G20 tuo kasvua ennen säästötoimia

Japani, joka omistaa ylähuoneen vaalit sunnuntaina puolestaan ​​kiinnitti kritiikkiä antaa vain vähän tietoa rakenneuudistuksiin mainostettu “kolmas nuoli” pääministeri Shinzo Abe taloudellisen läpimenoaika suunnitelma, G20 lähteistä sanoi.
Valtiovarainministeri Taro Aso sanoi Tokiossa pyrkisi veneen uskottavat julkisen talouden suunnitelma mennessä syyskuun G20-huippukokouksessa. Aso sanoi myös hän menisi eteenpäin ensi huhtikuussa, jossa suunnitellun vaellukselle verot, vakauttamisen avaintekijä Japanin julkinen velka, joka on yli 200 prosenttia BKT: sta, on korkein G20.
Viitteitä siitä, että Yhdysvaltojen Federal Reserve olisi supistaa sen rahapoliittisen elvytyksen hallitsee kahden päivän neuvottelut Moskovassa, jossa kehittyvien markkinoiden eniten huolissaan tuloksena selloff osakkeiden ja joukkovelkakirjojen, ja lento dollariin.
Isännät Venäjä sanoi G20 päättäjien oli pehmeä pedaled tavoitteellisesti leikata julkisen velan kannattaa keskittyä kasvuun ja miten poistua keskuspankin ärsykkeen vähintään myllerryksessä.
“(G20) kollegansa eivät ole tehneet päätöstä ottaa vastuuta alentaa alijäämien ja velkojen 2016,” valtiovarainministeri Anton Siluanov kertoi Reutersille. “Jotkut ihmiset ajattelivat, että ensin sinun täytyy talouskasvun varmistamiseksi.
Vaikka Yhdysvaltain elpyminen on saamassa veto, Kiinan vienti moottori on ruiskuttamalla Japanin tarjous murtautua ulos deflaatio ei ole saavuttanut Pakonopeus, ja kysyntä euroalueella on liian heikko ylläpitää työpaikkoja luovaa elpymistä.
Virkamiehet tukena toimintasuunnitelman lisätä työpaikkoja ja kasvua, kun taas tasapainottaminen maailmanlaajuinen kysyntä ja velka, joka laitetaan valmiiksi G20-maiden johtajien huippukokouksen isännöi presidentti Vladimir Putin syyskuussa.
“Olemme edelleen tietoisia riskeistä ja arvaamattomia kielteisiä sivuvaikutuksia pitkään rahapolitiikan keventäminen”, julkilausumassa todettiin. “Tulevaisuuden muutoksia rahapolitiikan mitoitukseen jatkossakin huolellisesti kalibroitu ja selkeästi viestittävä.”
Vastineeksi lupauksensa “viestin” rahapolitiikan aikeistaan ​​selkeästi, Washington onnistui varmistamaan, että teksti ei sisältänyt sitovia julkisen talouden tavoitteet, sanomalla, että vakauttamista on “kalibroitu” taloudelliset edellytykset.
Lähteet kokouksessa sanoi Saksa oli vähemmän vakuuttavampi kuin aiemmin yli sitoumukset vähentää lainanoton jatkoa käsitellä iski Torontossa vuonna 2010 parantaa Yhdysvaltain talouden lisäämällä painoa Washington kehotusta keskittyä kasvuun.
Kun nuorten työttömyysaste lähestyy 60 prosenttia euroalueen strugglers Kreikassa ja Espanjassa kasvu vs. tiukka keskustelu on siirtynyt – kuvastaa se, että G20-maiden ja työvoiman ministerit yhteisessä kokouksessa perjantaina.
Kriisi euroalueen reuna on pahentanut pääoman ulosvirtaus ja kommunikea luvannut siirtää “päättäväisesti” uudistuksia luoda pankkiunionia Euroopassa, joka voisi elvyttää rajat ylittävää luotonantoa.
“Välinen keskustelu kasvun ja ankaruus näyttää tulleen tiensä päähän, sillä vangittiin G-20: n vahvana kannanottona kasvua ja työpaikkoja”, vanhempi Yhdysvaltain valtiovarainministeriön virkamies sanoi.
“USA valitsi jatkamaan talouspolitiikasta, joka kannustaa talouskasvua ja työllisyyttä, julkisen talouden korjaus kun yksityinen kysyntä oli riittävän vahva itsensä ylläpitäväksi. G-20 on tunnustanut tärkeää saada tähän tasapainoon.”
Kansainvälinen valuuttarahasto varoitti, että turbulenssi globaaleilla markkinoilla voitaisiin syventää, mutta kasvu voi olla odotettua pienempi, koska taantuman euroalueella ja hidastuminen riskit kehitysmaissa.
“Maailmantalouden tilanne on edelleen haastava, kasvu on liian heikko, työttömyys on liian korkea ja elpyminen on liian hauras,” toimitusjohtaja Christine Lagarde kertoi.
“Niin paljon työtä on vielä parantaa tilannetta.”
Kiina kohtasi kehottaa edistämään kotimaisen kysynnän kasvua ja mahdollistaa suuremman valuuttakurssien joustavuutta osana laajempia pyrkimyksiä tasapainottaa maailmantaloutta, joka on valtava Kiinan ylijäämä ja vastaavat Yhdysvaltain alijäämää.
Valuuttakurssit ja uhka kilpailukykyinen devalvaatioiden tuskin tajunnut, delegoi sanoi – toisin kuin huonosti karkaistu G20-kokouksessa helmikuussa värjätty puhua valuutan sotia.
Kulutuspinta CARE
Ben Bernanken ilmoitus kaksi kuukautta sitten, että Fed voi aloittaa lakkauttaa sen 85000000000dollaria kuukausittain joukkolainojen ostot herätti säikky myydä pois, etenkin kehittyvillä markkinoilla.
Sijoittajat olivat rauhoitti osoitus kongressi tällä viikolla Bernanke, joka ei ole Moskovassa, vaikka hän sanoi exit suunnitelma rahaa tulostus pysyi kortteja.
G20 on 90 prosenttia maailman talouden ja kaksi kolmasosaa sen väestöstä – monet asuvat suurissa kehittyvissä talouksissa suurin riski kääntyminen pääomavirtojen, jotka ovat olleet yksi sivuvaikutuksia Fed ärsyke.
“Yksi asia haluaisimme korostaa, on koordinoinnin merkitystä”, sanoi Indonesian valtiovarainministeri Chatib Basri, varoittaa, että karsimisen politiikka määrällinen keventäminen muualla “välittömästi vaikuttaa” kehittyvillä markkinoilla.
Pekingissä perjantaina tarjosi oliivipuun oksa, poistamalla kerroksessa hinnat pankit voivat veloittaa asiakkailtaan lainoja, joiden pitäisi vähentää lainaamisen kustannuksia yrityksille ja kotitalouksille. Mutta tämä sai vähän huomiota G20-neuvotteluissa.
Ryhmä 20 kansakunnat lupasi lauantaina laittaa kasvua ennen säästötoimia, joilla pyritään elvyttämään maailmantaloutta, että “on liian vähän” ja säätämällä elvytyspolitiikoista huolellisesti, jotta elpyminen ei suistui haihtuvien rahoitusmarkkinoilla.
Valtiovarainministerit ja keskuspankkien johtajat allekirjoittivat pois kommunikea että tunnusti edut laaja politiikkaa Yhdysvalloissa ja Japanissa, mutta korosti taantuman euroalueella ja hidastuminen kehittyvillä markkinoilla.
“Vaikka meidän poliittiset toimet ovat vaikuttaneet sisältävät riskejä, ne ovat edelleen koholla,” julkilausuman sanoi. “On ollut kasvua rahoitusmarkkinoiden epävakaus ja kiristetään ehtoja.

EU-Asia