Hong Kong paljastaa asumisen strategia

Mukaan raportin, asumisen strategia seuraavien 10 vuoden aikana tarjontapainotteisesti lähestymistapa hallitus ottaa aktiivisempi rooli julkisten ja tuetun asumisen.
Tämä oli viesti, liikenne-ja asunto-Prof Anthony Cheung jälkeen puheenjohtajana Pitkäaikainen Housing strategian ohjausryhmän komitean 10. kokous tänään.
Prof Cheung sanoi jäsenet sopivat suhde julkisen ja yksityisen asunto pitäisi olla 60/40 uusia säännöksiä tulevina vuosina.
Komitean mielestä suurin ongelma Hong Kong asuntojen tänään on “alle tarjonta”, joten hallituksen pitäisi tehdä enemmän tarjoavat julkisia asumismuodot, myös vuokra-asuntotuotantoon ja Home Omistus Scheme yksiköitä sekä tuetun asumisen antamat Asuminen Yhteiskunta.
Valiokunta sanoi hallituksen pitäisi ottaa aktiivisempi rooli asuntojen tarjonta, ja yhteisö odottaa samaa.
Prof Cheung sanoi valiokunta ei ole vielä viimeistelty Kuulemisasiakirjan mutta tavoitteena on käynnistää sen syyskuussa kolmen kuukauden julkinen kuuleminen.
Myös kokouksessa käsiteltävistä jossa muita kysymyksiä, kuten miten vastata asumisen tarpeet kotitalouksilla jaettu yksiköihin, ja yksi people.They keskusteltiin siitä hyödyntää vapaa maa julkisen asuntoalueiden kehittää lohkot yhden vuokralaisille.
Prof Cheung sanoi, että se riippuu siitä, kuinka paljon sopivia maa voidaan tunnistaa ja mahdolliset vaikutukset asianomaisten kartanot ja kansalaisten näkemykset.
Valiokunta tutki myös mahdollisuutta muuttaa nykyinen kiintiö-ja pisteytysjärjestelmä nopeuttaa odotusaika julkinen asuntorakentaminen, mutta jäsenet katsoivat etusijalle olisi perheen hakijoille.
Käyttöönotosta rekisteröintiä tai lupajärjestelmä jaotella yksikköä, Prof Cheung sanoi hyvin alustavaa keskustelua on käyty, lisäten, että tällainen järjestelmä pyritään varmistamaan turvallisuus kyseisten yksiköiden, kuten rakenteellisen turvallisuuden noudattamista Rakennukset Määräys vaatimukset ja paloturvallisuus.
On yleinen kysynnän tavoite seuraavien 10 vuoden aikana, edellinen arvio 447000 on edelleen voimassa, mutta siellä oli laaja keskustelu kohde tänään.
Valiokunta päättää, onko se pitää säätää. Tavoite ja menetelmät tavoitteen saavuttamiseksi, on esitetty viimeisen kuulemiskierroksen asiakirjan, hän lisäsi.
– Katso lisää:

EU-Asia