Microsoft backtracks за споделяне на Xbox

Новият Xbox One използвани-игри политика засяга само диск-базирани игри. Заглавия изтеглени чрез Xbox Live не може да се споделя или препродадена. Също така, диск-базирани игри трябва да има диск вътре в конзолата за игра.
Промените се правят също се отрази на предлаганата политика споделяне на семейството. От Microsoft се позволява на играчите да имат гъвкавостта да използват игри офлайн, то няма да се стартира своя план за семейството споделяне, което би дало възможност до 10 членове на семейството, за да влезете и да играят игри от всяка точка.
Всички диск-базирани игри може да се играе без да се свържете онлайн, както и 24-часова връзка изискване е паднала, според актуализация при да публикувате относно въпроси, свързани с ново устройство, трябва да бъде освободен тази есен.
Освен това, няма да има ограничения за използването и споделянето на игри, Don Mattrick, президент на Interactive Entertainment Business дивизия, казва в гредата. Хората ще могат да споделят, търговията или препродават техните игри по същия начин, те правят за игри Xbox 360.
Промените показват, Microsoft е като втори мисли за някои от бъдещите си планове с Xbox One. Това мнение четем: “Актуализиране на 19 юни 2013 г.:. В резултат на обратната връзка от общността Xbox, ние променихме някои политики за Xbox One отразени в този блог Част от тази информация вече не е точна.”
Фирмата е като публичен укоряваше, тъй като тя обяви ограничения за използваните игри и изискванията им за връзка с Интернет. Потребителите са реагира с гняв върху политики, а точката на пречупване може да са били, когато Jimmy Fallon, домакин на NBC на “Late Night”, посочи, че само 4 PlayStation могат свободно да играят използвани игри, което създаде повече объркване.
The бичуване става лошо, когато Sony излезе на сцената на тазгодишното Electronic Entertainment Expo (E3) търговско изложение и многозначително не включва такива ограничения за новата PlayStation 4. A видео YouTube, произведени от Sony се подиграва на употребявани игра ограничение, като показва как хората могат да споделят игри на PlayStation 4 – само с предаването им на друго лице.
Въпреки това, Марк Уитън, главен продукт офицер за Xbox, заяви пред CNN компанията все още вярва, много дълбоко в цифровата си визия.
“Толкова много от това, което сме изградени около нашата цифрова екосистема продължава да работи”, каза Уитън. “Това е, което ние вграждане как можете да използвате вашите игри. Нашият онлайн визия и Xbox One архитектура наистина силата на напълно нов опит как Облакът променя всичко и ние сме масово инвестират в това.”
“Докато ние вярваме, че по-голямата част от хората ще играят игри онлайн и да получите достъп до облака за игри и развлечения, ще даде на потребителите при избора на физическа, така и цифрово съдържание,” Уитън пише в блог пост. “Ние слушах и чухме силно и ясно от отзивите ви, че искате най-доброто от двата свята.”
Той каза също, че гъвкавостта на компанията добавя за физико-диска играта няма да се промени за живота на Xbox One.
Уитън каза няма промени, свързани с добавянето на Kinect с Xbox One. Той каза, че компанията смята, че датчика за движение / управление е от решаващо значение да се изгражда новото поколение опит геймърите са жаден.
The Xbox One ще струва около 100 $ повече от PlayStation на Sony 4 ($ 499 срещу $ 399), но служители в Редмънд, Вашингтон на компанията смятат, че техните конзолата ще бъде на стойност на стойност.
В отговор на “обратна връзка от общността Xbox,” Microsoft се появява да обърнат курса и да промените две ключови компоненти на политиките за новия си Xbox One видео игра конзола.

EU-Asia