JPMorgan pregătește să recunoască greșelile

A fost domnul Dimon însuși, care a respins rapoartele de credit poziții uriașe pe instrumente derivate la banca ca o “furtună într-un ceainic”, înainte de a anunța o lună mai devreme că astfel de poziții au fost adunand pierderi mari. Dar el, de asemenea, a promis să lupte “până la sfârșit” procese private, care au sugerat abateri între echipa lui de operare. “Nu a fost nici ascuns, nu a existat nici o minciună, nu a existat nici o bate joc. Perioada.” , a spus el.
Biroul Federal de Investigații și biroul procurorului din Manhattan sunt, de asemenea, investighează dacă legislația penală a fost spart de către comercianți ar fi încercarea de a ascunde pierderi.
Purtător de cuvânt al JPMorgan și SEC a refuzat sa comenteze.
Dar, ca și în soluționarea recentă între JPMorgan și Comisia Federală de Reglementare în Domeniul Energiei pentru presupusa manipulare a piețelor de energie, banca este rezistent la orice încercare de a lega ilicite a directorilor executivi.
Admiterea va fi primul în cadrul unui nou program inițiat de SEC scaun Mary Jo White, un fost avocat care a reprezentat JPMorgan și ex-procuror, care a preluat conducerea agenției de la inceputul acestui an. Doamna Alba a promis să fie un puternic aplicator a legilor privind valorile mobiliare și în iunie, SEC a declarat că va solicita admiterea de activități ilicite în cazurile de “abateri flagrante”, sau atunci când ar fi “în interesul public”. Doamna White și Andrew Ceresney, cohead de divizare aplicare a SEC, sunt atât de recuzat de la caz
Jamie Dimon, directorul executiv, a recunoscut în mod repetat greșelile public. “Nu știu ce mai pot spune”, a declarat în iunie. “Bad strategie, prost verificate, monitorizate prost, prost controlat. Jenant. Groaznic. Îmi pare rău.”
JPMorgan Chase se pregătește să recunoască greșelile într-o așezare civilă cu autoritățile din SUA și Marea Britanie pe “London balene” pierderile sale de tranzacționare într-o abatere de la practica controversata de bănci “, nu admite nici nega” culpabilitate.
Persoane familiare cu discuții între bancă și autoritățile de reglementare, inclusiv Comisia de Valori Mobiliare a declarat JP Morgan a recunoscut că ar trebui să plătească o anumită sumă de bani și recunoască eșecurile în jurul divulgarea și controale peste $ 6 miliarde pierderile chinuit de comercianți din Marea Britanie pe bază de.
Discuțiilor de decontare în jurul comerțului balenă Londra sunt în curs de desfășurare și ar putea fi săptămâni înainte se ajunge la un pact, unul dintre acești oameni a spus. JPMorgan este impinge impotriva plăti o penalizare argumentând pentru autoritățile de reglementare că acționarii băncii suferit de pe urma pierderii $ 6 miliarde și nu ar trebui să sufere de două ori prin plata unei amenzi, această persoană a spus. JPMorgan este, de asemenea, negociază un pact cu autoritate din Marea Britanie conduită financiar.

EU-Asia