Langka Apple 1 komputer didol $ 671.000

PC Apple iki samesthine kanggo ngowahi ing $ paling 400.000. Nanging Breker ngandika iku paling ora surprise sing fetched luwih saka 50% liyane. Ing Nopember marang tim auctioned model padha kanggo $ 640,000. Sotheby kang New York didol siji pungkasan taun kanggo $ 375.000.
Ana kang akèh uga klebu huruf saka Proyek menyang Hatfield Fred ing Komputer Data Systems ing Columbus, Ohio. Tanggal 18 Januari, 1978, huruf nawakake Hatfield ing kasempatan kanggo perdagangan kang 1 Apple, lan $ 400, kanggo Apple II. Panjenenganipun ndilalah durung njupuk Proyek munggah ing nawarake.
A arang digunakake model saka Apple 1, buta tech kang kawitan komputer desktop, didol luwih saka $ 671.000 liwat ing akhir minggu lan lelangan ing Jerman.
Komputer, bebarengan karo layang saka Apple kawontenaning ngedegaken Steve Proyek kanggo asli kagungan, punika pitadosi siji saka enem mung digunakake Apple 1 lan siji saka mung telu ing pasar mbukak.
Panuku sing, sing milih kanggo tetep anonymous, punika saking Timur Tebih, miturut Uwe H. Breker saka lelangan Breker Team, kang auctioned mati sing daptar tugas saka Vintage tech ana ing Cologne.
Proyek lan Steve Wozniak famously nyiptakake komputer Apple ing Proyek ‘Garasi kulawarga, Building piranti dening tangan lan Financing perusahaan liwat Advertisement saka Wozniak kang apik lan kalkulator Proyek’ VW papan kemah Van.
Prakawis 200 Apple 1 padha dibangun, lan kurang saka 50 sing pracaya kanggo isih ana – paling mau ora bisa digunakake ing urutan.
Prices kanggo piranti langka wis musna munggah wiwit Proyek sedanipun ing 2011. Ing 2010 Nopember Christie iku auctioned Apple 1 kanggo $ 212,000.
“Iku ora mung teknologi donya kang kawitan siap-kanggo-nggunakake PC,” Breker ngandika ing e-mail kanggo CNN. “Iku luwih simbol saka ngimpi Amérika – ing crita loro dropouts sing wis a idea paling apik … 35 taun lan mengko sing perusahaan punika perusahaan paling sugeh lan paling-rego tau.”

EU-Asia