“Hitler” ceainic, în virale boom-ul de vânzări

Înapoi la ceainic: Nu a durat mult timp pentru șoferii de pe autostrada 405 din California de Sud – în cazul în care planurile de seara merg să moară – să observați ceva pe cer, care sa uitat un pic neobisnuit. A fost un panou promovarea acestui nou bucătărie esențială. Și nu a fost nici o greseala sa
Deci, JCPenney este de vânzare un nou ceainic, care arată ca un fel de Adolf Hitler. Ei bine, în măsura în care un ceainic poate apărea de fapt, ca un dictator fascist. Dar o face. Și, într-adevăr, ar putea fi cea mai mare gafă de publicitate veți vedea vreodată.
Cel puțin până Gilbert Gottfried devine oarecum un purtator de cuvant pentru Tampax.
“La naiba, Jim, ce ne gandim?” asemănare.
Pur Hitler.
Deși, pentru a fi corect, ca un spectator al vieții, cu un rand de scaune din față, eu nu se bucure de controverse. Căci, dacă ai de gând să aibă accidental produsul dvs. seamănă cu o persoana faimoasa, cumva, printr-o lege ciudată de comedie, care nu pot fi explicate, cel mai rău om absolut fiind în istoria lumii este mult mai amuzant decât, să spunem, Tom Hanks.
Acum, înțeleg că acest ceainic special, de la exclusiv Michael colecția JCPenney lui Graves design, sa dus repede virale după imagini din panou apărut pe Reddit și Twitter.
(A nu se confunda cu clasic Eagles dublu album cu acelasi nume.)
Acum, în cazul în care nu se poate da seama de similitudinile din imagine ceainic, observați că mânerul de sus coboară mai larg la o parte mimand întunecată, păr perdea lui Hitler. Butonul de pe capac seamana cu marca lui infam periuta de dinti mustață. Și gura de scurgere se ridică în aer, ca și cum el dă un salut nazist.
Asta, sau el doar fluturând la Braun filtru de cafea Eva.
Oricum, el este acela.
Cu toate acestea, în acest moment eu nu pot confirma dacă este sau nu ceainic Hitler este proiectat cu un singur testicul. În mod clar, că puțină atenție la detalii va dovedi acest lucru a fost mult mai mult decât o simplă coincidență.
Țineți minte, standard de două testicule ar fi cu privire la fel.
Indiferent, eu sunt încă dispuși să dea JCPenney beneficiul îndoială că acest lucru a fost doar un accident. (Retailerul nu a răspuns la solicitarea noastră pentru comentarii.)
Și atunci lucrurile s-au minunat melodramatic.
Primarul Democrat Culver City, Jeffrey Cooper, sa plâns mama revista Jones: “Sunt dezamăgit JCPenney actually a pus că panou în primul rând …. Ca evreu, eu sunt jignit, (și) ca un oficial ales, eu sunt supărat că orașul pe care o reprezint este legat de acest lucru. ”
Probabil, el apoi a suflat puternic într-o pungă de hârtie pentru o jumătate de oră, în timp ce asculta Enya.
În cele din urmă, e doar un blip minor în cosmos. Dar, dintr-o perspectivă socială, ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că Hitler – cel puțin ca o imagine-simbol – nu pare să aibă același înțeles pentru o generație mai nouă, care este în continuare scos din ororile sale și crime inimaginabile. Un fel de Genghis Khan pentru oricine în ultimii 700 ani.
Aceste zile, pentru mulți, Hitler a devenit doar un fel de caricatură, care a depășit realitatea lui rău în ceva mult mai abstract. Ca un ceainic.
Serios, adună-te, omule. Dacă ceva, aici e tot ce a avut de spus:
“Da. Categoric arata ca Hitler. Surprinde că nu-l văd, dar eu sunt destul de sigur că nu a existat nici o intenție să jignesc pe nimeni. Părerea mea este că va lua în jos pe panou și-mi cer scuze.”
Care este exact ceea ce a făcut JCPenney. Au luat pe panou și chiar am distrat pe Twitter a răspunde la comentarii.
De fapt, atunci când actor de comedie Patton Oswalt tweeted, “Ei bine, JC Penney, pregateste-te pentru a vinde un *** LOAD S din aceste ceainice la o mulțime de Nonconformiști ironice”, retailerul a răspuns rapid cu, “total neintenționată. Dar vor Trebuie să-l apuca în magazine, deoarece nu mai erau bilete on-line. # SadHipsters “.
Firește, vânzările crescut foarte mult după ce fotografiile au virale. 40 dolari Ceainicul este acum din nou-a ordonat pe site-ul JCPenney lui până la sfârșitul lunii iunie, iar unele dintre Ceainic început chiar listare pe eBay pentru 200 de dolari. Din păcate, trebuie să recunosc că acum am un fel de doresc unul pentru casa mea ca o bucată conversație.
“Deci, ce crezi de ceainic meu Hitler?”
“Cred că aveți nevoie pentru a pune pe pantaloni.”
Nu este surprinzator, boom-ul de vânzări a început atunci când totul a devenit un mare social media circ. Care este motivul pentru care un fel de trebuie să aplaude răspunsurile aparent capul pe umeri de JCPenney, care niciodată egalat drama de ultraj isterie culturii Cooper.
Chiar și Anti-Defamation League a luat în pas, comentând la Mother Jones că “JCPenney făcut un lucru bun de a răspunde la preocupările publicului și a scoate oala de ceai de la linia lor de produse. Luăm JCPenney pe cuvânt că orice asemănare cu dictatorul nazist a fost complet neintenționat. “

EU-Asia