“Hitler” čajnik virusne prodajni boom

Nazaj na čajnik: Ni trajalo dolgo, za voznike na južne Kalifornije 405 avtocesti – kjer večerne načrte iti umreti – opažati nekaj na nebu, ki je izgledal malce nenavadno. To je bil pano promocije novega kuhinjo bistveno. In ni bilo zamenjujte svoje
Torej, JCPenney je prodaja nov čajnik, ki izgleda nekako kot Adolf Hitler. No, saj lahko čajnik dejansko videti kot fašističnega diktatorja. Ampak to počne. In res, je morda največji oglaševanje Osti boste kdaj videli.
Vsaj dokler Gilbert Gottfried nekako postane predstavnik za Tampax.
“Prekleto, Jim, kaj smo razmišljanje?” podobnost.
Pure Hitler.
Čeprav bi bile poštene, kot gledalec življenja s sprednjim sedežem vrsti, jaz uživajte v polemiko. Kajti če boš slučajno imeli svoj izdelek spominjajo slavna oseba, nekako po čudnem pravo komedijo, ki jih ni mogoče razložiti, absolutno najslabši človek v zgodovini sveta je veliko bolj zabavno, kot, recimo, Tom Hanks.
Zdaj razumem, da je to predvsem čajnik, od izključnega Michael Graves kolekcije JCPenney je na hitro šel virusne po slikah panoju pojavila na Reddit in Twitter.
(Ne sme se zamenjati s klasično Eagles dvojni album z istim imenom.)
Zdaj, v primeru, da ni mogoče povsem razbrati podobnosti v čajnik slike, obvestila, da je z ročajem na vrhu swoops širše na eni strani posnemanjem Hitlerjevo temno, curtained lase. Gumb na pokrovu podobna njegov neslavni blagovna znamka zobna ščetka brki. In žlebu dvigne v zrak, kot da on daje nacistični pozdrav.
To, ali pa je samo mahal z Evo Braun aparat za kavo.
Kakorkoli, to je on.
Vendar pa v tem trenutku ne morem potrditi, ali je Hitler čajnik namenjeni le z eno modo. Jasno je, da bi to malo pozornosti do detajlov, dokazati, da je to veliko več kot zgolj naključje.
Vas moti, bi se standardne dve testisi so enako zaskrbljujoče.
Ne glede na to, da sem še vedno pripravljen dati JCPenney v korist dvoma, da je vse to le naključje. (Prodajalec ni odzvala na našo prošnjo za komentar.)
In to je, ko se stvari obrnile čudovito melodramatičen.
Demokratična župan Culver City je, Jeffrey Cooper, pritožil reviji Mother Jones: “Razočaran sem JCPenney dejansko dal, da panoja v prvi vrsti …. Kot Žid, sem užaljen, (in) kot izvoljeni uradnik, sem jezen, da je mesto, ki jo zastopam, povezane s tem. ”
Domnevam, da se je nato močno vdihnil v papirnati vrečki za pol ure, medtem ko poslušam Enya.
Na koncu, to je samo majhen blip v vesolju. Ampak, s socialnega vidika, kaj je res zanimivo je, da je Hitler – vsaj kot kultni sliki – ne zdi, da imajo enak pomen, do novejše generacije, ki je še odstranijo iz njegovih grozotah in zločinih nepredstavljivo. Nekako kot Džingiskan nikomur v zadnjih 700 letih.
Te dni, za mnoge pa je Hitler postal nekako karikaturo, ki je presegel svojo zlo realnost v nekaj veliko bolj abstraktna. Kot čajnik.
Resno, zberi se, človek. Če nič drugega, tukaj je vse, kar ste imeli povedati:
“Ja. Definitivno izgleda kot Hitler. Presenečen, da nisem videl, vendar sem prepričan, da ne namerava nikogar užaliti. Moja domneva je, da bomo sneli panoja in se opraviči.”
Kar je točno to, kar si JCPenney. Vzeli navzdol panoja in celo imel nekaj zabave na Twitter odgovarjanje na komentarje.
V bistvu, ko komedijant Patton Oswalt tweeted “No, JC Penney, bodite pripravljeni prodati s *** load teh teakettles na veliko ironičnih hipsters,” trgovec hitro odzvala z “popolnoma nenamerno. Ampak jih bomo morali zagrabiti v trgovinah, saj je to razprodan spletu. # SadHipsters. ”
Seveda, prodaja poplavo po fotografije šel virusne. 40 $ čajnik je sedaj nazaj naročiti na kraju samem JCPenney je do konca junija, in nekateri čajniki celo začeli uvrstitev na eBayu za 200 $. Na žalost moram priznati, da je zdaj nekako želim eno za mojo hišo kot kos pogovor.
“Torej, kaj menite o mojem Hitler čajnik?”
“Mislim, da boste morali dati na hlačah.”
Ni presenetljivo, da prodaja boom je začelo, ko je vse postalo ena velika socialnih medijev cirkus. Kar je razlog, zakaj si nekako morali ploskati navidezno levelheaded odgovore, ki jih JCPenney, ki nikoli ni izenačen dramo delikt kulture histerije Cooperja.
Tudi proti Klevetanje Liga jo je vzel v korak, komentiral, da Mother Jones, da “JCPenney naredil pravo stvar, da se odzove na zaskrbljenost javnosti in odstranjevanje čaj pot iz njihove linije izdelkov. Peljemo JCPenney na svoje besede, da je vsaka podobnost z nacističnega diktatorja je popolnoma nenamerno. “

EU-Asia