Luokan 2013, kylmä suihku

McCullough uskoo, että suuri osa nykynuorten on “hemmoteltu, hemmotellaan, himon, helmeted, kupla kääritty” ja suojattu todellisuudesta. Hän kertoi valmistuneet: “Kiipeä vuoren ole istuttaa oman lipun, mutta omaksua haaste, nauttia ilman ja katso mieltä. Kiipeä niin voit nähdä maailmaa, ei niin maailma voi nähdä sinua.”

‘Ve oli etuoikeus tuottaa alkamisesta osoite, yliopistossa Keski-Kaliforniassa, ja toivon jonakin päivänä toimittaa jälleen. Itse tiedän jo mitä haluan sanoa.

Viime vuonna Wellesley High School Massachusettsissa, David McCullough Jr., Englanti koulun opettaja ja poika Pulitzer-palkittuun historioitsija David McCullough, antoi aloittamista osoite. Hän pudotti sen ulos puistoon, ja hänen sanansa matkusti pitkälle. Mitä hänellä oli sanottavaa, Amerikka oli epätoivoinen kuulla.

Ei minua. Mieluummin kertoa tulevaisuuden johtajia, mitä he haluavat kuulla. Tässä on 10 provosoiva neuvoja, että tämän vuoden luokkaa college ja korkeakoulututkinnon suorittaneiden olisi viisasta ottaa vakavasti:
1) Älä koskaan unohda, että huolimatta siitä, mitä yhteiskunta on määrännyt, et ole erityinen, sillä McCullough sanoi valmistumisen puhetta. Maailma ei pyöri sinun. Ja et saa tuntea oikeus mitään. Kukaan ei ole parempi kuin sinä, mutta et ole parempi kuin kukaan muu. Kohdella kaikkia osalta, niin kauan kuin he kohtelevat sinua samalla tavalla.
2) Seuraa intohimosi, mutta on avoin ajatukselle, että intohimosi saattavat muuttua ja kehittyä vuosien varrella kuin sinä. Älä pelkää muuttaa suuntaa ja mennä eri suuntaan. Et saa toisiin ajatuksiin, mitä haluat tehdä ja miten aiot viettää elämäsi.
3) Ovatko vanhempanne esitellä itsensä sinulle. Haastatella heitä, ja tallentaa sen. Kysy heiltä heidän elämäänsä, ja mitä tarinoita tai oppitunteja he haluavat jakaa heidän lapsenlapsensa. He antoivat sinulle elämän, niin vähintä mitä voit tehdä on yrittää ymmärtää omaansa. Kun he ovat poissa, voit olla iloinen teit.
4) Break out your comfort zone. Tee mitä olet eniten pelkää. Vältä mikä on helppoa ja ennustettavissa. Matkustaa maan ja maailman. Tavata uusia ihmisiä ja pyrimme nähdä maailmaa heidän näkökulmasta. Pysy utelias. Esitä kysymyksiä. Ja oppiminen ei lopu koskaan.
5) Niille teistä, jotka haluavat tai kykenevät mennä naimisiin – ja toivottavasti jonain päivänä kaikki olet – kuka päätät mennä naimisiin menee pitkä matka kohti määritettäessä menestys. Se on tärkeämpää kuin astetta fancy kouluissa. Ihmiset voivat joko nostaa sinut ylös, tai tuovat sinut alas. Valitse hyvin.
6) Älä vain hyväksyä epäonnistuminen, mutta tyytyväinen. Odottaa. Oppia siitä. Pitää sitä arvokasta oppimiskokemus. Muista, jos saat aina kaiken mitä haluat, ja saavuttaa kaiken mitä esitetään tehdä, niin olet epäonnistunut muutenkin. Koska olet asettanut tavoitteesi liian alhainen.
7) Kysymys viranomaisen ja haastaa uskomuksia. Hyppää julkista keskustelua. Kihloihin. Demokratia on osallistava urheilua, otat osaa, tai saat purkanut. Sillä ei ole väliä mihin uskot. Tärkeintä on, että olet ajatellut perille ja voi selittää, miksi uskot sen.
8) Niille, jotka sinä, jotka valitsevat, tai pystyvät, saada lapsia, kun asetat nostaa niitä, antaa heille yksi asia, he haluavat eniten: aikaa. Opettakaa heitä olemaan tuottavampia. Mutta mikä tärkeintä, opettaa heille, joita esimerkiksi olla hyviä ihmisiä, jotka kohtelevat muita ihmisiä ystävällisesti ja kunnioittavasti.
9) Kun käyt läpi elämän, älä pelkää olla suuria odotuksia lapsesi, toisten ja itsesi. On pahempiakin asioita kuin olla pettynyt, koska joku ei menesty yhtä toivoi. Kuten luopuvat niitä eikä odottanut paljon alusta alkaen.
10) Lopuksi, monta vuotta nyt, kun menet levätä, teidän tärkein saavutus elämässä ei ole rahaa olet ansainnut tai menestystä olet nauttinut. Ainoa asia, joka kestää ja antaa maailman tietää olit täällä ensin, on vaikutus sinulla oli muita ihmisiä. Tee se myönteinen.
Siinä kaikki. Ota se, tai jätä. Jokainen nauttii mukavasti lämmin kylpy. Mutta joskus, mitä vaati on kylmä suihku.

Joten haluan kokeilla sitä luokkaa 2013. Puhu professoreita tai henkilöstöpäälliköiden tai työnantajia. Lue tutkimusta tehdään ns tuhatvuotisen sukupolven, ja löydät paljon näyttöä siitä, että McCullough oli oikealla tiellä. Tämän päivän nuorilla on usein viettänyt elämänsä on coddled, katettu ja säästynyt stressiä vastaa odotuksia. Ihmiset yleensä kerro heille vain sen, mitä he haluavat kuulla.

EU-Asia