mekhely a felvételi veszi a iWatch

Apple iWatch munkaerő-felvételt tartalmazott felkeresni beszerzése korai szakaszban induló dolgozni csatlakoztatott eszközöket. Így az úgynevezett “akvizí-bérlő”, mint ez vált általános gyakorlattá a Szilícium-völgyben, ahol a mérnöki tehetség hordozza a magas prémium, még a legnagyobb cégek, mint például az Apple.
De a részvény ára még mindig messze elmarad a magasságra és a néző egyre növekvő érdeklődés a hardver-és a mobil szoftver a szomszédok, mint a Google és a Facebook, megtartva rank-and-file alkalmazottak lesz kihívás az Apple, mondjuk korábbi munkavállalók és a toborzó más cégek .
Egy magas rangú tagja a iWatch csapat, aki figyelembe véve így a cég úgy döntött, hogy marad, miután elnyerte a jelentős béremelést szerint egy forrás.
Az Apple nem az egyetlen cég keres toborozni tehetség hordható technológia a Szilícium-völgyben. Szinte minden Apple rivális, köztük a Google és a Samsung, valamint a start-up, mint a kavics, sőt PC-gyártó Dell, dolgozik smart órát vagy hasonló eszközök.
Apple elutasította, hogy véleményt, de Mr. Cook mondta áprilisban keresete hívás: “A csapat keményen dolgozik néhány csodálatos új hardverek, szoftverek és szolgáltatások, nem tudunk várni, hogy be idén ősszel, és az egész 2014-ben.”
Bár ez várható, mely egy új, alacsonyabb költségű iPhone színes műanyag burkolatot idén, Mr Cook nemrég kifejezte lelkesedését hordható technológia. Beszélt egy AllThingsD konferencián júniusban azt mondta, hogy a terület “megérett a feltárása” és a “hihetetlenül érdekes.”
Mivel az Apple mozog iPod, iPhone és iPad egy teljesen új termékkategóriát, akkor túlra meglévő személyzet Cupertino a tehetség szükséges építeni – azt jelzi, hogy a törekvés magában foglalja a “kemény műszaki problémák, hogy már nem sikerült megoldani “szerint egy forrás.
Tim Cook, az Apple vezérigazgatója, még mindig úgy, hogy nem indít a terméket, csak a múltbeli eszmék már leselejtezett, ezek az emberek azt mondták. Azonban az iWatch – a márka, amely az Apple tette több alkalmazás védjegy – most fejlődött feltáró fázis, hogy miután több tucat alkalmazott elkötelezett a fejlődés.
Az időzítés a felvételi Spree jelentette az iWatch nem lenne készen áll az indulásra, míg a második felében a jövő év, azt mondta az emberek ismerik az Apple gondolkodás, a csapás egyes befektetők, akik alig várják, hogy bizonyíték arra, hogy az Apple újítók is képesek létrehozására vagy újra az új termékkategóriák.
A hónap elején, az Apple bérelt Paul Deneve, a leköszönő vezérigazgató a divatház Yves Saint Laurent, a munkát meghatározatlan “speciális projektek”, jelentés a Mr Cook. Az ő tapasztalata a divat és a luxuscikkek látták, mint potenciálisan hasznos egy beköltözik órák, valamint a branding.
Az Apple megkezdte a bérleti muri kezelni tervezési problémák a maga “iWatch” csukló számítógép, így a friss szakértelemmel közepette amiatt, hogy a dob az első új termék, mivel a halála Steve Jobs még legalább egy év múlva.
A cég megkezdte bérbeadása “agresszív” a projekt az elmúlt hetekben, mondjuk az emberek ismerik az Apple tervei a hordható eszköz, a lépés, azt mutatja, hogy fokozta a fejlődés, de ami kérdéseket vet fel több mint képes a saját mérnökök fejlesztése viselhető technológia .

EU-Asia