Microsoft backtracks ing Xbox enggo bareng

Anyar Xbox digunakake siji-game privasi mung mengaruhi disk-based game. Gelar didownload liwat Xbox Live ora bisa dienggo bareng utawa resold. Uga, disk-based game kudu duwe disk sing nang console kanggo muter.
Owah-owahan kang digawe uga mengaruhi sawijining kulawarga ngajokaken privasi enggo bareng. Awit Microsoft wis ngijini pemain nduwe keluwesan nggunakake game offline, iku ora bisa ngetokake sawijining kulawarga enggo bareng rencana, kang mesthi diijini nganti 10 anggota kulawarga kanggo mlebu lan main game saka ngendi wae.
Kabeh game disk basis bisa diputer tanpa tau nyambung online, lan 24 jam sambungan requirement wis dropped, miturut nganyari menyang May ngirim bab pitakonan piranti anyar, amarga bakal dirilis iki tiba.
Tambahan, bakal ora ana watesan kanggo nggunakake lan nuduhake game, Don Mattrick, presiden Interactive Hiburan divisi Business, ngandika ing kirim. Wong bakal bisa nuduhake, perdagangan utawa resell game sing nganggo cara apa padha kanggo Xbox 360 game.
Owah-owahan nunjukaké Microsoft punika gadhah liyane pikirane bab sawetara saka sawijining mangsa plans karo Xbox siji. Ing kirim maca, “Anyar 19 Juni, 2013:. Minangka asiling saran saka masyarakat Xbox, kita wis diganti tartamtu kawicaksanan kanggo Xbox siji sing dibayangke ing blog iki Sawetara informasi iki ora ono akurat.”
Perusahaan wis njupuk berating umum wiwit iku announced Watesan digunakake kanggo game lan requirement kanggo sambungan Internet. Konsumen wis reacting karo nesu liwat kawicaksanan, nanging jalur tipping uga wis nalika Jimmy Fallon, inang saka NBC iku “pungkasan wengi,” nuding sing metu mung PlayStation 4 bisa bebas main game digunakake, kang digawé liyane kebingungan.
Ing flogging dadi Samsaya Awon nalika Sony njupuk menyang tataran ing taun kang Electronic Music Bazaar (E3) gambar perdagangan lan pointedly durung kalebu Watesan kuwi kanggo anyar 4 PlayStation. Video YouTube diprodhuksi dening Sony ngece ing watesan-game digunakake dening nuduhake carane wong bisa nuduhake game ing PlayStation 4 – dening mung handing menyang wong liya.
Nanging, Marc Whitten, pangareping produk pejabat kanggo Xbox, marang CNN perusahaan isih pracaya banget rumiyin wonten ing sesanti digital.
“Mulane akeh apa kita wis dibangun watara kita digital ekosistem isih dianggo,” Whitten ngandika. “Nanging apa kita Building ing carane bisa nggunakake game Panjenengan. Our online sesanti lan Xbox siji Arsitèktur tenan daya lengkap anyar pengalaman cara Cloud owahan kabeh lan kita lagi massively nandur modhal ing iki.”
“Nalika kita pracaya sing mayoritas wong bakal main game online lan ngakses maya kanggo loro game lan hiburan, kita bakal menehi konsumen pilihan saka loro fisik lan digital isi,” Whitten wrote ing blog post. “Kita mirengke lan kita wis padha krungu swara lan cetha saka saran sing pengin apik kaloro donya.”
Panjenenganipun ugi ngandika ing keluwesan perusahaan ditambahaké kanggo fisik-disk muter ora ngganti kanggo urip saka Xbox siji.
Whitten ngandika ora ana owah-owahan ing lingkungan Kajaba saka Kinect karo Xbox siji. Ngandika perusahaan pracaya sensor gerak / kontrol punika kritis kanggo Building metu generasi sabanjuré pengalaman tukang game sing idaman.
Ing Xbox siji bakal biaya $ 100 babagan liyane saka Sony PlayStation dadi 4 ($ 499 $ 399 mungsuh), nanging pejabat ing perusahaan Redmond, Washington basis pracaya sing console bakal worth ing cahya.
Reacting kanggo “saran saka masyarakat Xbox,” Microsoft wis metu kanggo mbalikke course lan ngganti rong komponen tombol kanggo kawicaksanan kanggo versi anyar Xbox siji video console game.

EU-Asia