Lähes puolet pelaajat ovat naisia

“Yhä useammat naiset löytyy korkean profiilin ja vahva roolit teollisuuden”, hän sanoi. “Vielä aivan äskettäin kommentti tehtiin minulle,” Olet vain isäntä, eikö? Sinun ei todellakaan pelata pelejä. ” ”
Hannon, of Gamers With Jobs, sanoi hän ajattelee miten pelien markkinointia on merkitystä.
“On enemmän naisia ​​yli 18 pelejä nyt kuin pojat alle 17”, hän sanoi. “Mutta et voi kertoa sisällön ja kommentoida osa useimpien peli julkaisuista, kieli / käyttäytymistä toisia pelaajia netissä, tai pelisuunnittelu, markkinointimateriaalia ja taktiikat useimpien pelien julkaisijat ja kehittäjät.”
Gagnon sanoi peikot ovat peikot, varsinkin kilpailukykyinen, monen pelaajan pelejä. Kuitenkin hän ei usko peli yritykset voisivat tehdä enemmän ankariin väärinkäytöstä.
“Ymmärrän nämä peikot lähti pilkata tahansa ja kaikille pelaajille ja se ei ole keskittynyt pelkästään naisten pelaajat”, hän sanoi. “Mutta se varmasti tuntuu kuin olen erikseen mainita.”
Ei ole mitään syytä ajatella, pelialalla ei ole enemmän ja enemmän näiden naisten pelaajat ajateltavaa tulevina vuosina.
“Vuonna paljon tapoja, se oli täydellinen myrsky muutoksen”, sanoi Chobot, joka on myös kirjailija Zombie Studios peli, “Daylight.” “Pelialan tietoisuutta ottaa valittaa laajemmalle yleisölle – joka kuului naisia ​​- on näkynyt kanssa lisäksi vahvempi naishahmoja.
“2013 uudelleen vamped” Lara Croft “,” Mass Effect: n naispuolinen versio komentaja Shepard ja “Uncharted” s Elena Fisher ja Chloe Frazer ovat vain muutamia esimerkkejä, jotka tulevat mieleen.”
Muut vahvat naishahmoja, kuten Elizabeth “BioShock Infinite” tai Ellie “Last of Us” näyttää välillä kehittäjät ovat valmiita laittamaan pelinsä houkutella laajempaa yleisöä ja tarjota erilainen kokemus peleistä aiemmin.
Tulevia pelejä kuten “Beyond: Two Souls” ja uusi “Mirror Edge” näyttävät, että he jatkavat laittaa naisten kärjessä pelaamista toimintaa ja kerrontaa.

Kertomuksen toisensa jälkeen kertoo naisten pelaajille, jotka, kun he uskaltautuneet pelaamista piireissä kuin perhe ja ystävät, edessä pilkkaa, vähättelevä suhtautuminen ja jopa pahoinpitelyyn ikätovereita.
Eräässä tuoreessa tarina tehdä kierroksilla online-pelaamista piireissä, tyttö meni tietyn pelin verkkoyhteisö, kysyä sen mekaniikka.
Ensimmäinen vastaus hän sai oli miespuolinen pelaaja, kertoo hänen hän vastata, jos hän suorittaa yhdyntä häntä.
Häirintä naisten online-pelaamista foorumeilla on vallalla riitä, että siellä on jopa halventava termi – “White Knight” – ja miespuoliset jäsenet, jotka tehostamaan puolustaa niitä – ehdotus on, että he vain tekevät niin suosioon nainen mukana.
“Age of muiden gamer tekee melkoinen ero”, sanoi Eleazer. “Vanhemmat pelaajat ovat yleensä kunnioittava nainen pelaajat …. Kuka tahansa 15 tai nuorempi ei saa sitä, mutta syytän että eräpäivänä.”
Chobot sanoo, että sellainen asenne alkaa hiipua, mutta että se “ei ole aivan muuttunut ihan vielä.”
Mutta joskus se on vähän asioita, jotka voivat auttaa kiinnittää enemmän naisia ​​pelaamista kertaiseksi.
“Control järjestelmiin on tehtävä enemmän ottamaan huomioon ihmiset, jotka eivät kasvaessaan ohjain käsissään”, sanoi Colleen Hannon, päätoimittaja verkkosivuilla Gamers With Jobs. “En sano, jotta peli helpompaa, sanon antaa ihmisille, jotka tarvitsevat oppia nämä perustaidot polku oppia, että ei vähättele tai sivutoimisia niitä.”
Jatkuva ja kasvava pop-kulttuurin läsnäolo videopelejä myös ollut siunaus kehittäjät haluavat lisätä naisten heidän pelaamistaan ​​emäksiä.
“Mielestäni tämä kysymys on kulttuurista”, sanoi Shannon Gagnon, 28, Scranton, Pennsylvania. “Koska on pelle on tullut jotain olla ylpeitä, eikä jotain salattavaa, enemmän minun naispuolisia ystäviä on tulossa pelaajille. Mutta he eivät näe paljon pelejä he ovat kiinnostuneita, koska useimmiten kun näet pelejä mainostetaan se on “Call of Duty” tai “World of Warcraft”. ”
Suurin osa pelaajista pelaa pelejä perheensä kanssa – 16% pelaa vanhempien kanssa, 32% pelaa muiden perheenjäsenten kanssa ja 16% pelaa puolison tai muita huomattavia. Se laajentaa hyväksyminen pelaamista on myös auttaa naisia ​​tuntuu ne kuuluvat.
“Olen huomannut, suurin ero asenne tulevat ei-pelaajille, etenkin muita naisia, jotka kerran löysin harrastus typerä”, sanoi Audrey Epple, Macon, Georgia. “Nyt ne näyttävät myönteisemmäksi. Siitä on tullut normi.”
Mutta vaikka niitä kulttuurisia muutoksia, puhua monia naispuolisia pelaajia ja kuulet tarinoita tummempi puoli harrastus – jatkuva “pojan club” mentaliteetti, että joskus ilmenee ruma tavalla.
Uusi raportti ehdottaa aikuisten naiset ovat lähes puolet kaikista video pelaajia. Se on määrä, joka voidaan lukea muuttuvassa sävy jotkut nykypäivän myydyimmät pelit. Mutta se on myös yksi että jotkut naisten pelaajat sanovat ei ole oikeastaan ​​niin lähellä vaikka se olisi.
Mukaan “2013 olennaiset seikat Computer and Video Game Industry”-raportin, jonka on tuottanut Entertainment Software Association, 45% kaikista pelaajille ja 46% yleisimmistä ostajat pelejä, on naisia. Aikuisten naisten muodostavat 31% pelaamista väestöstä.
“Nämä uudet tiedot korostaa merkittävää ylöspäin kehityskaari videopelejä. Se on viihteen muoto nauttivat satoja miljoonia kuluttajia ympäri maailmaa”, sanoi Michael D. Gallagher, presidentti ja toimitusjohtaja ESA, toimialajärjestö, joka edustaa Yhdysvaltain videopeli teollisuus . “Monipuolinen ja jännitteiset asiakaskannan, merkittäviä uusia laitteita, ja erinomainen ohjelma yhdistyvät kasvun edistämiseksi meidän teollisuudelle.”
Nainen pelaajat ovat tietenkin moninainen ryhmä. Miljoonat nauttia ampujat, strategia pelejä ja muita nimikkeitä suosiossa “hardcore” harrastajat. Miljoonat ovat helpotti pelimaailmassa kautta sosiaali-ja älypuhelin pelejä, tai perheen vuorovaikutus.
Yksi hyvä syy, miksi ihmiset ostavat videopelit on mielenkiintoinen juoni, raportin mukaan. Ja jotkut naiset ovat viitanneet nousu pelien määrä monimutkaisia ​​teemoja ja skenaarioita, jotka vaativat päätöksentekoa, ei raakaa voimaa, kuten myyntivaltti.
Ja se ei haittaa, että monet samat otsikot ovat alkaneet myös naisten päähenkilöitä, tai ainakin kyky luoda omia.
ESA osoittaa, että 35% vanhemmista pelaavat tietokone-ja videopelit lastensa kanssa viikoittain ja 58% pelaavat ne vähintään kerran kuukaudessa.
Tietokone-ja videopeli teollisuus kokonaisuudessaan oli 14800000000 dollaria myynnin vuonna 2012, mukaan ESA: n raportti. Koska naiset ovat 46%, että osto yleisö on suuri kannustin pelin kehittäjät pitää naisten mielessä.
He sanovat, että he eivät etsi erityiskohtelua, eivät pyydä vain naisille pelejä ja monissa tapauksissa eivät edes pidä eriyttää kuin “tyttö pelaajille.” Sen sijaan, he sanovat, he haluavat viihtyä, voidaan riitauttaa, pitää hauskaa – aivan kuten kaverit.
“Enemmän naiset saavat osallistua, sekä kulissien takana ja valistusta” Chobot sanoi. “Poikien klubi asennetta pelaamista pysäyttämiseksi tarvitaan eilen.”
“Tänään pelihahmot ovat paljon muokattavissa kuin vuosi sitten”, sanoi Lauren Eleazer, 26, valtion College, Pennsylvania. “Tämä on osa koko pelin kehitystä, mutta jokainen naispelaajat olen tavannut arvostaa pysty tyyli hänen luonteensa ja tehdä siitä ainutlaatuisen.”
Jessica Chobot, televisio-ja web-show-isäntä, jonka työ on käyty pelisivusto IGN, G4 verkon ja muualla, sanoi teollisuus on huomioitu nousu naisten pelaajille, ja että sisällyttäminen naishahmoja mielekkäitä rooleja ei ole onnettomuus.

EU-Asia