Kína július flash HSBC PMI esik

Ez finomhangolás politika, de válaszul a növekedés lassulását, és a múlt héten a leselejtezett emeleten banki hitelkamatok segítségével alacsonyabb pénzügyi költségek a vállalatok számára.
Elnök Xi Jinping elmondta megjegyzések közzé kedden, hogy a legfontosabb, hogy foglalkoznak különböző kihívásokra a gazdaság, hogy elmélyítsék reformok minden szempontból.
Az al-index mérés foglalkoztatás csúszott 47,3 júliusban, a leggyengébb 2009 márciusa óta. Úgy állt 47,6 júniusban, és már 50 alatti négy hónapig a sorban.
Az új megrendelések alindex esett a legalacsonyabb szintre 11 hónap, és nem érte el a 50 harmadik egyenes hónapban. Output csökkent 10 hónapos alacsony, és maradt összehúzódás a második hónapban.
A HSBC / Markit PMI vaku megjelent körülbelül egy héttel a végső leolvasás, és alapja a mintegy 85-90 százalékát PMI-felmérés válaszokat minden hónapban. Ez a legkorábbi mutatója havonta tevékenység a kínai gazdaság.
“A Peking a közelmúltban hangsúlyozta biztosítása minimális növekedés szükséges stabil foglalkoztatási, a vaku PMI megerősíti annak szükségességét, hogy további finomhangolás intézkedést, hogy stabilizálják a növekedés,” Qu mondta.
Nem nagy ösztönző intézkedések a láthatáron, a közgazdászok a legutóbbi Reuters poll jósolta kínai gazdaság 7,5 százalékkal fog nőni 2013-ban éri el a kormány által kitűzött célnak.
Ez volt a leggyengébb szintre, mivel augusztus 2012.
“Az alacsonyabb érték a júliusi HSBC Kína Manufacturing PMI flash sugallja folyamatosan lassuló feldolgozóipari ágazatok köszönhetően gyengébb új megrendelések és gyorsabb destocking,” mondta Qu Hongbin, vezető kínai közgazdásza HSBC.
“Ez ad nagyobb nyomást gyakorol a munkaerőpiacra,” mondta.
A közgazdászok szerint az új kormány szerint az éves növekedési üteme 7 százalék szükség ahhoz, hogy elegendő munkahelyet a társadalmi stabilitás fenntartása, bár a felső vezetők még nem határozták meg pontosan a figura.
Kína gazdasági növekedés 7,5 százalék az április-június közötti időszakban az egy évvel korábbi, a kilencedik negyede lassulása az elmúlt 10 negyedévben.
Kína új vezetése azt mondta, hogy kész elviselni az alacsonyabb növekedés és kikerül ösztönzést ahhoz, hogy álljon a gazdasági szerkezetátalakítás, hogy elválasztott gyerek le a függőség az export a növekedés és a fogyasztásra.
Tevékenység Kína hatalmas feldolgozóiparban lassult egy 11 hónapos kis júliusban az új megrendelések elakadt, és a munkaerő-piaci elsötétült, előzetes felmérés kimutatta, szerdán, ami arra utal, a világ második legnagyobb gazdasága még mindig veszít a lendületéből.
A vaku HSBC / Markit beszerzési menedzser index esett ebben a hónapban 47,7 a júniusi végleges érték 48,2, a jelölést a zsinórban harmadik hónapja alatt a vízválasztó 50 vonal, kijelölve bővítése tevékenységek összehúzódás.

EU-Asia