Mainostajat dumpata Ask.fm jälkeen itsemurhan

Ask.fm, joka perustuu Latviassa, kutsutaan teini kuolema “todellinen tragedia” ja korosti eri online suojamekanismeja lopettaa kiusaamisen, mukaan lukien in-sivuston raportointi-painiketta. Se sanoi kaikki raportit luettiin tiimi moderaattorit varmistaa epäilyt tehtävä viipymättä.
“Suurin osa meidän käyttäjät ovat hyvin tyytyväisiä nuoria, jotka käyttävät Ask.fm keskustella heidän ikäisensä ympäri maailmaa asioista, jotka kiinnostavat heitä”, kirjoitti Ask.fm perustajat Mark ja Ilja Terebin avoimen kirjeen torstaina.
“Kiusaaminen on ikivanha ongelma, että emme mitenkään suvaita – ja samalla sen kehitys verkossa on huolestuttavaa, se varmasti ole ainutlaatuinen sivuillemme.”
Ask.fm sanoi, että se oli tarjoutunut toimimaan Britannian poliisi koska ne tutkimaan Smithin kuoleman.
“Specsavers on neuvonut Ask.fm poistaa kaikki mainonnan niiden verkkosivuilla, koska syvän huolensa cyber-kiusaaminen” Specsavers tiedottaja sanoi.
Hyväntekeväisyys myös Pelastakaa Lapset ovat myös vetivät mainoksia sosiaalisen median sivusto, joka tarjoaa käyttäjille foorumi lähettämistä kysymyksiä ja vastauksia. On todettu isäntä yli 60 miljoonaa käyttäjää.
Related: Kiusaajat kasvot mahdollisista sakoista pienissä Wisconsin kaupunki
14-vuotias tyttö, Hannah Smith, löydettiin kuolleena perjantaina kotonaan. Hän roikkui itse sen jälkeen, kun hän oli kiusattu on Ask.fm, hänen isänsä kertoi Britannian tiedotusvälineissä. Hän oli alunperin mennyt siellä etsimässä neuvoja ihosairaus ekseema.
Nasty kommentit myöhemmin lähetetty Facebook muistomerkki sivu perustettu vuonna Hannah muistiin, ja Smithin isosisko sanoi myös hän on nyt tavoite nettikiusaaminen.
“Olen juuri menettänyt siskoni ja nyt olen saanut käsitellä saada väärin itseäni”, hän kertoi sanomalehti, Daily Mirror.
Tämä episodi on viimeisin merkkijono verkkokiusaaminen tapauksissa.
Poliisi tutkii verkossa raiskaus uhkauksia feministi Caroline Criado-Perez ja poliitikko Stella Creasy sekä pommiuhkausten suunnattu useita naispuolisten toimittajien.
Suuret yritykset ja hyväntekeväisyysjärjestöt ovat lakanneet mainonta Ask.fm jälkeen itsemurhan British tyttö, joka ripustetaan itse sen jälkeen, kun hän oli kohdistettu peikot on suosittu sosiaalisen median sivusto.
Telecoms jättiläiset Vodafone (VOD) ja BT (BT), matkanjärjestäjä DialAFlight ja lasit vähittäiskauppias Specsavers ovat kaikki vetivät mainonnan Ask.fm sisällä viime päivinä.

EU-Asia