‘Hitler’ tekande i viral salg boom

Tilbage til tepotten: Det tog ikke lang tid for bilister på det sydlige Californiens 405 freeway – hvor aften planer går at dø – at lægge mærke til noget på himlen, som kiggede lidt usædvanligt. Det var et stort skilt fremme af dette nye køkken afgørende. Og der var ingen tvivl om dens
Så er JCPenney sælge en ny tekande, der ser lidt ligesom Adolf Hitler. Nå, da en tekande kan faktisk ligne en fascistisk diktator. Men det gør det. Og virkelig, kan det være den største reklame brøler, du nogensinde se.
I hvert fald indtil Gilbert Gottfried eller anden måde bliver en talsmand for Tampax.
“For fanden, Jim, hvad vi tænker?” lighed.
Pure Hitler.
Selvom, at være fair, som en tilskuer til livet med en forreste sæderække, gør jeg nyder kontroverser. For hvis du vil et uheld have dit produkt ligne en berømt person, en eller anden måde, ved en mærkelig lov komedie, der ikke kan forklares, det absolut værste menneske i verdenshistorien er langt mere underholdende end fx Tom Hanks.
Nu forstår, at dette særlige tekande fra JCPenney eksklusive Michael Graves Design indsamling, hurtigt gik viral efter billeder af billboard optrådte på Reddit og Twitter.
(Ikke at forveksle med den klassiske Eagles dobbelt album af samme navn.)
Nu, i tilfælde af at du ikke helt finde ud af lighederne i tepotten billedet, meddelelse om, at det øverste håndtag styrtdykker bredere til den ene side efterligner Hitlers mørkt, forhæng hår. Knappen på låget ligner sin berygtede varemærke tandbørste overskæg. Og tuden stiger op i luften, som om han giver en nazi-hilsen.
Det, eller han bare vinke til Eva Braun kaffemaskine.
Enten måde, det er ham.
Men på dette tidspunkt kan jeg ikke bekræfte, hvorvidt Hitler tekande er designet med kun ét testikel. Det er klart, ville det lidt opmærksomhed på detaljer bevise dette var langt mere end en simpel tilfældighed.
Mind dig, ville de standard to testikler være lige om.
Uanset hvad, jeg er stadig villig til at give JCPenney gavn for tvivl om, at dette var alle bare et uheld. (Detailhandleren svarede ikke på vores anmodning om at kommentere.)
Og det er når tingene vendt dejligt melodramatisk.
Culver City Demokratiske borgmester Jeffrey Cooper, klagede til Mother Jones Magazine: “Jeg er skuffet over JCPenney faktisk sætte det billboard op i første omgang …. Som en Jøde, er jeg fornærmet (og) som en folkevalgt, er jeg gal, at den by, jeg repræsenterer er knyttet til dette. ”
Formentlig, han derefter åndede tungt i en papirspose i en halv time, mens du lytter til Enya.
I sidste ende er det blot en mindre blip i kosmos. Men fra et socialt perspektiv, er, hvad der er virkelig interessant, at Hitler – i det mindste som et ikonisk billede – ikke synes at have den samme betydning til en nyere generation, som er længere væk fra sine rædsler og utænkelige forbrydelser. Lidt ligesom Djengis Khan til nogen i løbet af de sidste 700 år.
Disse dage, for mange, er Hitler blevet bare en slags karikatur, efter at have overskredet sin onde virkelighed til noget langt mere abstrakt. Ligesom en tekande.
Seriøst, tage dig sammen, mand. Hvis der er noget, her er alt, hvad du havde at sige:
“Yep. Definitely ligner Hitler. Overrasket over de ikke se det, men jeg er temmelig sikker på der ikke var nogen intention at fornærme nogen. Mit gæt er at de vil tage ned billboard og undskylder.”
Hvilket er præcis, hvad JCPenney gjorde. De tog ned billboard og havde endda nogle sjove på Twitter besvarer bemærkninger.
I virkeligheden, når komikeren Patton Oswalt tweeted “Jamen, JC Penney, gør dig klar til at sælge en S *** belastning af disse teakettles til en masse ironiske hipsters” detailhandleren hurtigt reageret med, “Fuldstændig utilsigtet. Men de vil nødt til at få fat i det i butikkerne, da det er udsolgt online. # SadHipsters. ”
Naturligvis salget eksploderet efter fotos gik viral. $ 40 tepotte er nu back-bestilles på JCPenney websted indtil slutningen af ​​juni, og nogle af de tepotter endda begyndt notering på eBay for 200 dollars. Desværre, jeg må indrømme, at jeg nu slags ønsker en til mit hus som en samtale stykke.
“Så, hvad synes du om min Hitler tepotte?”
“Jeg tror, ​​du har brug for at sætte på bukser.”
Ikke overraskende salget boom startede, da det hele blev en stor sociale medier cirkus. Hvilket er grunden til du slags nødt til at klappe de tilsyneladende levelheaded reaktioner fra JCPenney, som aldrig svarede drama Coopers harme kultur hysteri.
Selv den Anti-Defamation League tog det i stiv arm, kommentere på Mother Jones, at “JCPenney gjorde det rigtige ved at svare på offentlighedens bekymringer og fjerne tekande fra deres produkt linje. Vi tager JCPenney på deres ord, enhver lighed med den nazistiske diktator var helt utilsigtet. “

EU-Asia