G20 søger at kortlægge recovery kursus midt urolig markeder

Alexei Navalny, der organiserede protester mod præsident Vladimir Putins valg for en tredje Kremlin (Hamburg: KMLK.HM – nyheder) udtrykket sidste år blev idømt fem års fængsel for tyveri i en sag, der trak international fordømmelse som politisk motiverede.
Tjenestemænd kontrol til det femstjernede Ritz Carlton hotel på Moskvas centrale Tverskaya Street lagt megen vægt på tusindvis af Navalny tilhængere protesterede udenfor, i overensstemmelse med en G20 tradition for at holde politik og politik adskilt.
“The rally og trafikpropper er årsag møder udskydes,” sagde en europæisk diplomat. “Men vi fuldt ud forstår den demokratiske ret til at protestere.”
Kina i årevis motor i den globale vækst, lider en afmatning midt tvivl om stabiliteten i det finansielle system, har kun Japan for nylig iværksat en radikal finans-og pengepolitiske eksperiment, og Europas økonomi er mere stopper end gå.
Kollektive indsats for at skabe balance i udsigten til en tilbagetrækning af de amerikanske pengepolitiske stimuli mod ekspansiv politik andre steder fremmane visioner af passagerer farende fra havn til styrbord for at stabilisere en notering skib.
“Vi plejede at tro, at så snart den økonomiske situation stabiliserer … vi vil have mindre volatilitet på de finansielle markeder og valutamarkederne,” Ruslands G20-topmødet koordinator eller ‘sherpa’ Ksenia Yudayeva, til Reuters.
“Begivenhederne vi lige så har bevist, at vi ikke nødvendigvis vil have mindre volatilitet – vi vil sandsynligvis have en hel del,” tilføjede hun.
Formand Ben Bernanke vejledning i maj, at Fed kan begynde at geare ned sine 85 milliarder dollar i månedlige obligationsopkøb – er beregnet til at lette strømmen af ​​kredit til økonomien – udløste en stejl sell-off i aktier og obligationer, og et fly til dollaren .
Investorerne blev beroliget af bløde vidnesbyrd til Kongressen i denne uge af Bernanke, der ikke kommer til Moskva Alligevel emerging markets -. Især dem der er afhængige af råvarer, eller som har eksterne underskud – har underperformet.
JOBS ENGAGEMENT
De Forenede Stater er at slå sine finanspolitiske mål takket være forbedring af vækst og Washington har opfordret G20 til at prioritere vækst i finanspolitisk konsolidering søges af Europas største økonomi, Tyskland.
G20 arbejdskraft ministre, der mødtes på torsdag, vil afholde et fælles møde på fredag ​​med finansministrene, sætte jobs krise i Europa – hvor ungdomsarbejdsløsheden er næsten 60 procent i gæld-strapped Grækenland og Spanien – i centrum for debatten.
“Vi har gjort det punkt på disse møder, at Europa har brug for at se på, hvad det kan gøre for at få vækstmotor i gang igen,” US Treasury Secretary Jack Lew fortalte Bloomberg Television. “Verden har brug for Europa til at vokse.”
G20 ministrene vil også gennemgå en rapport fra Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling om foranstaltninger til at standse store virksomheder skiftende overskud i skattely.
Protest i MOSCOW
Rusland, den første store spirende nation at være vært for årlige formandskab for G20, befinder sig i en akavet politisk spot efter flyvningen af ​​den tidligere amerikanske efterretningstjeneste entreprenør Edward Snowden til Moskva.
Lew sagde også, det var afgørende for Kina til at fremskynde reformer i retning af efterspørgselsstyret vækst. Andre G20 nationer, ledet af Japan, der søger større klarhed fra Kina om, hvordan stammer i sin “skygge” banksystemet vil spille ud.
Den Europæiske Unions kommissæren for beskæftigelse, Laszlo Andor, delte Lew recept til nyttiggørelse, fortæller Reuters, at investeringer i arbejdspladser var afgørende for at fastholde den sociale fred og som kommer fra mange års nøjsomhed.
“Der har været en meget dynamisk og farlig polarisering inden for Den Europæiske Union,” Andor sagde i et interview.
»Hvis navnet på konkurrenceevne og interne devaluering du bare komprimere lønningerne konstant, du også dræbe efterspørgslen, og du kan dræbe opsvinget,” Andor sagde. “Vi er på udkig efter en mere af en efterspørgselsdrevet opsving.
G20 delegerede ankommer til Sheremetyevo lufthavn måske ikke stødte ind Snowden, der har anmodet om asyl i Rusland, men de gjorde møde en protest i Moskva over fængslingen på torsdag af en fremtrædende russisk oppositionspolitiker.
Verdens økonomiske krise reaktion team vil kæmpe med udsigten til mere volatilitet på fredag ​​som finansministre og centralbanker samles i Moskva for at udstikke en kurs mod genopretning.
Gruppen af ​​20, et forum, der tog føringen i den 2008-09 finanskrise står nu over for en multi-speed global økonomi, hvor kun USA ser ud til at være nærmer et selvbærende opsving.

EU-Asia