Kiina keskuspankin johtaja sanoo parantaa rahoitusta pienyritysten

Vakaa edistäminen korko uudistus parantaa myös kykyä pienten yritysten pääsyn pääomaa, hän kirjoitti.
Keskuspankki myös edistää pienten rahoitusyhtiöiden pystyy tarjoamaan enemmän ketterä tukea pienille yrityksille, ja rohkaista yksityistä pääomaa sekä riskipääomaa yrityksiin auttaa kehittämään pienyrityksille.
Zhou kommentit seuraa sarja toimenpiteitä, joilla tuetaan yrityksiä, erityisesti pienempiä yrityksiä, jotka työllistävät kymmeniä miljoonia.
Tällä viikolla yksin, hallitus on romutettu arvonlisäverot pienyrityksille, pyrkineet byrokratiaa tuojien ja viejien, yksinkertaistetut säännöt palvelualan yrityksille, jotka tarvitsevat valuutta ja sanoi, että pienet yritykset saisivat laske liikkeeseen joukkovelkakirjoja auttaa ne nostaa käteistä.
Hän totesi, monimutkainen ja epävakaa kotimainen ja kansainvälinen taloudellinen tilanne, ja enemmän paineita Kiinan talouteen.
Tällaisessa tilanteessa “taloudellista tukea pienille yrityksille ja mikroyrityksille auttaisi pitämään yllä vakaata talouskehitystä, edistää taloudellista rakenteellisia muutoksia ja parantaa sisäistä dynaamista taloudellista kehitystä.”
Kiinan johtajat pyrkivät puolestaan ​​taloudesta yksi johti kotimaisen kulutuksen ja kysynnän keskittyminen valmistus ja vienti, mutta tehtävä on monimutkainen, koska kasvu hidastuu, ja johtajat ovat ottaneet tehtäväkseen osoittaa ne tukevat talouden tarvittaessa.
Zhou korosti, että pankkien luoton saattaminen pienten yritysten ja lisätä innovointia rahoitusalan tuotteita ja palveluja ottamaan huomioon eri pienyritysten tarpeisiin sekä rakentamisen standardoitu hyvitysjärjestelmien tällaisiin yrityksiin.
Kiinan keskuspankki jatkaa toimintaansa varovaista rahapolitiikkaa rahoitustilanteen parantamiseksi pienille yrityksille, sen tärkein kirjoitti artikkelin perjantaina, viimeisin sarjassa tukevia virallisia huomautuksia, kun talous hidastuu.
Pienet ja mikroyritykset ovat merkittävä voima taloudellista ja sosiaalista kehitystä, Kansan Bank of China kuvernööri Zhou Xiaochuan kirjoitti artikkelin julkaistaan ​​verkkosivuilla virallisen Kansan päivälehdessä.

EU-Asia