Microsoft prèvies nou Windows

Pròpia entrada de Microsoft en el món del maquinari no ser oblidat. Després d’algunes bromes amb guió de tot el que estimaven a les seves pròpies tauletes Surface, els presentadors van anunciar que els desenvolupadors que van assistir a la conferència tots reben gratis Pros superfície. Els assistents també tindran Acer Iconia W3 pastilles.
La companyia també va donar a conèixer millores al motor de cerca Bing, una funció de suport per a les impressores 3-D, una Xbox Music app actualitzada i noves eines per als desenvolupadors fer que Windows 8 aplicacions.
“El PC, el dispositiu Windows d’avui, no es veu molt com el PC de fa 10 anys o fa 15 anys”, va dir el CEO de Microsoft Steve Ballmer en un discurs donant inici a la conferència.
Ballmer va destacar alguns dels nous canvis a Windows 8.1, que va descriure com una “barreja refinada.”
Quan el sistema radicalment diferent, amb pantalla tàctil optimitzada va sortir fa vuit mesos, molts usuaris de Windows estaven molestos per canvi radical de la interfície de Windows típica, sobretot la falta d’un botó de Start. El botó està de tornada, i ara porta a una llista de totes les aplicacions.
La companyia va anunciar algunes noves aplicacions per a Windows 8, com una aplicació oficial de Facebook, Flipboard i la NFL Fantasy football. Encara hi va haver un breu avançament d’una nova versió de PowerPoint per a Windows 8, la propera versió de la suite de Microsoft Office no s’estrenarà fins al 2014.
La ràpida actualització de Windows 8 és part del nou enfocament de Microsoft a alliberar correccions i l’addició de característiques dels productes.
La companyia de programari i maquinari es centra ara en un cicle de “alliberament ràpida”, el que li permetrà rodar a terme canvis en el programari en qüestió de mesos en lloc d’anys. Ja s’ha publicat una sèrie de canvis en Windows 8, però aquesta versió és la major reforma fins ara.
Una versió preliminar gratuïta de l’actualització de Windows 8.1 per a desenvolupadors està disponible per a qualsevol persona interessada en la instal · lació. La versió per als consumidors regulars sortirà a finals d’aquest any.
Altres canvis inclouen la possibilitat d’arrencar directament a l’escriptori, més flexibilitat amb les rajoles a la pantalla d’inici, suport per a pantalles d’alta resolució i una major integració de Bing.
“La recerca no és només una llista d’enllaços, és el que pot fer”, va dir Julie Larson-Green, vicepresident corporatiu de Windows que va demostrar algunes noves característiques de Bing.
Ara els desenvolupadors poden accedir a Bing, que ha obert l’accés als seus mapes en 3-D, les entitats i els coneixements de base de dades i interfícies d’usuari naturals.
La gran actualització de Xbox Music és un programa de ràdio que es construeix una estació per als oients sobre la base d’una cançó, igual que Pandora.
“Anem a veure una proliferació de 8 dispositius de tauleta petites finestres en els pròxims mesos”, va dir Ballmer.
La nova versió de Windows s’estan alguns canvis. Entre ells? Una petita dosi de finestres velles.
Microsoft està fent ajustos al seu sistema operatiu Windows 8, a partir de la resurrecció del botó Inici.
Els canvis, anunciats avui a la conferència de desenvolupadors de Microsoft Build a San Francisco, davant d’algunes de les queixes formulades contra el sistema operatiu híbrid tablet i PC que va sortir a la superfície quan va ser llançat a la fi del passat year.As part d’una característica que ve a finals d’aquest any, la gent serà capaç de crear automàticament llistes de reproducció de música de Xbox basats en pàgines web, com una llista de Pitchfork millors cançons de l’any.
Microsoft també va posar de relleu alguns dels dels 3.000 certificats de Windows 8 tabletes, PC i híbrids, entre ells una tauleta Dell de 18 polzades. Va destacar més dispositius de pantalla tàctil, “cavall de batalla” 2-in-1 comprimits i les tauletes més petites.

EU-Asia