Kaj lahko pričakujemo na Apple WWDC

Tam so bile nekatere govorice o morebitni novi iPad. To je bilo nekaj več kot sedem mesecev, odkar je iPad Mini razkrila, čeprav, in samo štiri mesece od Apple ponudil 128GB različico svojega večjega kolegom. Tako da bi novi model bo presenečenje.
Toda njegova odprtina slavnostni skoraj vedno naredi novico. Konferenca je bila odskočno desko za dva telefonov (iPhone 3GS v letu 2009 in iPhone 4 v letu 2010) in več novih ali posodobitev, Mac.
Letos je nekdanji zdi zelo malo verjetno. Slednji? Mogoče ne toliko.
Navijači hrum za nekaj razburjenja, saj je Apple ni predstavil veliko novih izdelkov, saj je iPad Mini oktobra lani. In z naraščajočo konkurenco iz takih tekmeci so Amazon in Samsung, vedno obstaja možnost, da so skrivnostne ljudje iz Cupertino so kuhanje gor nekaj velikega.
Zdi se, kot samo vprašanje časa, preden Apple Skoke v vedno večja gneča streaming-glasbeni trg z Pandora, Spotify in drugim vodstvom.
Apple je bil narejen ukvarja z založbami, kot so Universal Music in Warner Music Group, ki bi jim omogočala pretakanje skladb za uporabnike, ki so del brezplačno ali plačano-naročnina storitve.
Opazovalci pričakujejo, kot platforma, bi ga lahko poimenovali iRadio bi obstajala poleg iTunes, digitalno medijsko storitev, Apple in se osredotočajo na mobilnih napravah.
Longshots
Nosljivi tech postaja velika polja in Apple bi zagotovo želel, da se ohladi off nekaj toplote, ki nastaja v zadnjem času, ki ga Google Glass.
Pazi se počuti nekoliko pogosteje kot na TV, vendar ne veliko. Ta padec, samo v čas za nakupovanje počitnice, se zdi bolj verjetno, javnost datum za eno ali obe. In zelo verjetno za nov iPhone.
Seveda, obstajajo realne pričakovanja. Potem so tu še zelo zabavne narave.
Upam, vzmeti večno v prsih v fanboy, zato ne bomo tisti sestrelili upanje za veliko, “še ena stvar,” presenečenje.
In, hej – CEO Tim Cook se je že letos podražila “vznemirljive nove kategorije izdelkov”.
Po mnenju opazovalcev je Apple TV bila na robu se sprosti za let. (Strokovnjaki so prepričani, da samo družba se bo razvaljamo na TV. Sčasoma.)
Malo več kot pred letom dni, je bilo bizarno poseben Best Buy surveyasking zveste stranke o “konceptu” iz Apple TV. Zdi se, kot preveč pravo stvar, da nikoli ne zgodi. Vendar se bo to zgodilo prihodnji teden? Verjetno ne.
Vstop v mitološki “iTV” je Apple ura – drugega izdelka so vsi prepričani, da se bliža, čeprav Apple, ki je dejal, nič takšnega.
Vse tech svetu v oči bodo na Apple ponedeljek, ko je računalniški velikan 24. letno Worldwide Developers Conference začenja v San Franciscu.
Kot pove že ime, weeklong zbiranje omogoča Apple gostitelja predstavitve in delavnice za ljudi, ki se preživljajo s pisanjem aplikacije in drugo programsko opremo, ki delujejo na svojih izdelkov.

EU-Asia