Man U jelek új ázsiai szponzor

Moyes, aki hozta a saját edzői stáb a korábbi klub Everton fog együtt dolgozni helyettes igazgatója Steve Round, kapusedző Chris Woods, és az első csapat edzője Jimmy Lumsden.
“Én dolgoztam Steve, Chris és Jimmy a néhány év, és én örülök, hogy úgy döntött, hogy csatlakozik hozzám ebben a nagyszerű klub,” mondta Moyes United hivatalos honlapján.
“Ők hozzák nagy minőség a saját területén, és tudom, hogy, mint én, úgy érzik, hogy ez egy kihívás, hogy élvezzük.
“Én nagy hit, hogy együtt meg tudjuk építeni a siker a klub élvezte több éven keresztül.”
Moyes várja a játékosokat a képzési később ezen a héten, mielőtt a csapat szabadság Thaiföldön július 10-én.
Szerint a sajtóközleményben a klub mintegy 70 millió ember nézte Thaiföldön United játékot az első hét hónapjában az előző szezonban, de a klub nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyi az új szponzori szerződést ért.
Olvasás: Brand United túléli
Igaz Group válik United hivatalos Mobile Partner és klub műsorszolgáltató Thaiföld – a legújabb egy sor foglalkozik végzett a Vörös Ördögök.
“Ha figyelembe vesszük partnereink, a klub szeret, hogy biztosítsa a szóban forgó társaság részvényeinek számos olyan tulajdonságok, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy nő a világ legismertebb csapat,” United Group ügyvezető igazgatója Richard Arnold azt mondta a klub hivatalos honlapján.
“Az igazi olyan cég, amely bizonyította számos csodálatra méltó tulajdonságait, maga jóváírása bátorság és a képesség, hogy az új kihívásokra, mint a kulcs a sikerhez.
“Mivel az alkotó 1990-ben tovább növekedett a gyors ütemű távközlési ipar lesz az egyik legjobb a saját területén, büszkén, hogy az első, hogy átfogja az új technológiák.
“Új partnerség van beállítva, hogy kövessék a példát, és a 20 millió hűséges és szenvedélyes Thai követői exkluzív tartalom és felvételek, hozza őket közelebb a klub, hogy szeretik.”
A bevételek a 2011/12 szezonban nőtt 21.600.000 $, hogy $ 179,000,000 – helyezi utat a hazai rivális, annak ellenére, hogy a becslések szerint a bruttó adósság 560.000.000 $.
Egy tanulmány szerint a közelmúltban megbízást a klub, Egyesült globális rajongói megduplázódott 659 millió ember 2007 és 2012 között a 325 millió élők Ázsiában.
Az Deloite Football Money League jelentés 2013-ra csak a Real Madrid és a Barcelona is többet ér, mint Nagy, míg a Chelsea a legközelebbi English kihívó.
Májusban United számolt 52,2%-kal nőtt a szponzori bevétel után foglalkozik a japán társadalmi szerencsejáték-társaság, valamint két pénzügyi szolgáltató cégek Dániában és Vietnamban.
Áprilisban United írt alá egy nyolc éves foglalkozik biztosító társaság Aon – a lépés, amely látta a cég szponzor a klub Carrington edzőpálya, valamint a képzési készlet jelentett 23.000.000 $.
Az Old Trafford klub került a New York Stock Exchange által ez év augusztusában az amerikai tulajdonosok, a Glazer család.
United fog utazni, hogy Ázsiában a jövő hónapban egy túra a Távol-Kelet és Ausztrália a maga nyitó játék Bangkokban ellen Singha All Stars – a verseny, amely igazi csoport fog működni, mint társult szponzor.
Read: Moyes jelek hatéves foglalkozik
Időközben új United menedzsere David Moyes hivatalosan is megkezdte munkáját hétfő cseréje után Ferguson élén.
Ferguson, aki megnyerte 30 trófeát az elmúlt 26 év a klubban, tavaly visszavonult miután a vezető United a 13. Premier League címet.
A Scot is nyert két Európa Kupa, öt FA Kupa, négy League Kupa, egy európai KEK és egy FIFA Club World Cup.
Manchester United szembe egy új kihívást jelent a területen a következő szezonban nem Alex Ferguson, de az angol Premier League óriás úgy tűnik, hogy nincs hazai felel kereskedelmileg és annak egyre bővülő listáját a globális szponzorok.
United, amely elnyerte a 20. bajnoki címet tavaly bejelentette, hogy foglalkozik a thai telekommunikációs csoport True Corporation Nyrt. hétfő – meghozatala száma szponzorok megközelítette a 40.

EU-Asia