Mest værdifulde sportshold er …

Den gennemsnitlige værdi af de hold inde Forbes ‘top 50 er steget til 1240 millioner $, en stigning på 16% fra 2012.
Amerikansk fodbold er den bedst repræsenterede sporten på listen med 30 i NFL 32 franchise-inkluderet i top 50.
Baseball og fodbold har begge syv hold på listen, mens NBA bidrager tre franchises.
Formula One teamet Ferrari, ved 21, er de højeste rangerede motorsport producenten.
Los Blancos ‘omsætning på 650 millioner dollars er den højeste i sport, mens det spanske hold indkomst på 134 millioner dollars er kun overgået af National Football League (NFL) franchisen Dallas Cowboys.
Læs: Bayern verdens mest værdifulde team?
Rigtige pengekiste har svulmede tak, til dels et kit aftale med tyske sports brand Adidas, værdi 42 mio dollars om året, og et 39 millioner dollar femårig sponsoraftale med flyselskabet Emirates.
En anden dages arbejde for Madrid truppen. Spillerne vil træne her til morgen ved Real Madrid Football City til fortsat at komme i form til 2013/14 sæsonen. Carlo Ancelotti vil føre de hvide ‘anden træningssession efter hjemkomsten fra deres ferie. Den session starter kl 10:30 og første kvartal af en time vil være åben for pressen.
English mestre United sidder sekund på listen, med en anslået værdi på 3,17 milliarder kroner. Den Old Trafford team, der ejes af den amerikanske Glazer familien, annonceret en syv-sæsonen skjorte sponsoraftale med Chevrolet i 2012 en værdi 559 mio $.
Reals ærkerivaler Barcelona fuldføre en top tre domineret af fodboldhold. De spanske titel Vinderne værdiansættes til 2,6 milliarder $.
Læs: Tiger Woods opkaldt højest betalte atlet
Uniteds EPL rivaler Arsenal er den eneste anden fodboldklub til indslag i top 10, med det nordlige London teamet siddende 10. på listen med en anslået værdi på 1330 millioner dollar.
De resterende seks pladser i top 10 er taget af amerikanske sports franchise.
Major League Baseball New York Yankees er fjerde på listen, vurderet til $ 2,3 milliarder, mens NFL hold i Cowboys og New England Patriots er femte og sjette værdi 2,1 milliarder dollars og 1640 millioner dollar hhv.
Real Madrid har leapfrogged Manchester United som den mest værdifulde sportshold i verden, ifølge en liste udgivet af Forbes på mandag.
De ni-tiden europamestre er steget til toppen af ​​listen, overhaling engelske Premier League hold Manchester United, med den amerikanske business magasin værdsættelse Fast på 3,3 milliarder kroner.

EU-Asia