G20 želi začrtati pot za obnovitev sredi naletima trga

Aleksej Navalny, ki je organizirala proteste zoper predsednika Vladimirja Putina izvolitev za tretji Kremlja (Hamburg: KMLK.HM – novice) izraz lani, je bil obsojen na pet let zapora zaradi kraje v zadevi, ki je prinesel mednarodno obsodbo kot politično motivirane.
Uradniki preverjanja se v Ritz Carlton Hotel s petimi zvezdicami na osrednji Tverskaya Street Moskve namenil malo pozornosti tisoče Navalny privrženci protestirajo zunaj, v skladu z G20 tradicije vodenja politike in politike ločeno.
“Rally in prometne zastoje povzročajo sestanki se odloži,” je dejal evropski diplomat. “Vendar pa smo v celoti razumeli demokratično pravico do protesta.”
Kitajska, leta motorja svetovne rasti, trpi upočasnitev sredi dvomov glede stabilnosti finančnega sistema, je Japonska šele pred kratkim začela radikalno fiskalne in monetarne poskusu, in evropsko gospodarstvo bolj postaja kot iti.
Skupna prizadevanja za uravnoteženje možnost umika ameriške denarne spodbude proti ekspanzivne politike drugje evocirajo vizije potnikov hitijo iz pristanišča v desno za stabilizacijo kotacijo ladjo.
“Uporabili smo, da verjamemo, da je takoj, ko je gospodarska situacija stabilizira … bomo imeli manj nestanovitnosti na finančnih trgih in valutnih trgih,” G20 koordinator ruskega vrha, ali “šerpa”, Ksenia Yudayeva, je za Reuters povedal.
“Dogodke smo pravkar videli so dokazali, da nam ne bo treba nujno manj nihanj – bomo verjetno imeli zelo veliko,” je dodala.
Navodila predsednik Ben Bernanke je v maju, da lahko Fed začne veter dol njegov 85 milijard dolarjev v nakup mesečnih obveznic – namenjena lajšanju tok posojil gospodarstvu – sproži strm prodati z delnicami in obveznicami, in polet z dolarjem .
Vlagatelji so se umiril v dovish pričevanje kongres ta teden Bernanke, ki je ne prihajajo v Moskvo, vendar nastajajoči trgi -. Zlasti tiste, ki so odvisne od surovin ali imajo zunanjih primanjkljajev – so slabše.
DELOVNA OBVEZNOST
Združene države bije svoje proračunske cilje, zaradi izboljšanja rasti in Washington pozval skupino G20, naj dajo prednost rasti nad fiskalno konsolidacijo predlogom največje evropsko gospodarstvo, Nemčija.
Ministri G20 dela, ki se je sestal v četrtek, bosta imela skupno sejo v petek z ministri za finance, s krizo delovnih mest dajanje v Evropi -, kjer je brezposelnost mladih skoraj 60 odstotkov dolga privezan Grčiji in Španiji – v središču razprave.
“Mi smo bili kar točke, na teh srečanjih, da Evropa ne potrebuje pogledati, kaj lahko stori, da bi dobili motor rasti spet premikati,” je povedal ameriški finančni minister Jack Lew Bloomberg televiziji. “Svet potrebuje Evropo za rast.”
G20 Ministri bodo pregledali tudi poročilo Organizacije za gospodarsko sodelovanje in razvoj o ukrepih za zaustavitev velike družbe spreminjajočo dobičke v davčnih oazah.
PROTEST v Moskvi
Rusija, prva velika nastajajoča država, ki bo gostila letno predsedovanje G20, znašla v nerodnem političnem mestu sledi polet nekdanji ameriški vohun agencije izvajalca Edward Snowden v Moskvo.
Lew je dejal, da je ključnega pomena za Kitajsko, naj pospeši reforme v smeri rasti povpraševanja vodstvom. Drugi G20 narodi, Japonska na čelu, ki si prizadevajo za večjo jasnost iz Kitajske, kako se bo seve v svoje “sence” bančnega sistema igrati ven.
Evropski komisar za zaposlovanje Evropske unije, Laszlo Andor, skupna recept Lew je za izkoristek, povedal za Reuters, da je naložba v delovna mesta ključnega pomena za ohranjanje socialnega miru in izhaja iz let varčevanja.
“Tam je bilo zelo dinamično in nevarno polarizacija znotraj Evropske unije,” je dejal Andor v intervjuju.
“Če v imenu konkurenčnosti in notranje razvrednotenje si stisniti plače neprestano, tudi vi ubili povpraševanju in lahko ubije okrevanje,” je dejal Andor. “Iščemo več okrevanja v povpraševanju.
G20 delegati prihajajo na letališče Sheremetyevo morda ni naletela na Snowden, ki je zahteval azil v Rusiji, so pa izpolnjujejo protest v Moskvi nad jailing četrtek od uglednega ruskega opozicijskega politika.
Ekipa odziv gospodarska kriza v svetu se bo spoprijeti z možnostjo več volatilnosti trga v petek kot finančni ministri in centralni bančniki zbrali v Moskvi začrtati pot do okrevanja.
Skupina 20, forum, ki je prevzelo vodstvo v 2008-09 finančno krizo, zdaj sooča z več hitrosti globalnega gospodarstva, v katerem le Združene države se zdi, da se približuje okrevanje samozadosten.

EU-Asia