Maailman kallein kaupunki maasta muuttavien on …?

“Hinnat Oslossa yleensä kalliimpia kuin muualla maailmassa (koska) tuotantokustannusten ja työ”, sanoo Lee Quane, aluejohtaja, Aasian ECA International. “Palvelut ovat kemiallinen pesula, suutari, kampaus – kohteita, jotka ovat työvoimavaltaisempia – ateriat syödään ulos ravintoloita sekä. Näemme myös verojen vaikutus. Esimerkiksi alkoholi ja tupakka on suhteellisen kallista.”
Nousu Norjan pääoman kärkipaikan kolhuja Tokio, Japani pois asennossa se on vaatinut vuodesta 2010. Tänä vuonna Japanin pääkaupunki sijoittuu maailman kuudenneksi kallein kaupunki ulkomailla työntekijöitä.
“Tärkein syy johtui vahvuus valuutan. Olemme nähneet, että Filippiinit on yksi vahvimmista talouksista Aasiassa viimeisten 12 kuukauden aikana, kun olemme nähneet enemmän suoria ulkomaisia ​​investointeja sinne. Sen takia , olemme nähneet valuutan vahvistaa ja työnsi Filippiineillä vuonna sijoitusta. ”
Mukaan ECA International tietoja Oslo, leffalipun maksaa vastaa 18,76 dollaria, olut baarissa maksaa 14,10 dollaria, kun taas sooda asettaa sinut takaisin 3,43 dollaria.
Tokion putoavat listojen kärkeen seuraa heikkous Japanin valuutan viime useita kuukausia, lisää Quane.
Kaiken Aasian kaupungin rankingissa ovat viime aikoina “paljon vakautta”, lisää Quane. Maailmanlaajuista asemaa rankingissa Hong Kong ja Singapore ovat vain “muutti yhden tai kaksi pistettä”, jossa hän katsoo, että “hyvä asia” ja signaalin kohti pitkän aikavälin talouden elpymisen jälkeen 2008 maailmanlaajuinen finanssikriisi.
Jeni on laskenut peräti 20% vuodesta Shinzo Abe tuli pääministeri joulukuussa 2012. Abe on määritellyt suunnitelma paluuta inflaatio – virkamiehen kanssa 2%: n tavoitteen – kahden vuosikymmenen deflaatio, pysähtynyt talous ja Japanin viejät kuten Sony ja Panasonic tallennus miljardeja dollareita tappiota vuodessa.
Heikompi jeni antaa enemmän ostovoimaa ulkomaalaisille vierailevat ja vaihtavat rahaa.
Silti Tokyo edelleen kallein kaupunki Aasiassa maasta muuttavien, kyselyyn ECA International, pelaajan Soul, Peking, Singapore ja Hong Kong.
Lippu Tokyo elokuva vie 19,09 dollaria ulos lompakon, virvoitusjuoma on edullisempaa 1,61 dollaria verrattuna Oslo, kun taas kilo riisiä maksaa 10,00 dollaria – korkein hinta koko ECA Kansainvälinen kysely.
Yksi yllätys, sanoo Quane, on Filippiinien pääkaupunki Manilla, joka hyppäsi 19 pistettä vuodesta 2012 tutkimuksessa.
Oslo, Norja sijoittuu maailman kallein kaupunki ulkomaalaisille, mukaan uusi tutkimus ECA International, maailmanlaajuinen henkilöstöresurssien konsulttitoimisto. 10 parhaan seitsemän planeetan priciest kaupungit sijaitsevat Euroopassa, kaksi löytyy Afrikasta, kun taas vain yksi lepää Aasiassa.

EU-Asia