Man U signatura nou patrocinador d’Àsia

Moyes, que ha portat al seu propi cos tècnic del exclub Everton, treballarà al costat subgerent Steve Round, porters Chris Woods i entrenador de l’equip primer Jimmy Lumsden.
“He treballat amb Steve, Chris i Jimmy per a un nombre d’anys i estic encantat que hagin decidit unir-se a mi en aquest gran club”, va dir Moyes web oficial de l’United.
“Ells porten grans qualitats en els seus respectius camps i sé que, com jo, senten que això és un desafiament per assaborir.
“Tinc una gran fe en que junts podem construir sobre l’èxit d’aquest club ha gaudit durant molts anys.”
Moyes donarà la benvinguda als jugadors de tornada a la formació a finals d’aquest setmana abans de la llicència de convocats per Tailàndia el 10 de juliol.
Segons un comunicat de premsa emès pel club, uns 70 milions de persones a Tailàndia observar jocs del United en els primers set mesos de la temporada passada, tot i que el club no va donar a conèixer fins a quin punt el nou acord de patrocini que valia.
Llegir: Brand Estats sobreviurà
És cert Grup es converteix en el soci de Estats mòbil oficial i locutor del club per Tailàndia – el darrer de tot un seguit d’ofertes realitzades pels Diables Vermells.
“En considerar els nostres socis, el club li agrada assegurar que la companyia en qüestió comparteix molts dels mateixos atributs que ens han permès créixer en l’equip més reconegut del món,” Regne del grup director general Richard Arnold va dir a la web oficial del club.
“És cert una empresa que ha demostrat moltes qualitats admirables, si acreditar coratge i la capacitat d’assumir nous reptes com la clau del seu èxit.
“Des de la seva formació el 1990 ha seguit creixent amb la indústria de les telecomunicacions de ritme ràpid fins a esdevenir un dels millors en el seu territori, amb orgull de ser els primers a abraçar moltes noves tecnologies.
“La nostra nova associació s’estableix a seguir el seu exemple i oferir als nostres 20 milions de seguidors tailandesos lleials i apassionats amb contingut exclusiu i material, apropant-los al club que estimen.”
Els seus ingressos per a la temporada 2011/12 es van incrementar en $ 21.600.000 fins a $ 179 milions – col · locant molt per davant dels seus rivals interns, tot i deute bruta estimada d’US $ 560 milions.
Segons un estudi encarregat recentment pel club, la base mundial de seguidors del United doble a 659 milions de persones entre 2007 i 2012 amb 325 milions de persones que viuen a Àsia.
D’acord amb l’informe Football Money League Deloite per a 2013, només el Reial Madrid i Barcelona valen més que els estats, mentre que el Chelsea és el retador Anglès més proper.
Al maig, Estats reportar un increment del 52,2% en els ingressos de patrocini després s’ocupa d’una companyia de jocs socials japonesos i dues empreses de serveis financers a Dinamarca i Vietnam.
A l’abril, Estats van signar un acord de vuit anys amb la companyia d’assegurances Aon – un moviment que va veure la signatura patrocinadora Carrington camp d’entrenament del club, així com el kit d’entrenament per uns $ 23 milions.
El club d’Old Trafford es va col · locar a la Borsa de Valors de Nova York el passat mes d’agost pels seus amos americans, la família Glazer.
Unides viatjarà a Àsia el proper mes per a una gira per l’Orient Llunyà i Austràlia amb el seu primer partit a Bangkok contra el Singha All Stars – un concurs perquè cert grup actuarà com a patrocinador associat.
Llegir: signes Moyes contracte de sis anys
Mentrestant nova United, David Moyes va començar a treballar oficialment el dilluns després de reemplaçar Ferguson al timó.
Ferguson, que va guanyar més de 30 trofeus en 26 anys al club, es va retirar la passada temporada després de liderar Estats a títol 13 de la Lliga Premier.
L’escocès també va guanyar dues Copes d’Europa, cinc Copes d’Anglaterra, quatre Copes de la Lliga, una Copa Recopa d’Europa i una Copa Mundial de Clubs de la FIFA.
Manchester United podria enfrontar un nou repte en la temporada que de camp sense Alex Ferguson, però l’anglès Premier League gegants sembla tenir potser no domèstica en el mercat amb el seu creixent llista de patrocinadors globals.
Unides, que va guanyar el títol de lliga 20 l’any passat, va anunciar un acord amb el grup de telecomunicacions tailandès veritable Corporació Plc Dilluns – prenent el seu nombre de patrocinadors a prop de 40.

EU-Asia