Hvorfor Airbus vil dominere Paris Air

Bombardier vil have til at være tilfreds tale om tests, der fører op til den første flyvning, afslører en uidentificeret kundes identificere (muligvis Odyssey Airlines baseret på en udøvende fortalelse på en industri begivenhed) og måske nogle små ordre annonceringer.
Så med al denne aktivitet, manøvrering og snak, som vil “win” Paris Airshow?
A350 XWB – den nye, komposit rival til Boeing 787 og aldring 777 – er almindeligt forventes at gøre en overflyvning ved dette års begivenhed.
Nogle spørgsmål visdom selv en forbiflyvning, da A350 vil have nogle testflyvninger under sine vinger på dette punkt.
Boeing vil ikke forlade alle sine pizzazz derhjemme.
Den formelle program lanceringen af ​​sin 787-10 forventes (selvom Boeing vil ikke officielt sige det), og snesevis af ordrerne ventes at ledsage meddelelse.
Singapore Airlines har allerede sagt det vil tage 30 af flyene.
British Airways formodes også at være en lancering kunden.
Boeing forventes også at annoncere flere kunder, der har tilmeldt sig “forpligtelser” for 777X, selv om programmet lanceringen betragtes som sandsynligt for Dubai Airshow dømt for november 17-21.
Emirates Airlines (hovedkvarter i Dubai) antages at være en lancering kunde for så mange som 100 i den nye udgave af den ærværdige flyvemaskine.
Således med to nye fly programmer og hundredvis af ordrer og forventede forpligtelser, kunne Boeing tænkes “win” dette års show.
Men videooptagelser og billeder af forbiflyvning af A350 vil være svært for Boeing at slå med kunstneren gengivelser og lydstumper.
Hvordan vil vi rejser 10 år nu?
Andre konkurrenter
Embraer, hvilket gør det populære E-Jet på 70-122 sædet markedet, forventes formelt at lancere sin re-motor design af E-175/190/195. (Den 170 vises på vej ud.)
Den opgraderede E-Jet vil indeholde nye vinger, nye systemer, der er tilpasset turbo fan motorer fra Pratt & Whitney og plads til yderligere otte til 12 passagerer.
Embraer har arbejdet ihærdigt på at line op solide ordrer at annoncere på showet.
Bombardier på den anden side ikke traditionelt klarer sig godt på airshows.
Ordrer for sin CSeries har været få og langt imellem på disse begivenheder, fordi der i en del canadiske værdipapirlovgivning kræver annonceringer inden for 24 timer underskrivelsen af ​​selv hensigtserklæringer, hvilket gør det næsten umuligt for Bombardier til klynge annonceringer.
Den første flyvning i CSeries vil næsten helt sikkert glip af airshow, men forventes i næste uge.
Leahy faldt i et nyligt interview at forudsige, hvor mange ordrer, som han bliver nødt til at annoncere på Airshow, men sprunget Airbus Innovation Days internationale medier briefinger den 5. juni og 6 – en usædvanlig fravær – at gå globetrotter for ordrer i tid til showet.
Han forventes at annoncere hundreder.

EU-Asia