Instagram λανσάρει 15-δεύτερο χαρακτηριστικό βίντεο

Προς το παρόν, τα βίντεο μπορούν να φωτογραφηθούν μέσα από το Instagram app, και δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να αποστείλετε βίντεο από το ρολό κάμερα του τηλεφώνου σας.
Η 15-δεύτερο όριο επιλέχθηκε μετά από τη δοκιμή διαφορετικούς χρόνους, δήλωσε ο Systrom, οι οποίοι το ονόμασαν τη σωστή ισορροπία “μεταξύ των δεν είναι πολύ σύντομη ώστε να περιορίζει τη δημιουργικότητά σας” και όχι τόσο πολύ καιρό ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για ένα αρχείο για να φορτώσετε.
Το βίντεο επιμερισμού χαρακτηριστικό ήταν ευρέως αναμενόμενη και Instagram βάζει σε άμεσο ανταγωνισμό με το αμπέλι, το δημοφιλές Twitter ιδιοκτησίας app που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται looping έξι δευτερολέπτων βίντεο κλιπ. Vine έχει εκτοξευθεί σε δημοτικότητα κατά τους έξι μήνες από τότε που ξεκίνησε, προσελκύοντας περισσότερους από 13 εκατομμύρια χρήστες. Πολλά από τα έξι δευτερολέπτων βίντεο έχουν μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση, που απασχολούν γρήγορα κοψίματα και stop-motion animations να πει ιδιόμορφη μικρές ιστορίες.
Αμπέλου, Instagram και η άνοδος της δάγκωμα-μεγέθους βίντεο
Στις Instagram, τα βίντεο μπορούν να είναι μεταξύ τριών και 15 δευτερόλεπτα και περιλαμβάνει οποιοδήποτε αριθμό των μεμονωμένων βίντεο κλιπ. Αλλά το πιο cool χαρακτηριστικό μπορεί να έρθουν μετά από εσάς πυροβολήσει το βίντεο: 13 ολοκαίνουργια φίλτρα, που δημιουργήθηκε από έναν καλλιτέχνη ειδικά για το βίντεο Instagram. Κάνουν τα συνήθη tweaks για να κάνει ποπ βίντεο, όπως την προσθήκη χρονογραφήματα, αυξάνοντας την αντίθεση και παιχνίδι με το χρώμα. Υπάρχει επίσης μια εικόνα σταθεροποίησης δυνατότητα να εξομαλύνει τρεμάμενο βίντεο γυρίστηκε εν κινήσει.
Η εταιρεία έχει εργαστεί σκληρά για να αυξήσει τα έσοδα από τις διαφημίσεις για κινητές συσκευές, οι οποίες σήμερα αποτελούν το 30% των εσόδων της διαφήμισης της εταιρείας.
Θα μπορείτε να δοκιμάζετε χαρακτηριστικό βίντεο Instagram είναι; Μοιραστείτε τη δημιουργία σας withCNN iReport από τα γυρίσματα ενός 15-δεύτερο βίντεο στο Instagram δείχνει ποια είναι η πρώτη ημέρα του καλοκαιριού μοιάζει κοντά σας στις 21 Ιουνίου, και ετικέτα το # cnnireport. Θα παρουσιάσει μερικά από τα καλύτερα, πιο δημιουργικές απαντήσεις για το CNN.com, αργότερα την ίδια ημέρα.
Σε δυόμισι χρόνια, Instagram έχει φιλοξενήσει 16 δισεκατομμύρια φωτογραφίες, Systrom είπε. Χρήστες δημοσιεύσετε 1 δισεκατομμύριο αρέσει μια μέρα, και 130 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν την υπηρεσία κάθε μήνα, είπε.
Systrom δημιουργηθεί με την ανακοίνωση με κάποια περίτεχνη γλώσσα για τη σημασία του νέου προϊόντος.
«Είναι ένας ισχυρός τρόπος για να μάθετε για τις νέες έννοιες, τις ιδέες και τις αιτίες που κινεί τον κόσμο μπροστά σε σημαντικό βαθμό», είπε. «Είναι συλλογική πεποίθησή μας ότι ο κόσμος είναι καλύτερος που συλλέγονται και ανταλλάσσονται διαρκώς.”
Για να μην υστερήσουν, Αμπέλου φαίνεται να ετοιμάζει μερικά νέα χαρακτηριστικά η ίδια. Συνιδρυτές του app δημοσιεύτηκε αρκετές Vines Τετάρτη ότι προτείνουν οι χρήστες θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να αποθηκεύει τα πρόχειρα, τα κομμάτια συγκολλήσεις πολλαπλών Vines μαζί και αναζήτηση περιεχομένου με βάση τις κατηγορίες και τα είδη.
Το βίντεο επιμερισμού είδηση ​​είναι το τελευταίο βήμα στην προσπάθειά του Facebook για να κατακτήσει κινητές συσκευές.
Κοιτάξτε έξω Vine: Instagram δεν είναι μόνο σχετικά με την ανταλλαγή καλλιτεχνικές φωτογραφίες πια.
Την Πέμπτη, η εταιρεία ανακοίνωσε 130 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες του θα είναι πλέον σε θέση να πυροβολήσει και να μοιραστούν 15 δευτερολέπτων βίντεο, ντυμένος με ένα από τα 13 ειδικά φίλτρα.
Το νέο χαρακτηριστικό βίντεο διατέθηκε σε όλα τα iOS και Android χρήστες Instagram σε όλο τον κόσμο την Πέμπτη ως δωρεάν ενημέρωση για την υφιστάμενη app Instagram. Η βασική εμφάνιση του app είναι το ίδιο, αλλά ένα μικρό εικονίδιο ταινία έχει προστεθεί που θα σας μεταφέρει σε λειτουργία βίντεο.
Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν από Instagram συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Kevin Systrom κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης Τύπου στα κεντρικά γραφεία του Facebook, η οποία αγόρασε Instagram πέρυσι.
«Είναι ό, τι γνωρίζουμε και την αγάπη για το Instagram, αλλά κινείται,” Systrom είπε.

EU-Asia