‘Hitler’ čajnik u virusnih prodaje bum

Povratak u čajnik: Nije trebalo dugo za vozače motornih vozila na Southern California je 405 autoputu – gdje večer planovi idu da umru – primjetiti nešto na nebu koji je izgledao pomalo neobično. Bio je to bilbord promoviše ovu novu kuhinju bitno. I nije bilo pogrešno njegove
Dakle, JCPenney prodaje novi čajnik koji izgleda nešto poput Adolfa Hitlera. Pa, pošto je čajnik zapravo može pojaviti kao fašistički diktator. Ali to. I, stvarno, možda je najveći reklamni gaf ćete ikada vidjeti.
Barem dok Gilbert Gottfried nekako postaje glasnogovornik tampon.
“Prokletstvo, Jime, što su mi mislili?” sličnost.
Pure Hitlera.
Iako, da budem fer, kao promatrač života s prvom redu sjedala, ne uživati ​​u kontroverzu. Jer, ako ćeš slučajno imati svoj proizvod podsjećaju slavni osoba, na neki način, prema čudan zakon komedija koja se ne može objasniti, apsolutno najgore ljudsko biće u povijesti svijeta je daleko više zabavno nego, recimo, Tom Hanks.
Sada, shvatiti da je taj čajnik, iz JCPenney ekskluzivni Michael Graves Dizajn kolekcije, brzo je otišao virusne poslije slike od bilbord pojavio na Reddit i Twitteru.
(Ne smije se miješati s klasičnim orlovi dvostruki album istog imena.)
Dakle, u slučaju da ne mogu da shvatim sličnosti u čajnik slike, obavijest da je na vrhu ručice swoops šire u jednu stranu oponaša Hitlera mrak, zavesama kosu. Kvaku na poklopcu liči njegova zloglasnog zaštitni znak četkicu za zube brkovima. I izljev uzdiže u zrak kao da daje nacistički pozdrav.
To, ili on samo maše sa Eva Braun aparat za kavu.
U svakom slučaju, to je on.
Međutim, u ovom trenutku ne mogu potvrditi da li je Hitler čajnik je dizajniran sa samo jedan testis. Jasno je, da se malo pažnje detaljima će dokazati to je mnogo više od jednostavnog slučajnost.
Pazite, standardni dva testisa biti jednako odnose.
Bez obzira, ja sam još uvijek spremni dati JCPenney u korist sumnje da je ovo sve samo nesreća. (U trgovac nije odgovorio na naš zahtjev za komentar.)
I to je kada se stvari okrenu divno melodramatičan.
Culver City Demokratske gradonačelnik, Jeffrey Cooper, žalio Majka Jones časopis: “Ja sam razočaran JCPenney zapravo stavio bilbord se na prvom mjestu …. Kao Židov, ja sam uvrijeđen, (i) kao izabrani zvaničnik, ja sam lud da grad ja zastupam je vezan za ovo. ”
Po svoj prilici, on je onda teško disao u papirnu kesu na pola sata dok slušate Enya.
Na kraju, to je samo manji blip u kosmosu. Ali, iz perspektive društvenog, što je stvarno zanimljivo je da je Hitler – barem kao kultni slika – ne čini da ima isto značenje na noviju generaciju koja se dalje uklonjen iz njegove strahote i nezamislive zločine. Nešto kao Genghis Khan nikome u posljednjih 700 godina.
Ovih dana, na mnoge, Hitler je postao samo neka vrsta karikature, što je nadilazila njegove zlo stvarnost u nešto daleko više apstraktno. Kao čajnik.
Ozbiljno, saberi se, čovječe. Ako ništa drugo, ovdje je sve što je imao reći:
“Aha. Definitivno izgleda kao Hitler. Iznenađen nisu vidjeli, ali prilično sam siguran da nije bilo namjere uvrijediti nikoga. Moja pretpostavka je da će se dolje na bilbord i izvinjavam.”
Što je upravo ono što JCPenney učinio. Uzeli su niz bilbord, pa čak i imao neke zabave na Twitteru odgovaranje na komentare.
U stvari, kada komičar Patton Oswalt tweetovao, “Pa, JC Penney, spremite se da proda S *** LOAD ovih teakettles da dosta ironično hipstera,” trgovac brzo odgovorio, “Totalno nenamjerno. Ali će Treba da zgrabite ga u trgovinama, jer je prodao online. # SadHipsters. ”
Naravno, prodaja naglo porastao nakon što je fotografija je otišao virusne. 40 USD čajnik sada back-naredio na JCPenney sajtu sve do kraja juna, a neki od čajnika ni počela Oglas na eBay-u za 200 dolara. Na žalost, moram priznati da sam sad nekako želim jednu za moju kuću kao razgovor komad.
“Pa, šta misliš o mom Hitlera čajnik?”
“Mislim da treba staviti na hlače.”
Nije iznenađujuće prodajne bum je počelo kada je sve postalo jedna velika društvenih medija cirkus. Što je razlog zašto vam nekako da aplaudiraju naizgled razborit odgovora JCPenney, koji nikada nije iznosio drame Cooper je ogorčenje kulture histerije.
Čak su i Anti-Defamation League uzeo ga u hodu, komentirajući da Majka Jones da je “JCPenney učinio pravu stvar odgovarajući na zabrinutost javnosti i uklanjanja čajnik iz linije proizvoda. Vodimo JCPenney njihove riječi da je bilo kakva sličnost nacističkog diktatora bila potpuno nenamjeran. “

EU-Asia