Microsoft backtracks o delitvi Xbox

Novi Xbox Ena uporabljene-iger politika vpliva samo igre disc osnovi. Naslovi prenesli preko Xbox Live, ni mogoče deliti ali ponovno prodajo. Prav tako je treba igre na disk, ki temeljijo ima disk notranjosti konzolo za igranje.
Spremembe so narejene vpliva tudi na predlagano politiko delitve družine. Ker Microsoft omogoča igralcem, da imajo fleksibilnost uporabe iger brez povezave, ne bo začela svoj načrt delitve družine, ki bi omogočali do 10 družinskih članov, da se prijavite in igrate igre od koderkoli.
Vse igre disc osnovi lahko igral, ne da bi kdaj povezovanje na spletu, in zahteva 24-urni povezava je padel na tla, glede na posodobitvi lahko objavite glede vprašanja o novi napravi, ki naj bi izšla to jesen.
Poleg tega ne bo nobenih omejitev za uporabo in deljenje igre, Don Mattrick, predsednik Interactive Entertainment poslovne divizije, pravi po pošti. Ljudje bodo lahko delili, trgovanje ali prodajo svoje igre, na enak način, ki ga opravljajo za Xbox 360 iger.
Spremembe, ki kažejo, Microsoft ima pomisleke glede nekaterih svojih prihodnjih načrtih z Xbox One. Sporočilo se glasi: “Update 19. junija 2013,. Zaradi povratnih informacij iz Xbox skupnosti, smo spremenili določene usmeritve za Xbox One odraža v tem blogu Nekatere od teh informacij ni več točna.”
Družba je bila ob javni berating, saj je napovedala omejitve, ki se uporabljajo igrah in njihovo zahtevo po internetne povezave. Potrošniki so bili reagirati z jezo nad politiki, ampak prelomna točka bi lahko bila pri Jimmy Fallon, gostitelj NBC-jeve oddaje “Late Night,” je poudaril, da lahko le PlayStation 4 prosto igrajo uporabljajo igre, ki ustvarjajo še večjo zmedo.
Bičanje postalo slabše, ko Sony je na odru na letošnjem Electronic Entertainment Expo (E3) sejmu in Nala ni vključevala takšne omejitve novi PlayStation 4. YouTube video, ki ga proizvaja Sony norčevali uporabljenih igri omejitve, ki jih prikazuje, kako lahko ljudje delijo iger na PlayStation 4 – s samo jih odnesete na drugo osebo.
Vendar Marc Whitten, vodja izdelkov za Xbox, CNN povedal podjetje še vedno verjame, zelo globoko v svojo digitalno vizije.
“Toliko tega, kar smo zgradili okoli našega digitalnega ekosistema še vedno deluje,” je dejal Whitten. “To je tisto, kar gradi, kako lahko uporabite svoje igre. Naša spletna vizija in Xbox Ena arhitektura res moč na povsem novo izkušnjo, kako se v oblaku spremeni vse in smo množično vlagali v to.”
“Čeprav verjamemo, da bo večina ljudi igrajo igre na spletu in dostop do oblak tako za igre in zabavo bomo imeli potrošniki na izbiro, tako fizično in digitalno vsebino,” Whitten zapisal v blog post. “Prisluhnili smo in smo slišali jasno in glasno iz vaše povratne informacije, ki jih želite najboljše iz obeh svetov.”
Dejal je tudi fleksibilnost družba dodana za fizikalno-disk igro ne bo spremenilo življenje Xbox One.
Whitten dejal, ni nobenih sprememb, ki obkrožajo dodatek Kinect z Xbox One. Dejal je družba meni, senzor gibanja / krmilnik je ključnega pomena za izgradnjo ven naslednja generacija izkušnje igralci so hrepenenje.
Xbox Eden bo stala približno 100 $ več kot Sonyjev PlayStation 4 ($ 499 v primerjavi s 399 $), vendar pa uradniki na Redmond, Washington, ki podjetju verjamejo, njihova konzola bo vredna vrednosti.
Odziv na “povratnih informacij iz Xbox skupnosti,” Microsoft se pojavlja, da se obrne smer in spreminjanje dveh ključnih sestavnih delov politike za novi Xbox One video igralne konzole.

EU-Asia