N. Korea terveket “világszínvonalú” síközpont

A fotósorozat az észak-koreai vezető Kim Jong Un beszélt munkatársai előtt a síközpont helyén volt, megjelent ezen a héten.
Észak-Korea épít a “világszínvonalú” síközpont a Masik dombra Wonsan egy sor sípályák és a hotel szerint az észak-koreai állami hírügynökség.
Található Kangwon tartományban, Masik domb 2520 láb (768 méter) magas, és általában kap erős havazás november elejétől a március elején.
Építőipari folyamatban
Térkép: Javasolt Masik síközpont
A fátyol mögött: egy ritka bepillantást az élet Észak-Koreában
Jelentés: Észak-Korea elindítja rakéták
Mi szerintem ez lesz a végén a sok “világ legveszélyesebb pályák” listát. De talán más okból, mint bármely más bejegyzéseket.
Az új központban lesz elérhető a Phenjan-Wonsan turista autópálya között lesz a hotel, helikopter-és a “kötélpálya”.
“Ő nagyon elégedett, hogy megtanulják, hogy a katona-építők építettek egy síterület a hegyláncok, amely több százezer négyzetméter, beleértve az általános, közép-és felsőfokú tanfolyamok szinte 110.000 méter (68,3 mérföld) teljes hossza és 40-120 méter (131-394 méter) széles, “mondta a KCNA jelentésében.
7 legjobb sí-és snowboard üdülőhelyek Dél-Koreában
A kísérő híradás az állami tulajdonban lévő Koreai Központi Hírügynökség szerint a fiatal vezető esett, hogy egy első kézből szóló jelentést az építés.
Kim, aki részben tanult Svájcban, úgy tűnik, hogy ismeri síközpont műveleteket.
“Azt mondta, hogy kell építeni nemcsak pihenőhely, de elsősegély állomás indításakor, középső és végső pont a tanfolyamok, és hozzon létre egy automatikus kötélpálya monitoring rendszer egy valós idejű nézni, hogy tegyenek intézkedéseket a balesetek megelőzésére,” mondta a jelentés.
A jelentés szerint, Kim azt is hangsúlyozta, környezetvédelem: “Hangsúlyozta, hogy meg kell őrizni az ökológiai környezet és a szennyezés megelőzése építése közben a síelés földön.”
A disszidens azt is elmondta, hogy a meglévő infrastruktúra sí Észak-Korea kizárólag katonai célokra, és hogy van egy nagy valószínűség szerint ez lesz a helyzet az új központban.
A fátyol mögött: Egy ritka pillantást az élet Észak-Koreában
Mennél?
Szerint a turné ügynökség, a észak-koreai utazás, az új üdülő nyitott lesz a külföldi turisták.
“Az a tény, hogy Észak-Korea a kiadások túlzott összegeket épület egy sípálya, míg az emberek és még a katonai nem elég, hogy enni, azt mutatja, hogy ez csak egy lépés, hogy reklámozzák a kép Kim Jong Un, mint a vezető, aki érdekel az ő népe, “egy névtelen észak-koreai disszidens mondta NK News, a Dél-Korea-alapú média cég szakosodott észak-koreai hírek.
“Tudtuk, a tervek ez a fejlődés egy-két évig – a munka csak a közelmúltban kezdődött, és bár láttam az alapvető terveket csak a múlt héten,” mondta Simon Cockerell, általános igazgató pekingi székhelyű Koryo Tours.
Cockerell visszatért a múlt héten az első nyugati túra az észak-koreai határ menti városban Sinuiju.
Nem megnyitásának időpontja adtak a megnyitása a központban.
Dél-koreai média fedezte hír az üdülőhely kritikus módon.

EU-Asia