Microsoft Backtracks Xbox jakaminen

Uusi Xbox Yksi käytetty-pelit politiikka vaikuttaa vain levy-pohjaisia ​​pelejä. Tittelit ladata kautta Xbox Live ei voi jakaa tai myydä. Myös levy-pohjaisia ​​pelejä on oltava levyä konsolilla.
Muutokset tehdään myös vaikuttaa sen ehdotetun perheen jakokäytännön. Koska Microsoft on pelaajat voivat olla joustavasti käyttää pelejä offline, se ei käynnistää sen perheen jakaminen suunnitelma, joka olisi mahdollistanut jopa 10 perheenjäsenten kirjautua sisään ja pelata pelejä mistä tahansa.
Kaikki levy-pohjaisia ​​pelejä voi pelata ilman koskaan yhteyden verkossa, ja 24 tunnin yhteyden vaatimus on pudonnut mukaan päivityksen voi lähettää koskevia kysymyksiä uuden laitteen, joka on määrä julkaista tänä syksynä.
Lisäksi ei ole mitään rajoituksia käyttää ja jakaa pelejä, Don Mattrick puheenjohtaja Interactive Entertainment Business Division, sanoo postitse. Ihmiset voivat jakaa, kauppaa tai jälleenmyydä pelejä samalla tavalla he tekevät Xbox 360-pelit.
Muutokset osoittavat Microsoft on ottaa toinen ajatuksia joitakin tulevaisuuden suunnitelmia Xbox One. Post lukea, “Update 19. kesäkuuta 2013 seurauksena palautetta Xbox yhteisö, olemme muuttaneet tiettyjä ehdot Xbox Yksi heijastuu tässä blogissa. Osa tästä tiedosta ei ole enää tarkka.”
Yhtiö on toteuttanut julkisen ruoskimisen, koska se ilmoitti rajoituksia käyttää pelejä ja niiden vaatimus Internet-yhteys. Kuluttajat ovat reagoi vihaa yli politiikkaa, mutta käännekohdassa ehkä ollut, kun Jimmy Fallon, isäntä NBC: n “Late Night”, huomautti, että vain PlayStation 4 voisi vapaasti pelata käyttää pelejä, joka loi lisää sekaannusta.
Ruoskinta paheni, kun Sony astui lavalle tämän vuoden Electronic Entertainment Expo (E3)-messuilla ja kärjistäen ei sisältynyt tällaisia ​​rajoituksia uuden PlayStation 4. YouTube-video tuottama Sony pilkata käytettyjen-peli rajoitus osoitetaan, miten ihmiset voisivat jakaa pelejä PlayStation 4 – vain myydä ne toiselle henkilölle.
Kuitenkin Marc Whitten, johtaja tuote upseeri Xbox, kertoi CNN yhtiö uskoo edelleen syvästi sen digitaalisen vision.
“Niin paljon siitä, mitä olemme rakentaneet ympärille digitaalinen ekosysteemi toimii edelleen” Whitten sanoi. “Se, mitä me rakennamme miten voit käyttää pelejä. Online visio ja Xbox Yksi arkkitehtuuri todella vallan kokonaan uusi kokemus, miten Cloud muuttaa kaiken ja olemme massiivisesti investoinut tähän.”
“Vaikka uskommekin, että suurin osa ihmisistä pelaavat pelejä verkossa ja käyttää pilvi sekä pelit ja viihde, annamme kuluttajille valinnan sekä fyysisen ja digitaalisen sisällön,” Whitten kirjoitti blogi. “Olemme kuunnelleet ja olemme kuulleet kovaa ja selvää palautetta, että haluat molempien maailmojen parhaat puolet.”
Hän sanoi myös joustavuutta yhtiö lisäsi fyysisen levyn toisto ei muutu elämän Xbox One.
Whitten sanoi ei ole muutoksia ympäröivän lisäksi Kinect Xbox-One. Hän sanoi, että yhtiö uskoo liiketunnistin / ohjain on kriittinen rakentaa ulos seuraavan sukupolven kokemuksia pelaajat kaipaavat.
Xbox Yksi maksaa noin 100 dollaria enemmän kuin Sonyn PlayStation 4 (499 dollaria vs. 399 dollaria), mutta virkamiehet Redmond, Washington-yhtiö uskovat konsoli on sen arvoista arvoa.
Reagoiminen “palautetta Xbox yhteisö” Microsoft on näyttäessään kääntää kurssin ja muuttaa kaksi avainkomponenttien ehdot uuden Xbox Yksi pelikonsoli.

EU-Asia