Nikkei levypalloa jälkeen dramaattinen pudotus

Jotkut analyytikot sanovat osakemarkkinoilla on overbought. Toiset epäilevät, että kaksinkertaistaminen rahaperustaa mukaan Japanin keskuspankki voi kääntää vuosikymmeniä jatkuva deflaatio ilman ärsyttävä maan valtava joukkovelkakirjalaina ja nousevat vieraan pääoman menot.
Torstain lasku, joka pyyhki pois arvonnoususta indeksi toukokuussa, oli toinen voimakas lasku viime päivinä. Viikko ennen, Nikkei laski 7% yhden istunnon, sen suurin tappion, sillä 2011 maanjäristyksen ja ydinonnettomuus.

Kaksi Abenomics “kolme pilarista ovat jo olemassa. Japani on käynnistyvän valtion menoja, ja keskuspankki on pistämällä rahaa talouteen laajamittaisesti.

Nikkei piti yllä perjantaina raportti osoittaa teollisuustuotanto kasvoi nopeammin kuin ekonomistit olivat odottaneet huhtikuussa. Toinen hallituksen raportti osoitti, että hinnat laskevat edelleen Japanissa, jossa tärkeimmät kuluttajahinta toimenpide laskee 0,4% huhtikuussa yli 2012.
Hinnat nousikin kuitenkin verrattuna edelliseen kuukauteen. Ekonomistit Societe Generale sanoi luvut olivat “hyvin rohkaiseva” ja “viittaavat siihen, että deflaatio on saanut väistyä inflaatiota, ainakin toistaiseksi.”
Muita merkittäviä indeksit ympäri maailmaa ovat pysyneet melko immuuni Nikkei’smisfortune, mikä viittaa siihen, että vaikeita aikoja liittyy huoli Abenomics, maan kunnianhimoinen tarjouksen talouskasvua.
Sijoittajat ollut viime kuukausina pitkälti hurrasi finanssi-ja rahapolitiikan muutokset ohjattiin pääministeri Shinzo Abe ja keskuspankin johtaja Haruhiko Kuroda.
Viimeisimmät lasku lähti indeksi yli 10% huipussaan ja tekninen korjaus.

Abe työskentelee liuskekivi talouden rakennemuutoksia suunniteltu tekemään maan työmarkkinoiden joustavuus ja kannustaa naisia ​​tulevat työelämään.
Asiaan liittyen: 7 suuria voittajia Nikkei nousuun
Nikkei, joka on kääntynyt parhaan suorituskyvyn minkä tahansa suuren indeksin tänä vuonna, on vielä jopa 32% tammikuusta ja on toipui 62% toukokuusta 2012. Jeni on heikentynyt dramaattisesti, koska Abe astui virkaansa, ja on edelleen noin 30% huipussaan suhteessa Yhdysvaltain dollariin.
Silti se ei ole selvää, että jännitys on kääntää kaikki osat talouteen. Palkat ovat litteitä, vähittäismyynnin ja teollisuustuotannon indikaattorit ovat myös jättänyt vaikutuksen.
Nikkei eteni 1,4% perjantaina indeksi elpyi eilisen jyrkän laskun tuoma asennus huoli maan talouden läpimenon.

EU-Asia