Kiina Heinäkuun Flash HSBC PMI putoaa

Se on hienosäätöä politiikan kuitenkin vastauksena kasvun hidastuminen, ja viime viikolla romutettiin lattialle lainakorkojen auttaa alentamaan taloudellisia kustannuksia yrityksille.
Presidentti Xi Jinping sanoi huomautukset julkaistiin tiistaina, että avain tekemisissä eri haasteiden talous oli syventää uudistuksia kaikilla.
Alaindeksi työllisyystilanteen liukui 47,3 heinäkuussa, heikoin maaliskuusta 2009 lähtien. Se oli 47,6 kesäkuussa ja on ollut alle 50 neljä kuukautta peräkkäin.
Uusien tilausten alaindeksi laski alimmalle tasolle 11 kuukautta, ja jäi alle 50 kolmannen kuukauden peräkkäin. Tuotanto väheni 10-kuukauden alhainen ja pysyi supistuminen toisen kuukauden.
HSBC / Markit Flash PMI ilmestyy noin viikkoa ennen lopullista käsittelyä, ja perustuu noin 85-90 prosenttia kaikista PMI kyselyn vastausten kuukaudessa. Se on varhaisin saatavilla indikaattori kuukausittain toimintaa Kiinan talouden.
“Koska Peking on viime aikoina korostanut turvata vähimmäistason kasvun varmistettava vakaata työllisyyttä, flash PMI lisää tarvetta ottaa käyttöön uusia hienosäätöä toimenpiteitä, jotta kasvua”, Qu sanoi.
Ei suuria elvytystoimia näköpiirissä, taloustieteilijöiden uusimman Reuters kysely ennustaa Kiinan talouden kasvavan 7,5 prosenttia vuonna 2013, lyömällä hallituksen tavoitetta.
Se oli heikoin taso sitten elokuussa 2012.
“Pienempi lukema heinäkuussa HSBC Flash Kiina Manufacturing PMI ehdottaa jatkuva hidastuminen tehdasteollisuuden ansiosta heikompi uusia tilauksia ja nopeammin varastojen purkamisesta”, sanoi Hongbin Qu, Chief Kiina ekonomisti HSBC.
“Tämä tuo lisää paineita työmarkkinoilla”, hän sanoi.
Taloustieteilijät sanovat, että uusi hallitus uskoo vuotuinen kasvuvauhti 7 prosenttia tarvitaan luomaan riittävästi työpaikkoja yhteiskunnallisen vakauden ylläpitämiseen, vaikka huippujohtajien ole koskaan määritelty luku.
Kiinan talous kasvoi 7,5 prosenttia huhti-kesäkuussa vuoden takaisesta, yhdeksäs neljänneksellä hidastunut viimeisten 10/4.
Kiinan uusi johto on sanonut, että se on valmis hyväksymään alhaisempaa kasvua ja kaihda ärsyke, jotta voidaan edetä talouden rakenneuudistuksen vieroittaa pois riippuvuus viennistä kasvua ja kohti kulutuksen.
Aktiivisuus Kiinan valtava tehdasteollisuuden hidastui 11-kuukauden alhainen heinäkuussa, sillä uusia tilauksia horjui ja työmarkkinoilla pimenee, alustava tutkimus osoitti keskiviikkona, mikä viittaa maailman toiseksi suurin talous on edelleen hidastumassa.
Flash HSBC / Markit ostopäälliköiden indeksi laski 47,7 tässä kuussa kesäkuun lopullinen lukema 48,2, merkintä kolmas peräkkäinen kuukausi alle vedenjakaja 50 linjaa, joka rajataan laajentaminen toiminnan supistumisesta.

EU-Asia