Német rendőr letartóztatták állítólagos kannibalizmus esetben

Rendőrség Drezda, Németország , azt mondják, hogy letartóztattak egy 55 éves rendőr gyanúja megölt és mészáros férfi találkozott egy kannibalizmus weboldalon .

A két férfi találkozott Zambia húst , egy internetes chat- fórum, ahol az emberek megvitatják a szexuális és a kannibál fantáziák . A szöveges üzenetek és az online chat kiderült, hogy a 59 éves áldozat a hannoveri kérte, hogy meghalt , a rendőrség szerint .
Drezda rendőrfőkapitány Dieter Kroll mondta egy sajtótájékoztatón : “Az áldozat már fantáziál arról , hogy megölték és megették , mivel a fiatalok. ”
Marko Laske , a rendőrség szóvivője elmondta : “A vizsgálatok csak most kezdődött, és nem tudjuk megerősíteni pletykák még , hogy a gyanúsított evett részei az áldozat , vagy hogy ez egy szexuálisan motivált cselekedet . ” Nincs bizonyíték arra , hogy a gyanúsított evett testrészek , és tagadta ezáltal Laske mondta.
A letartóztatott ember dolgozik a Szász Állami Hivatala Bűnügyi a törvényszéki osztály. Ő volt ismert , mint ” nem feltűnő , és normális kolléga ” a rendőrség szólt.
A rendőrség nem nevezte meg a gyanúsítottat. Német média azonosítja őt, mint ” Detlev G. ”
Miután kapcsolatban hónapok chat , e-mail , telefon és szöveg , az emberek egyetértett abban, hogy november 4-én . Találkoztak drezdai főpályaudvartól , a rendőrség és az ügyészség azt mondta , és nem sokkal azután ment a panzió az Érchegység , hogy tartozik a feltételezett gyilkos . A rendőr úgy vélik , hogy aztán megölték , megkínozták és feldarabolta a férfit , és eltemették a testrészek a föld körül a vendégház.
Az áldozat eltűnését jelentették be novemberben. A rendőr adott részleges vallomást bevallja , hogy ő ölte meg a férfit Hannover . Nem fedi fel indítéka .
A rendőr letartóztatták két nappal ezelőtt, miközben az ügyeletes . ” Ez egy teljesen különleges eset . A szokatlan helyzet ilyen nagy következményei , el fog tartani egy ideig, hogy megtudja az igazságot arról, hogy mi történt valójában , és miért tette ” Laske mondta.
2001-ben , Armin Meiwes letartóztatták a gyilkos , és eszik egy önkéntes áldozat találkozott az interneten. Meiwes írt egy hirdetést a Cannibal Cafe honlapján , keres egy fiatalember a “levágás és a fogyasztás . ” Az áldozat , Bernd Brandes , állítólag beleegyezett, hogy lemészárolták élve mielőtt megölték és megették .
Meiwes , akik elfoglalták a gyilkos video , elítélték a gyilkosságot , és életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

EU-Asia