Hong Kong kábítószer-kereskedelem fellendülése

Prieto Vazquez, 29, már fogott 538 kilogramm kokaint (körülbelül £ 1285), érdemes egy kis 65.000.000 $. Ő volt az egyik a csoport öt mexikói és egy amerikai – köztük a férje Josué Mario Bravo Galindo -, hogy a rendőrség letartóztatott Tuen Mun, Hong Kong északi, szeptember, 2011.
A három éves fiát is őrizetbe vették razziát követően.
“A baba a legfontosabb dolog az életemben,” mondta Vazquez Prieto alatt, sem a vizsgálat májusban.
A gyógyszer esetében kiemelte a Hong Kong játszik a megállóhelyen egy virágzó kereskedelem a latin-amerikai gyógyszergyártók és a növekvő illegális drogpiac Kínában. Bíró Gareth Lugar-Mawson, elnökölt az ügy, mondta a tárgyalás során, hogy a “nagy része, hogy a kokain nagy valószínűséggel megy ki a Hong Kong a szárazfölddel.”
A hatóságok lefoglalták egyre nagyobb az illegális kábítószer-szállítmányok az elmúlt években, mint a szárazföld étvágya az úgynevezett luxus gyógyszerek, mint a kokain növekszik.
Mivel a 2011-mellszobor, Hong Kong rekord volt törve 2012-ben, a 649 kg-roham, ami értékben 98.000.000 $.
Míg Hong Kong erős mondatokat a kábítószer-kereskedelem, nincs halálbüntetés elkövetők ellentétben Kínában, így a város kedvelt tranzit után a kábítószer-kereskedők, szakértők szerint.
Ügyész John Murray megkérdezte, hogy miért, hogy utazás Ázsia volt, hogy hét hetet, mert ez azt jelentené, Prieto Vazquez kellett volna jelentős szabadság időtartamát tőle ápolási asszisztens munkát Mexikóban.
A számos kisebb kereskedők, az úgynevezett öszvér, szintén meredeken emelkedett a helyi börtönökben. Egy évvel ezelőtt, 20 kolumbiaiak fogtak a Hong Kong határain során kisebb mennyiségű kábítószer rájuk. Áprilisa óta 2012-ben a helyi konzulátus felvett 45 új letartóztatások.
Prieto Vazquez állítja, hogy nehézség kényszerítette a családja a kábítószer-kereskedelem.
A két-hetes vizsgálatban, a férje azt mondta a bíróságnak, amit ütött a 35.000 $ adósságot uzsorások Mexikóban. Képes visszafizetni alatt erőszakkal való fenyegetés, ő felajánlotta a lehetőséget, hogy “ledolgozni” az adósságot.
“Azt mondták, hogy el kellett jönni Hong Kong, és itt, én kapott további utasításig” Bravo Galindo mondta a tanúk padján. De végül az egész család őrizetben Hong Kong szerint Prieto Vazquez “védelem.
Férje, Bravo Galindo kapott enyhébb büntetés az ő bűnös jogalap, és börtönbe 24 év és nyolc hónap.
Eközben a kisgyermek fogja emelni a rokonai az apa Mexikóban. Ő több időt a különböző családtagjai, de nem tudom, a stabil családi élet Odeberg mondta a bíróságon.
Férje próbálta becsapni a rendőrség homlokzata mögött egy családi túra, Prieto Vazquez ‘védőügyvéd Keith Odeberg mondta a bíróságon.
“Bravo Galindo nyomást [a felesége], hogy jöjjön a Hong Kong és a [családja] fedezetéül – ez volt a titkos program,” Odeberg mondta a záró nyilatkozatban igazolja, hogy ügyfele állítása nem tudta a kábítószer .
Mexikói törvény lehetővé teszi, hat és 12 nap éves fizetett szabadság az emberek a karrierjük kezdetén. Murray megkérdőjelezte a család története alatt több vizsgálat a Bravo Galindo.
“Azt fogom tenni, hogy (meg), hogy Ön hazudik,” mondta a 33 éves tanú. Bravo Galindo, egy spanyol fordítás, tagadta.
Alatt, sem a nyilatkozatok a bíróságon, Prieto Vazquez fenntartotta ártatlanságát. A hatóságok letartóztatták kisétált a raktár Észak-Hong Kong, ahol több száz kiló kokaint találtak, és hat kiló a drog volt a táskájában.
“Nem tudom bizonyítani, hogy nem tudtam, nem volt gyógyszer a táskámban, de nem adom fel, mert Isten tudja, és én nem tudtam semmit,” Prieto Vazquez ragaszkodott a bíróságon. Az egész női zsűri azonban visszahozta a döntés a bűnös. Úgy ítélték 27 év börtönre.
Az állvány a kábítószer-kereskedelem, Talina Prieto Vazquez könnyezve ragaszkodott hozzá, hogy nem tudta, hogy amikor a férje hozta neki, hogy Hong Kong ő lenne részt vesz egy, a város eddigi legnagyobb kokain-kereskedelem esetben.

EU-Asia