Japani biz ilmapiiri muuttuu positiivinen

Heikompi jeni ja vankka kotimainen kysyntä ovat kirkastuneet mieliala japanilaiset valmistajat kuusi kuukautta, pääministeri Shinzo Aben hartiavoimin työtä täristää maailman kolmanneksi suurin talous pois deflaatio.
Japanin keskuspankin neljännesvuosittain Tankan raportti, joka julkaistiin maanantaina osoitti, että keskeinen toimenpide yritysten luottamusta suuret valmistajat nousi plus 4 alkaen +8 maaliskuussa ensimmäistä kertaa se on kääntynyt positiiviseksi vuoden syyskuussa 2011.
Loput osoitti vaikutuksia herra Aben elvytysohjelman käynnisti päivän kuluttua hän astui virkaan joulukuussa, joka on saanut ekonomistit Cabinet Office ja Japanin keskuspankki on johdonmukaisesti esille arviointinsa ja näkymiä taloudelle. Data viime viikolla osoitti, että kansallinen kuluttajahintaindeksi pysähtynyt laskussa toukokuussa vähittäismyynnin kasvoi ja teollisuustuotanto kasvoi eniten 18 kuukautta.
Tunnelma Japani on “täysin muuttunut”, sanoi Ryoichi Nishizawa, 35-vuotias toimitusjohtaja Neo Career, työvoimatoimisto, joka on nähnyt terävä pick-up liikenteen kautta kahvilatyylisen neuvontapalvelut.
“Näemme yrityksen elpymistä kulutuksen vahvempi yritysten näkymät taloudessa ilmenee suurempi kesällä bonusvoittoja”, sanoi Naohiko Baba, pääekonomisti Goldman Sachs Tokiossa, ennen vapauttamista maanantain tietoja.
Tankan Tutkimus osoitti myös, että yritykset aikovat lisätä investointeja omaisuutta, tilat ja laitteet tulevina kuukausina. Suuret yritykset kaikilla toimialoilla sanoi, että kiinteät investoinnit nousevat 5,5 prosenttia tilikaudella, joka alkoi 1. huhtikuuta merkintä jyrkin täyskäännös vuonna keskeinen toimenpide luottamusta, koska vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä.
Sentiment oli parempi keskuudessa suuri kuin valmistajat liian kanssa otsikko “diffuusio indeksi” nousi 12, 6 maaliskuussa. Indeksi lasketaan vähentämällä yritysten osuus sanoi liiketoiminnan edellytykset ovat huonoja kuin sanoen että he ovat hyviä.
Kysely toteutettiin toukokuun lopusta loppuun kesäkuun aikana kohonneen rahoitusmarkkinoiden heilahtelu. Kuitenkin, se osoittaa, että 20 prosentin suuruiseen laskuun Japanin kauppa-painotettu valuutta on nostanut henget kaikenkokoisia yrityksiä, ja useimmilla talouden aloilla.
Niistä kourallinen aloilla, jotka raportoitiin pahempaa liiketoiminnan edellytykset, väheneminen oli voimakkainta olivat alueilla luottaa yhä kalliimpia dollaripohjaisesta tuonti, kuten öljy ja kivihiili tuotteet (jos indeksi laski 19 pistettä) ja sähkö-ja kaasu-apuohjelmat (miinus 10 pistettä) .

EU-Asia