Microsoft visszalépés az Xbox megosztás

Az új Xbox egy használt-játékok politika csak hat lemez-alapú játékok. Címek keresztül letöltött Xbox Live nem osztható meg, vagy eladni. Továbbá, lemez-alapú játékok kell a lemezt a konzol játszani.
A változások történnek is érintik a tervezett családi megosztó politika. Mivel a Microsoft lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a rugalmasságot, hogy játék nélküli, akkor nem indít a család megosztási tervet, amely lehetővé tette volna a 10 család tagjait, hogy jelentkezzen be, és játszani bárhonnan.
Minden lemez alapú játékokat lehet játszani anélkül, hogy valaha összekötő az interneten, és a 24 órás csatlakozás követelménye leesett szerint egy frissítést a elhelyezhet kapcsolatos kérdések az új eszközt, mivel megjelenni idén ősszel.
Továbbá, nem lesz korlátozás, hogy használja és ossza játékok, Don Mattrick, elnöke Interactive Entertainment Business részlege, mondja a post. Az emberek képesek lesznek, hogy megosszák, kereskedelmi vagy értékesíti a játékot ugyanúgy ők az Xbox 360 játékok.
A változások azt mutatják, a Microsoft, amelyek a második gondolat néhány jövőbeli terveit az Xbox Egy. A post olvasni, az “Update június 19-én 2013-ig: Ennek eredményeként a visszajelzést az Xbox közösség, mi változott bizonyos politikák Xbox egy tükröződik ez a blog. Ezeknek az információknak már nem pontos.”
A cég már vesz egy nyilvános berating hiszen bejelentették korlátozások használt játékok és a követelmény az internetkapcsolat. A fogyasztók már reakcióba harag a politika, de a fordulópont lehetett, amikor Jimmy Fallon, házigazdája NBC “Late Night” rámutatott, hogy csak a PlayStation 4 szabadon játszhat használt játékokat, amely létrehozta több zavart.
A korbácsolás rosszabb lett, amikor a Sony lépett a színpadra az idei Electronic Entertainment Expo (E3) kiállítás, és szántszándékkal nem tartalmaz ilyen korlátozást az új PlayStation 4. A YouTube videó által gyártott Sony gúnyt a használt játék korlátozás bemutatja, hogy az emberek megosszák játékok a PlayStation 4 – mellett csak azok átadása egy másik személynek.
Azonban Marc Whitten, vezető termék tiszt Xbox, azt mondta a CNN a cég továbbra is úgy gondolja, nagyon mélyen a digitális jövőkép.
“Ennyit, amit már épül a digitális ökoszisztéma is működik,” Whitten mondta. “Ez az, amit az épület, hogyan lehet használni a játékot. Online látás és az Xbox egy architektúra valóban hatalom a teljesen új tapasztalat, hogy a Cloud mindent megváltoztat, és mi erősen fektetett ebbe.”
“Úgy gondoljuk, hogy a legtöbb ember fog játszani online és a hozzáférést a felhő mind a játékok és a szórakozás, akkor a fogyasztók a választás a fizikai és a digitális tartalmak,” Whitten írta a blogbejegyzést. “Meghallgattuk, és már hallható hangos és tiszta az a visszajelzést, hogy szeretné, hogy a mindkét világból a legjobbat.”
Azt is mondta, a rugalmasság a cég hozzáadott fizikai lemez lejátszása nem fogja megváltoztatni az életét az Xbox Egy.
Whitten mondta, hogy nincs változás körüli hozzáadása Kinect az Xbox Egy. Azt mondta, a vállalat úgy véli, a mozgásérzékelő / vezérlő kritikus kiépítése a következő generációs tapasztalatok játékosok vágy.
Az Xbox egy költsége mintegy $ 100 több, mint a Sony PlayStation 4 ($ 499 vs 399 $), de a tisztviselők a redmondi székhelyű cég úgy a konzol lesz érdemes az érték.
Reagálva a “visszacsatolás az Xbox közösség,” A Microsoft látszólag visszakozni, és változtassa két kulcseleme a politikák az új Xbox egy videojáték konzol.

EU-Asia