Man U merkkejä uuden Aasian sponsori

Moyes, joka on tuonut oman valmennustehtäviin alkaen entinen seura Everton, toimii yhdessä apulaisjohtaja Steve kierroksen Maalivahtivalmentaja Chris Woods ja ensimmäinen valmentaja Jimmy Lumsden.
“Olen työskennellyt Steve, Chris ja Jimmy useita vuosia ja olen iloinen he ovat päättäneet liittyä minulle tämän suuren klubin”, Moyes kertoi Unitedin virallisilla verkkosivuilla.
“Ne tuovat suuria ominaisuuksia omilla aloillaan ja tiedän, että, kuten minä, he kokevat, että tämä on haaste nautiskellen.
“Uskon vahvasti, että voimme yhdessä rakentaa kun menestystä tämä klubi on ollut monien vuosien ajan.”
Moyes toivottaa pelaajat takaisin koulutukseen myöhemmin tällä viikolla ennen joukkueen loman Thaimaassa 10. heinäkuuta.
Mukaan lehdistötiedotteessa klubi, noin 70 miljoonaa ihmistä Thaimaassa katseli Unitedin pelejä seitsemän ensimmäisen kuukauden aikana viime kaudella, vaikka seura ei paljasta, kuinka paljon uusi sponsorisopimuksen kannatti.
Lue: Brand United selviää
True konsernista tulee Unitedin viralliset Mobile Partnerin ja seuran lähettäjään Thaimaa – viimeisin koko joukko käsittelee suorittaa Red Devils.
“Kun otetaan huomioon kumppaneidemme, klubi haluaa varmistaa kyseisen yhtiön osakkeita monia samoja ominaisuuksia, jotka ovat antaneet meidän kasvaa maailman tunnustettu joukkue” Iso ryhmä toimitusjohtaja Richard Arnold kertoi seuran virallisilla verkkosivuilla.
“Totta on yritys, joka osoitti monia ihailtavia ominaisuuksia, itse hyvittämällä rohkeutta ja kykyä ottaa vastaan ​​uusia haasteita avain sen menestykseen.
“Koska muodostaa vuonna 1990 se on jatkanut kasvuaan kanssa nopeatempoisessa telealan yhdeksi parhaista sen alueella, ylpeänä on ensimmäinen omaksua monia uusia teknologioita.
“Uusi kumppanuus on asetettu seuraamaan esimerkkiä ja tarjota 20 miljoonaa uskollinen ja intohimoinen Thai seuraajaa yksinoikeudella sisältöä ja kuvamateriaalia, lähentämään niitä seuran he rakastavat.”
Sen tulot kauden 2011/12 kasvoi 21.600.000 dollari 179 dollaria miljoonaa euroa – asettamalla se kaukana kotimaan kilpailijat, vaikka arvioitu bruttovelka 560.000.000 dollaria.
Tutkimuksen mukaan hiljattain teettämän klubi, Iso maailmanlaajuinen fanijoukko kaksinkertaistui 659 miljoonaa ihmistä vuosina 2007 ja 2012 325 miljoonaa asuvien Aasiassa.
Mukaan Deloite Football Money League raportti 2013, vain Real Madrid ja Barcelona ovat arvokkaampia kuin Yhdysvallat, kun taas Chelsea on lähin Englanti haastaja.
Toukokuussa United ilmoitti 52,2%: n nousu sponsorointi tuloja jälkeen käsittelee Japanin sosiaalinen peliyhtiö ja kaksi rahoituspalvelut yrityksille Tanskassa ja Vietnamissa.
Huhtikuussa Yhdysvallat allekirjoitti kahdeksan vuoden sopimuksen vakuutusyhtiö Aon – liikkua joka näki yrityksen sponsori klubin Carrington koulutuksen kentällä sekä sen koulutuksen pakki raportoitu 23000000 dollaria.
Old Trafford joukkue sijoitettiin New Yorkin pörssissä viime elokuussa sen Amerikan omistajat, Glazer perhe.
United matkustaa Aasiaan ensi kuussa kiertueen Kaukoitään ja Australiaan sen avaamista pelin Bangkokissa vastaan ​​Singha All Stars – kilpailu, joka True Ryhmä toimii Associate sponsori.
Read: Moyes merkkejä kuuden vuoden sopimuksen
Samaan aikaan uudet United manageri David Moyes virallisesti aloitti maanantaina korvaa Ferguson ruorissa.
Ferguson, joka voitti yli 30 pokaalit 26 vuotta klubilla, eläkkeelle viime kauden jälkeen johtava United 13 Premier League otsikko.
Scot myös voittanut kaksi Euroopan Cupit, viisi FA Cupissa neljä League Kupit, yksi Euroopan Cup-voittajien Cupin ja yksi FIFA Club World Cup.
Manchester United voi kohdata uuden haasteen kentälle ensi kaudella ilman Alex Ferguson, mutta Englanti Premier League jättiläinen ei näytä olevan kotimaan vastaa kaupallisesti sen alati laajeneva luettelon maailman sponsoreita.
United, joka voitti 20-mestaruuden viime vuonna, ilmoitti käsitellä Thai tietoliikennekonserni True Corporation Oyj Maanantai – ottaen sen määrän sponsoreita lähes 40.

EU-Asia