Nikkei rebounds sawise serem gulung

Sawetara Analysts ucapake pasar Simpenan wis overbought. Liyane mangu yen dobel ing basa babakan dhuwit dening Bank Jepang bakal bisa mbalikke puluh saka ngengkel deflation tanpa unnerving negara kang ageng jaminan pasar lan meksa nindakake perkara munggah penyilih biaya.
Ana kang Kurangé populasi, kang dibusak metu hasil digawe ing indeks Mei, ana kaloro serem selehake ing dina anyar. A minggu sadurunge, ing Nikkei dropped 7% ing sesi siji, dianggep paling gedhe mundhut wiwit lindhu 2011 lan nuklir bilai.

Loro Abenomics ‘telu tukang sokong privasi sing wis ing Panggonan. Japan wis ramped munggah pemerintah mbuwang, lan Bank tengah wis injecting dhuwit menyang ekonomi ing ukuran massive.

Ing Nikkei iki buoyed ana dening report nuduhake produksi industri tambah luwih cepet sing ngirit wis samesthine ing April. Liyane report pemerintah dituduhake sing prices isih Mudhun ing Jepang, kanthi utama konsumen langkah rega ngasor dening 0.4% ing April liwat 2012.
Prices nindakake munggah, Nanging, yen dibandhingake sasi sadurungé. Ngirit ing Societe Generale ngandika ing tokoh kang “paling nyemangati” lan “suggest sing deflation ingkang sampun kaparingaken cara inflasi, paling ora kanggo saiki.”
Liyane utama indeks saindhenging donya wis umumé tetep kekebalan menyang Nikkei’smisfortune, nyaranke yen tembelan atos gegandhengan uneg-uneg liwat Abenomics, negara kang ambisi bid kanggo ekonomi wutah.
Investor wis anyar ing sasi umumé cheered ing babakan dhuwit lan fiskal privasi owahan ing ushered dening Perdhana Mentri Shinzo Abe lan pusat bank pangareping Haruhiko Kuroda.
Kurangé populasi paling anyar ing kiwa indeks luwih saka 10% mateni sawijining pucuk lan ing koreksi technical.

Abe aktif apa ing slate saka struktural ekonomi owahan dirancang supaya negara iku pegawe pasar luwih fleksibel lan ngagengaken wanita kanggo ngetik kekiyatan kerjo sing.
Related crita: 7 amba pemenang ing Nikkei mundhak
Ing Nikkei, wis diuripake ing kinerja sing paling apik kabeh indeks utama taun, isih munggah 32% wiwit Januari lan rallied 62% wiwit Mei 2012. Sing yen uga weakened dramatically wiwit Abe njupuk kantor, lan tetep bab 30% mateni sawijining pucuk marang US dollar.
Nanging iku ora cetha yen kasenengan wis translating menyang kabeh bagean ekonomi. Bayaran sing warata, nalika toko dodolan lan industri produksi pratondho uga gagal ngesanake.
Ing Nikkei Advanced 1.4% ana minangka indeks rebounded saka wingi kang tajem Kurangé populasi digawa kanthi uneg-uneg sing soyo tambah liwat negara kang ekonomi rencana turnaround.

EU-Asia