Microsoft tilbagekalder på Xbox deling

Den nye Xbox One brugt-games-politik påvirker kun disc-baserede spil. Titler downloadet via Xbox Live kan ikke deles eller sælges videre. Desuden skal disc-baserede spil har disken inde i konsollen til at spille.
De ændringer, der er foretaget også påvirke dens foreslåede familie deling politik. Da Microsoft er at tillade spillerne at have fleksibilitet til at bruge spil offline, vil den ikke blive lancere sin familie deling plan, hvilket ville have tilladt op til 10 familiemedlemmer at logge ind og spille spil fra hvor som helst.
Alle disc-baserede spil kan spilles uden nogensinde at forbinde online, og 24-timers-forbindelse kravet er blevet droppet, efter en opdatering til en Kan skrive om spørgsmål om den nye enhed, på grund at blive frigivet dette efterår.
Derudover vil der ikke være nogen begrænsninger for at bruge og dele spil, Don Mattrick, formand for Interactive Entertainment Business-division, siger i posten. Folk vil være i stand til at dele, bytte eller videresælge deres spil på samme måde, de gør for Xbox 360-spil.
Ændringerne viser Microsoft er at have andet tanker om nogle af sine fremtidige planer med Xbox One. Stillingen læse, “Opdatér den 19. juni 2013:. Som et resultat af feedback fra Xbox samfund, har vi ændret visse politikker til Xbox One afspejlet i denne blog Nogle af disse oplysninger er ikke længere nøjagtig.”
Virksomheden har været at tage en offentlig berating da det annoncerede restriktioner for brugte spil og deres krav til en internetforbindelse. Forbrugerne har været reagerer med vrede over de politikker, men det vendepunkt kan have været, da Jimmy Fallon, vært for NBC er “Late Night,” påpegede, at kun PlayStation 4 frit kunne spille brugte spil, hvilket skabte mere forvirring.
Piskningen blev værre, når Sony indtog scenen på dette års Electronic Entertainment Expo (E3) messe og spidst ikke omfatter sådanne begrænsninger for den nye PlayStation 4.. En YouTube-video produceret af Sony gjort nar af den brugte-game begrænsning ved at vise, hvordan folk kunne dele spil på PlayStation 4 – ved blot at uddele dem til en anden person.
Dog fortalte Marc Whitten, chef produkt officer for Xbox, CNN selskabet stadig tror meget dybt i sin digitale vision.
“Så meget af det, vi har bygget op omkring vores digitale økosystem stadig virker,” Whitten sagt. “Det er, hvad vi bygger i, hvordan du kan bruge dine spil. Vores online vision og Xbox One arkitekturen virkelig magt helt ny oplevelse i, hvordan Cloud ændrer alt, og vi er massivt investeret i dette.”
“Mens vi mener, at de fleste mennesker vil spille spil online, og få adgang til skyen for både spil og underholdning, vil vi give forbrugerne valget af både fysisk og digitalt indhold,” Whitten skrev i blogindlægget. “Vi har lyttet, og vi har hørt højt og tydeligt fra din feedback, som du vil have det bedste fra begge verdener.”
Han sagde også, at fleksibiliteten selskabet tilføjet til fysisk-afspilning vil ikke ændre for livet af Xbox One.
Whitten sagde, at der ikke er nogen ændringer omkring tilføjelsen af ​​Kinect med Xbox One. Han sagde, at selskabet mener bevægelsesføleren / controller er afgørende for at skabe de næste generation af erfaringer gamere hungrer.
Xbox Man vil koste omkring $ 100 mere end Sonys PlayStation 4 (499 $ versus $ 399), men embedsmænd i Redmond, Washington-baserede selskab mener, at deres konsol vil være værd at værdien.
Reaktion på “feedback fra Xbox samfund,” Microsoft bliver vist at vende kursus og ændre to nøglekomponenter til politikker for sin nye Xbox One spillekonsol.

EU-Asia