N. Korea planer «verdensklasse ‘skisportssted

En række billeder af nordkoreanske leder Kim Jong Un taler med sin stab i foran af skisportsstedet site blev frigivet i denne uge.
Nordkorea er at opbygge et “verdensklasse” ski resort på Masik bakke i Wonsan med en række pister og et hotel, i henhold til den nordkoreanske statslige nyhedsbureau.
Beliggende i Kangwon-provinsen, Masik hill er 2.520 fod (768 meter) høj, og modtager typisk tunge sne fra begyndelsen af ​​november til begyndelsen af ​​marts.
Byggeri i gang
Kort: Foreslået Masik skisportssted
Bag sløret: Et sjældent indblik i livet i Nordkorea
Rapport: Nordkorea lancerer missiler
Vi gætter dette vil ende op på en masse “verdens farligste løjper” lister. Men sandsynligvis af en anden grund end nogen af ​​de andre poster.
Det nye resort vil være tilgængelige fra Pyongyang-Wonsan turist motorvejen og vil indeholde et hotel, heliport og “svævebane”.
“Han var meget tilfreds med at erfare, at soldat-byggere har konstrueret et skiområde på bjergkæder dækker hundredtusindvis af kvadratmeter, herunder primær, mellemliggende og avancerede kurser med næsten 110.000 meter (68,3 miles) i total længde og 40-120 meter (131-394 fod) i bredden, sagde, at “KCNA rapporten.
7 bedste ski og snowboard resorts i Sydkorea
Den ledsagende nyhedsudsendelse fra statsdrevne koreanske Central News Agency sagde den unge leder forbi for at få et førstehåndsindtryk rapport om fremskridt i byggeriet.
Kim, der blev delvist uddannet i Schweiz, synes at være bekendt med ski resort operationer.
“Han sagde, at det er nødvendigt at opbygge ikke blot hvile steder, men førstehjælp stationer på start, middle-og afsluttende punkter i kurserne, og etablere et automatisk svævebane overvågningssystem for en real time watch for at tage foranstaltninger for at forebygge ulykker,” sagde rapporten.
Ifølge rapporten, også Kim understregede miljøbeskyttelse: “Han understregede nødvendigheden af ​​at bevare den økologiske miljø og forebygge forurening samtidig bygge skiløb jorden.”
Den afhopper sagde også, at den eksisterende ski infrastruktur i Nordkorea udelukkende anvendes til militære formål, og at der er en høj sandsynlighed vil dette også være tilfældet med den nye resort.
Bag sløret: En sjælden kig på livet i Nordkorea
Ville du gå?
Ifølge en tur agentur med speciale i nordkoreansk rejser, vil det nye resort være åben for udenlandske turister.
“Det faktum, at Nordkorea er at bruge ublu mængder af penge bygge et skisportssted, mens dets folk og endda sin militære ikke har nok at spise, viser, at dette er blot et skridt til at annoncere billedet af Kim Jong Un som leder, der bekymrer om hans folk, en anonym nordkoreanske afhopper “fortalte NK News, en Sydkoreas baserede medievirksomhed med speciale i nordkoreansk nyheder.
“Vi har kendt til planerne for denne udvikling i et par år – arbejdet begyndte først for nylig selv, og jeg har set de grundlæggende planer i sidste uge,” sagde Simon Cockerell, general manager for Beijing-baserede Koryo Tours.
Cockerell returneres sidste uge fra den første vestlige rundvisning den nordkoreanske grænse byen Sinuiju.
Ingen åbningsdag er givet til åbningen af ​​udvej.
Sydkoreanske medier dækkede nyheden af ​​den udvej i kritisk måde.

EU-Asia