Microsoft întoarceri pe schimbul de Xbox

Noul Xbox Una dintre politicile-jocuri folosite afectează doar jocuri pe baza de discuri. Titlurile descărcate prin Xbox Live nu pot fi partajate sau revândut. De asemenea, jocurile pe baza de discuri trebuie să aibă discul interior consola pentru a juca.
Fiind făcut modificări afectează, de asemenea, politica propusă de partajare de familie. Deoarece Microsoft este de a permite jucătorilor să aibă flexibilitatea de a utiliza jocurile online, nu va fi lansarea planului de partajare de familie, care ar fi permis până la 10 membrii familiei să vă conectați și să joace jocuri de oriunde.
Toate jocurile pe baza de discuri pot fi jucate fără conectare vreodată on-line, și cerința de conexiune de 24 de ore a fost scăzut, în conformitate cu o actualizare la o mai posta ceea ce privește întrebările legate de noul dispozitiv, care urmează să fie lansat în această toamnă.
În plus, nu vor exista restricții la utilizarea și schimbul de jocuri, Don Mattrick, presedintele Interactive Entertainment divizia de afaceri, spune în mesaj. Oamenii vor putea să împărtășească, comerciale sau revinde jocurile lor, în același mod în care face de jocuri Xbox 360.
Schimbările indica Microsoft are îndoieli cu privire la unele dintre planurile sale de viitor cu Xbox One. Mesaj citit, “Actualizare la 19 iunie 2013:. Ca urmare a feedback-ului din partea comunitatii Xbox, ne-am schimbat anumite politici pentru Xbox Una reflectat în acest blog Unele dintre aceste informații nu mai este corectă.”
Compania a fost de a lua o berating publice, deoarece a anunțat restricții de jocuri folosite și cerința lor pentru o conexiune la Internet. Consumatorii au reacționat cu furie asupra politicilor, dar punctul de basculare poate să fi fost când Jimmy Fallon, gazdă a NBC “Late Night”, a subliniat faptul că doar 4 PlayStation ar putea juca în mod liber jocuri folosite, care a creat și mai multă confuzie.
Biciuirea a devenit mai rău atunci când Sony a luat la stadiul la Electronic Entertainment Expo (E3) expoziție din acest an și precis nu a inclus astfel de restricții pentru noul PlayStation 4. Un video de pe YouTube produs de Sony râdeau de restricție utilizat-joc prin care arată modul în care oamenii ar putea împărtăși jocuri pe PlayStation 4 – cu doar predarea lor către o altă persoană.
Cu toate acestea, Marc Whitten, ofițer șef de produse pentru Xbox, a declarat pentru CNN compania crede încă foarte adânc în viziunea sa digitală.
“Atât de mult din ceea ce am construit în jurul ecosistemului nostru digitală încă mai funcționează”, a spus Whitten. “Este ceea ce construim în modul în care puteți utiliza jocurile. Viziunea noastra on-line și Xbox Una arhitectura de putere într-adevăr o experiență complet nouă în modul Cloud schimbă totul și suntem investit masiv în acest sens.”
“In timp ce noi credem că majoritatea oamenilor vor juca jocuri on-line și acces la nor de ambele jocuri și divertisment, vom oferi consumatorilor posibilitatea de a alege de conținut atât fizice, cât și digitale,” Whitten a scris in blog. “Am ascultat și am auzit tare si clar de la feedback-ul pe care doriți cel mai bun din ambele lumi.”
El a declarat de asemenea că flexibilitatea compania a adaugat pentru jocul fizic, discul nu se va schimba pentru durata de viață a Xbox One.
Whitten a spus că nu există modificări legate de adăugarea de Kinect cu Xbox One. El a declarat ca firma crede că senzorul de mișcare / controler este esențială pentru construirea în următoarea generație de experiențe jucătorii sunt pofta.
Xbox va costa aproximativ 100 de dolari mai mult decat Sony PlayStation 4 (499 dolari fata de 399 dolari), dar oficialii de la compania din Redmond, Washington, cred că consola lor va fi în valoare de valoare.
Reacționând la “feedback de la comunitatea Xbox,” Microsoft apare pentru a inversa cursul și modifica două componente cheie pentru politicile pentru noul Xbox O consola de jocuri video.

EU-Asia