot de telepresència que també poden transmetre el llenguatge corporal a través dels braços robòtics.
“Quan ens comuniquem, també observem moviments del cos per entendre el significat”, va dir Lam Tin-dl, professor investigador al Laboratori de Robòtica Avançada de la universitat que dirigeix ​​el projecte.
Lam diu que encara que la tecnologia pot semblar estrany al principi, no es necessita molt temps per adaptar-se a una oficina amb els col · legues moure com robots.
Kidd diu que, si bé la tecnologia de teleconferència robòtica està millorant mes a mes en aquests moments, moltes persones encara troben els robots maldestres i intrusiu – una resposta que es veu sovint amb noves formes de fer les coses.
“Si ens fixem en qualsevol tipus de nova tecnologia de la comunicació, sempre hi ha reacció en contra poc després que surti”, va dir.
Videoconferència i fins i tot telèfons eren vistes com estranyes i inusuals quan es va introduir per primera vegada, ha assenyalat Kidd, i com amb qualsevol nova tecnologia que pot anar a la corrent principal, que prendrà temps acostumar.
“El telèfon es va a destruir la societat perquè era molt intrusiu i canvia les nostres vides”, va dir.
Fins ara, com robots s’han utilitzat més àmpliament en els hospitals, on l’experiència dels metges a l’altra banda del país, o el món, pot ser crucial per als pacients.
L’ús en oficines corporatives es troba encara en una fase molt primerenca. Però els de la indústria diuen que és només el següent pas per fer la comunicació a llarga distància se sent més realista.
En comparació amb les videoconferències, interactuar amb un robot s’ha demostrat que és més similar a la interacció cara a cara, segons Cory Kidd, qui té un doctorat en la interacció humà-robot del MIT Media Lab als Estats Units. Ell és també el primer executiu de Intuitive Automata, una empresa de robòtica.
En els propers anys, les oficines només començarà a tenir robots donant voltes sobre rodes, controlada pels administradors que se sentin a l’altra banda del món, amb la cara que apareix en una pantalla de vídeo.
I s’assembla completament normal, els desenvolupadors de robòtica diuen.
La tecnologia, anomenada telepresència robòtica, ja està en fase de desenvolupament per desenes de companyies i presa de teleconferència al següent nivell en permetre als usuaris moure lliurement a través d’un lloc de treball a distància a través d’un robot.

EU-Asia