Microsoft preglede novi Windows

Microsoft vlastite ulazak u hardverskom svijetu nije zaboravio. Nakon nekog scripted šala o tome koliko su voljeli svoje Surface tablete, prezenteri najavio da programeri sudjeluju na konferenciji svi će dobiti slobodne povr Pros. Sudionici će također dobiti Acer Iconia W3 tablete.
Tvrtka je također predstavila poboljšanja svoje tražilice Bing, ugrađenu podršku za 3-D Pisači, obnovljeno Xbox Music app, i novi alati za programere Izrada Windows 8 aplikacije.
“PC, Windows uređaj za danas, ne izgleda puno poput računala od prije 10 godina ili 15 godina”, kazao je Microsoft CEO Steve Ballmer u govoru Započinjući konferenciji.
Ballmer je iznio neke nove promjene na Windows 8.1, koju je opisao kao “mješavina rafiniranog.”
Kada je radikalno drugačiji, zaslon osjetljiv na dodir optimiziran sustav izašao prije osam mjeseci, mnogi Windows korisnici su uzrujao radikalno odstupanje od tipičnih Windows sučelje, posebno nedostatak gumba Start. Gumb je natrag, a sada ga vodi do popisa sve svoje aplikacije.
Tvrtka je objavila nekoliko novih aplikacija za Windows 8, uključujući i službene Facebook app, Flipboard i NFL Fantasy Football. Iako je kratak osvrt na nove verzije programa PowerPoint za Windows 8, sljedeća verzija sustava Microsoft Office neće biti objavljen do 2014.
Brzi Windows 8 nadogradnja je dio Microsoftove novog pristupa objavljivanju popravci i dodavanjem značajke proizvoda.
Softver i hardver tvrtka je sada usmjerena na “brzi” release ciklusa, koji će dopustiti da ga razvaljajte promjene softvera u roku od nekoliko mjeseci umjesto godina. To je već objavio niz promjena u sustavu Windows 8, ali ova verzija je najveći remont do sada.
Besplatan pregled verzija Windows 8.1 ažuriranja za programere je dostupan svima zainteresiranim u instalacije. Verzija za redovite potrošače će izaći kasnije ove godine.
Ostale promjene uključuju mogućnost da se izravno diže na radnoj površini, više fleksibilnosti s pločica na početnom zaslonu, podršku za zaslone visoke rezolucije, i veću integraciju Bing.
“Traži nije samo popis linkova, to je stvari koje možete učiniti”, rekao je Julie Larson-Green, korporativni potpredsjednik Windows, koji je pokazao neke nove značajke Bing.
Developeri sada mogu iskoristiti Bing, koji je otvorio pristup svojim 3-D karata, entiteta i baza znanja, i prirodnih korisničkih sučelja.
Veliki Xbox Music ažuriranje je značajka radio stanicu koja gradi za slušatelje na temelju pjesme, poput Pandore.
“Idemo vidjeti proliferaciju Windows 8 malih tablet uređaja tijekom sljedećih nekoliko mjeseci”, rekao je Ballmer.
Najnovija verzija sustava Windows je dobivanje neke promjene. Među njima? Malo doza starim Windowsima.
Microsoft je stvaranje prilagodbe na svojim Windows 8 operativnog sustava, počevši s uskrsnućem gumba Start.
Promjene, najavio je danas na konferenciji za razvojne programere Microsoft Build u San Franciscu, adresu neke od pritužbi izravnate na hibridni tablet računala i operacijskog sustava koje su se pojavile kada je objavljen krajem prošle year.As dio značajkom dolazi kasnije ove godine, ljudi će biti u mogućnosti automatski kreirati Xbox Music playliste na temelju web stranice, kao što je Pitchfork popisu najboljih pjesama ove godine.
Microsoft je također istaknuo neke od od 3000 Windows 8 certificiranih tableta, računala i hibrida, uključujući i 18-inčni tablet Dell. To istaknuo više touchscreen uređaja, “radni stroj” 2-u-1 tablete, a manji tablete.

EU-Asia