Hvordan Chromecast kunne ændre TV

Hvordan Chromecast vil påvirke Googles kamp med Apple er stadig uvist.
Den eksisterende Apple TV produkt, med sin Airplay funktion, der streams fra internettet, har sine tilhængere. Men det virker kun med Apple-produkter, naturligvis. Chromecast er designet til at arbejde på en platform, der kan køre sin Chrome-browseren. Så en bruger kan for eksempel, streame en YouTube-video fra en iPad, så se en Netflix film fra en PC – alt streamet på et tv-apparat via en Google-enhed.
“På papiret i hvert fald, det er den bedste enhed Google nogensinde har annonceret …” Mat Honan skrev for WIRED en CNN.com indhold partner. “Har Google bare vinde stuen? Nej, men det helt sikkert bare cozied op på en masse sofaer og fik komfortable.”
“Det ser ud, som de har lært af deres fejl, og radikalt forenklet oplevelse,” Janko Roettgers skrev for tech blog GigaOM. “Borte er de forsøg på at integrere de eksisterende betalings-tv-tilbud, rekruttere app udviklere til endnu et medie og skibets enheder med hæslige, komplicerede fjernbetjeninger.
“I stedet, Chromecast er ren enkelhed: Søg og opdagelsen af ​​videoindhold sker på den mobile enhed eller laptop, og alt Chromecast gør, er streame medier fra skyen.”
Væsentlige, hvis du kan se det på en computer, tablet eller telefon skærmen, vil du være i stand til at se det på dit TV.
Det er den logiske afslutning mål for web-streaming, og mange analytikere siger Google slog en kæmpe slag ved at være den første til at tilbyde det på en måde, at den typiske forbruger kan forstå og bruge.
“Ved at komme ud tidligt til en yderst overkommelig pris, kan Google afvikle dominerer tv-levering branchen,” forbruger tech analytiker Larry Magid skrev for Forbes. “Det er svært at forestille sig, at Hulu, Major League Baseball, HBO Go og hver anden udbyder ikke er at slå en sti til deres dør. Jeg forestiller mig, at de tv-net, også er ivrige efter at få deres indhold på enheden.”
Google og Apple har begge prøvet og, i hvert fald indtil videre, hovedsagelig har undladt at gøre indhug i stuen med streaming tv-produkter. Google TV kæmpet for at få nogle store indholdsleverandører til at spille bolden. Og Apple CEO Tim Cook har erkendt, at Apple TV har vansmægtet som mere af en nyhed for diehard fans end et massemarked succes.
(En fuld-on Apple TV, som har været tech verdens mest ventede stykke rygter vaporware for de sidste par år, kunne selvfølgelig ændre det).
Disse produkter, sammen med Roku, Boxee og lignende, har været på en måde, der ligner traditionelle tv. Godkendt “kanaler”, hovedsageligt Netflix, Amazon og andre web video-tjenester, der er tilgængelige. Men Chromecast tager streaming til et helt nyt niveau – tilbyder en hurtig, enkel version af, hvad tech-hældende folk har været i stand til at opnå ved rigning deres bærbare eller stationære computere med deres tv.
Tidlig interesse i 2-tommer gadget synes at være høj. Torsdag eftermiddag, blev Chromecast opført som udsolgt på Amazon og Best Buy hjemmeside. Google Play butikken var at acceptere ordrer, siger enhed vil blive afsendt i 3-4 uger.
Mens omhandler tv-net synes uundgåelig, Chromecast også kan tillade Google til at gøre handler direkte med indholdsudbydere på meget den måde Netflix har med originale programmer som Emmy-nominerede “House of Cards” og et genoplivet “Arrested Development”.
Web TV tjenester som Hulu hidtil forsøgt at begrænse deres grundlæggende service til computerskærme, giver mulighed for at streame til tv for ekstra penge. Nu Hulu siger, det er at arbejde med Google til at tilbyde en “optimeret” version på Chromecast.
Google rullet en ny Nexus 7 tablet på onsdag. Men en meget mindre, kan meget billigere nye gadget være den, der gør et seismisk virkning i forbruger-teknologi verden.
Chromecast er en glorificeret tommelfinger drev, der gør det muligt for web-streaming til tv. På $ 35 er det også praktisk taget fri, i betragtning af, at det kommer pakket med tre gratis måneder af Netflix.
Streaming media på (relativt) store skærm er ikke noget nyt. Set-top bokse som Roku og Boxee har givet tjenesten, i det mindste delvist, i årevis. På det seneste har Googles nu hedengangne ​​Nexus Q kæmpede Apple TV for hjerter og sind af forbrugere, der er vokset til at on-demand video på deres bærbare computere, tablets og endda telefoner.
Med Chromecast, selvom Google synes at have strippet ned Web streaming til sin reneste elementer.

EU-Asia