Hitler’ čajnik u virusnim prodaje bum

Povratak u čajnik: Nije trebalo dugo za vozače na južnoj Kaliforniji autocesti 405 – gdje je večer planira ići umrijeti – primijetiti nešto na nebu koji je izgledao pomalo neobično. To je jumbo plakat promicanju novu kuhinju bitne. I nije bilo pogreške njezina
Dakle, JCPenney je prodaja novog čajnik koji izgleda otprilike kao Adolf Hitler. Pa, budući da čajnik zapravo može pojaviti kao fašističkog diktatora. No, to ne. I, stvarno, to bi moglo biti najveći gaf reklama koje ćete ikada vidjeti.
Barem dok Gilbert Gottfried nekako postaje glasnogovornik Tampax.
“Prokletstvo, Jime, što su razmišljamo?” sličnost.
Čista Hitler.
Iako, da budem iskren, kao gledatelj života uz prednji red sjedala, radim uživati ​​u kontroverzu. Jer, ako idete da slučajno ima svoj proizvod nalikuju poznata osoba, nekako, po čudnom zakonu komedija koja se ne može objasniti, apsolutno najgore ljudsko biće u povijesti svijeta je daleko više zabavno nego, recimo, Tom Hanks.
Sad, razumijem da ovaj čajnik, iz JCPenney ekskluzivnom Michael Graves dizajna zbirke, brzo je otišao virusne nakon snimke na panou pojavio na Reddit i Twitter.
(Ne smije se miješati s klasičnim Eagles dupli album pod istim nazivom.)
Sada, u slučaju da se ne mogu sasvim shvatiti sličnosti u čajnik slike, obavijesti da se na vrhu ručka swoops širi na jednu stranu oponaša Hitlera tamnu kosu, zavjesa. Gumb na poklopcu sliči njegov zaštitni znak sramotno četkica brkovima. I izljev diže u zrak kao da je davanje nacistički pozdrav.
Da, i on je samo maše s Evom Braun aparat za kavu.
Bilo kako bilo, da je to on.
Međutim, u ovom trenutku ne mogu potvrditi da li ili ne Hitler čajnik je dizajniran sa samo jednom testisu. Jasno je, da se malo pažnje na detalje bi dokazati da je ovo mnogo više od jednostavnog slučajnosti.
Da se podsjetimo, standardna dva testisa bi biti jednako odnose.
Bez obzira na to, ja sam uvijek spreman dati JCPenney u korist sumnje da je sve to samo slučajnost. (Trgovac nije odgovorio na naš zahtjev za komentar.)
A to je kad stvari okrenuo predivno melodramatski.
Culver Cityju Demokratska gradonačelnika, Jeffrey Cooper, požalio Majka Jones magazina: “Razočaran sam JCPenney zapravo staviti da je jumbo plakat na prvo mjesto …. Kao Židov, ja sam uvrijedio, (i) kao izabranog dužnosnika, ja sam lud da sam grad čine povezana s tim. ”
Vjerojatno, on je tada jako udahnuo u papirnatu vrećicu za pola sata dok slušate Enya.
Na kraju, to je samo manji jeka u kozmosu. No, iz socijalne perspektive, što je uistinu zanimljivo je da je Hitler – barem što se kultni slike – ne čini da ima isto značenje u noviju generaciju koja je dodatno smijenjen s nezamislivim strahotama i zločinima. Nešto kao Džingis-kan nikome tijekom posljednjih 700 godina.
Ovih dana, za mnoge, Hitler je postao samo vrsta karikature, što je nadišao svoju zlu stvarnost u nešto daleko više apstraktna. Kao i čajnika.
Ozbiljno, saberi se, čovječe. Ako ništa drugo, ovdje je sve što je imao za reći:
“Aha. Definitivno izgleda poput Hitlera. Iznenađena ga nisu vidjeli, ali ja sam prilično siguran da ne postoji namjera nikoga uvrijediti. Moje mišljenje je da ćemo se dolje plakat i ispričati.”
Koji je točno ono što JCPenney učinio. Oni su skinuli plakat, pa čak i imao neke zabave na Twitteru odgovarate na komentare.
U stvari, kada je komičar Patton Oswalt tweeted, “Pa, JC Penney, budite spremni prodati LOAD s *** od tih teakettles na puno ironičnih hipsters,” trgovac brzo odgovorio s “Totalno nenamjerno. Ali će treba ga iskoristite u trgovinama jer je rasprodana online. # SadHipsters. ”
Naravno, prodaja skočio nakon što su fotografije otišao virusne. 40 dolara čajnik je sada ponovno naručiti na JCPenney stranicama do kraja lipnja, a neki od čajnik ni počeo oglas na eBayu za 200 $. Nažalost, moram priznati da je sada Želio bih da jednom za moju kuću kao dio razgovora.
“Dakle, što misliš o mom Hitler čajnik?”
“Mislim da treba staviti na hlače.”
Nije iznenađujuće, prodaja bum je započeo kada je sve postalo jedna velika društvena medijski cirkus. Koji je razlog zašto ste vrsta moraju aplaudirati naizgled razborit odgovor od strane JCPenney, koji nikada nije jednaka dramu Cooper histerije zgražanje kulture.
Čak i Liga protiv klevete ga je u zamahu, komentirajući Majci Jonesa da “JCPenney učinio pravu stvar, tako da na javnim brige i uklanjanja čajnik na njihovu liniju proizvoda. Vodimo JCPenney na riječ da je svaka sličnost s nacističkim diktatorom bila potpuno nenamjerna. “

EU-Asia