N. Korea plans ‘donya kelas’ ski Resor

A seri foto Lor Korea pimpinan Kim Jong Un ngandika karo para staf ing ngajeng situs Resor ski iki dirilis iki minggu.
Korea Lor punika Building a “donya kelas” Resor ski ing Masik gunung ing Wonsan karo sawetara ski nganggo lan hotel, miturut negara Korea Lor agensi warta.
Dumunung ing Provinsi Kangwon, Masik gunung punika 2,520 kaki (768 meter) dhuwur lan biasane ditampa heavy snowfall saka awal Nopember liwat awal Maret.
Construction ditindakake
Peta: ngajokaken Masik Resor ski
Konco sing kudung: A arang sak klebatan gesang ing Korea Lor
Report: Korea Lor urip pluru
Kita lagi ngiro-iro iki wis arep mungkasi munggah ing akèh “donya sing paling mbebayani ski nganggo” dhaptar. Nanging mbokmenawa kanggo alesan beda saka samubarang entri liyane.
Ing Resor anyar bisa diakses saka Pyongyang-Wonsan motorway wisata lan fitur Hotel a, heliport lan “cableway.”
“Panjenenganipun nemen wareg kanggo mangerteni sing prajurit-seng mbangun wis didhekake area ski ing gunung kisaran panutup atusan ewu kothak meter, kalebu pendhidhikan dhasar, penengah lan majeng kursus karo meh 110.000 meter (68.3 mil) ing total dawa lan 40-120 meter (131-394 kaki) ing jembaré, “jarene sing laporan KCNA.
7 paling ski lan papanluncur resorts ing Korea Selatan
Ing gawan kabar laporan saka negara-mbukak Korea Tengah Penerjemah News ngandika pimpinan enom dropped dening kanggo njaluk laporan sing firsthand ing proses saka construction.
Kim, sing partly educated ing Swiss, katon dadi menowo ski operasi Resor.
“Ngandika iku perlu kanggo mbangun ora mung panggonan liyane, nanging sepindah stasiun ing wiwitan, tengah lan Final nilai ing kursus, lan netepake kanthi otomatis cableway sistem kanggo ngawasi wektu nyata nonton supaya minangka kanggo njupuk ngukur kanggo nyegah kacilakan,” ngandika ing laporan.
Miturut laporan, Kim uga nandheske lingkungan konservasi: “Panjenenganipun ucapan sing kudu njaga lingkungan ekologis lan nyegah polusi nalika Building lemah ski.”
Ing defector uga bilih ana ski fasilitas ing Korea Lor digunakake kanggo istimewa karo tujuan, lan wonten sing tentrem dhuwur iki bisa uga kasus karo Resor anyar.
Konco sing kudung: A arang dipikir ing gesang ing Korea Lor
Punapa kowe?
Miturut agensi demo wasis ing Korea Lor lelungan, ing Resor anyar mbukak kanggo turis manca.
“Kasunyatan bilih Korea Lor wis mbuwang exorbitant jumlah dhuwit Building a Resor ski nalika sawijining wong malah menehi militèr ora cukup kanggo mangan ditampilake punika namung kanggo pindhah menyang Panggenan gambar saka Kim Jong Un minangka pimpinan sing peduli bab kang wong, “lan anonymous North Korea defector marang NK News, a Korea Selatan basis perusahaan media wasis ing Korea Lor warta.
“Kita wis dikenal saka plans kanggo pangembangan kanggo saperangan taun – ora mung wiwit bubar sanadyan aku wis katon ing plans dhasar mung minggu kepungkur,” ngendikane Simon Cockerell, umum manager saka Beijing basis Koryo Tours.
Cockerell bali minggu kepungkur saka kawitan Kulon demo saka Korea Lor tapel wates kutha ing Sinuiju.
Ana tanggal bukaan wis diwenehake kanggo bukaan saka Resor.
Korea Kidul media dijamin kabar saka Resor ing kritis fashion.

EU-Asia