N. Korea suunnitelmat “maailmanluokan” hiihtokeskus

Kuvasarja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un puhuu hänen henkilöstönsä edessä hiihtokeskus sivustolla julkaistiin tällä viikolla.
Pohjois-Korea rakentaa “maailmanluokan” hiihtokeskus Masik kukkulalla Wonsan kanssa erilaisia ​​laskettelurinteitä ja hotelli mukaan Pohjois-Korean valtion uutistoimisto.
Kaupungissa Kangwon maakunnassa, Masik mäki on 2520 jalkaa (768 metriä) korkea ja saa yleensä runsasluminen marraskuun alusta läpi maaliskuun alussa.
Rakentaminen käynnissä
Kartta: Ehdotettu Masik hiihtokeskus
Verhon takana: välähdys elämää Pohjois-Koreassa
Raportti: Pohjois-Korea käynnistää ohjuksia
Emme vierasta tämä on menossa päätyä paljon “maailman vaarallisimmista laskettelurinteitä”-listat. Mutta luultavasti eri syystä kuin mitään muita merkintöjä.
Uusi lomakeskus päästään käsiksi Pjongjang-Wonsan turisti moottoritien ja ominaisuus hotelli, helikopterikenttä ja “köysirata.”
“Hän oli hyvin tyytyväinen kuullessani, että sotilas-rakentajat ovat rakennettu hiihto alueen vuoristot, joka kattaa satoja tuhansia neliötä, mukaan lukien ensisijainen, aine-ja syventävät kurssit lähes 110000 metriä (68.3 km) kokonaispituus ja 40-120 metriä (131-394 metriä) leveä “, sanoi KCNA raportin.
7 parhaan hiihdon ja lumilautailun lomakohteet Etelä-Koreassa
Mukana uutisia raportti valtion ylläpitämissä Korean Central News Agency sanoi nuori johtaja laski saada ensikäden raportti rakentamisen etenemistä.
Kim, joka oli osittain koulutettu Sveitsissä, näyttää olevan perehtynyt hiihtokeskus toimintaa.
“Hän sanoi, että se on tarpeen rakentaa paitsi muualla paikkoja, mutta ensiapu asemat alkavat, keski-ja loppupisteet kursseja, ja luoda automaattinen köysirata valvontajärjestelmä reaaliajassa katsella niin ryhtyä toimiin estääkseen onnettomuuksia” sanoi raportin.
Raportin mukaan Kim korosti myös ympäristönsuojelu: “Hän korosti tarvetta säilyttää ekologista ympäristöä ja ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseksi, kun rakennuksen hiihto maahan.”
Loikkari sanoi myös, että nykyiset ski infrastruktuurin Pohjois-Koreassa käytetään yksinomaan sotilaallisiin tarkoituksiin, ja että on olemassa suuri todennäköisyys tähän on myös tapaus, jossa uusi lomakeskus.
Verhon takana: harvinainen tarkastellaan elämää Pohjois-Koreassa
Voisitko mennä?
Mukaan kiertue, joka on erikoistunut Pohjois-Korean matka, uusi lomakeskus on avoin ulkomaisia ​​matkailijoita.
“Se, että Pohjois-Korea on menoja kohtuuttomia summia rakentaa hiihtokeskus ja sen ihmisiä ja jopa sotilaallista ei ole tarpeeksi syötävää osoittaa, että tämä on vain siirtyä mainostaa kuvaa Kim Jong Un johtaja, joka välittää kansaansa, “anonyymi Pohjois-Korean loikkari kertoi NK Uutiset, Etelä-Korea-pohjainen media erikoistunut Pohjois-Korean uutiset.
“Olemme tienneet suunnitelmista tämän kehityksen pari vuotta – työ alkoi vasta äskettäin vaikka ja olen nähnyt perus suunnitelmat juuri viime viikolla”, sanoi Simon Cockerell, pääjohtaja Pekingissä sijaitsevan Koryo Tours.
Cockerell palasivat viime viikolla ensimmäinen länsimainen kiertueen Pohjois-Korean rajakaupungissa Sinuiju.
Ei avauspäivä on annettu avaamista keinona.
Etelä-Korean tiedotusvälineet seurasivat uutisia keinona kriittisissä tavalla.

EU-Asia